Gerab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Oyuna başlayanlar "şunu kullanıyorum şöyle iyi böyle kötü" ya da direk bilinçli olanlar "şudur şu değildir" gibi hardware özellikleriyle ilgili bilgi verebilirlerse çok güzel olabilir. özellikle ekran kartı konusunda isim verebilirseniz çok mutlu olucam. "yok arkadaşım sen gelme istemiyoruz" diyosanız yalan beyanda da bulunabilirsiniz... edit: benim sistemim eski ama neydi ekran kartımın modeli hatırlamıyorumda işte ramim DDR 400 pc 3200 falan hani ordan çıkartırsınız siz benim ekran kartı modelimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ya hazır acılmıs kirlilik olmasın . Ati Radeon x1550 düşük kalitede 15-20 fps filan oynatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 x1950gt ile mediumda dısarıda 20+fps sehirlerde 10-15 fps, lowda 30+ fps ile oynuyorum x1550 hayatta kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 araya gircem de ne diye böyle bişi yapmışlar allasen. alcaktım aoc u alamıyorum neden? bende de 1550 var yüklücem sora oturup ağlıcam yiterr ilerlee gittt falan diye. ne bu fps mi kardeşim. bak sinirlendim gene neyse siz bu mesajı ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi site vardı database'inde bütün oyunlar var falan böle seçiyosun, senin pc'nle kıyaslıyo falan. neydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hadiseye yanlış noktadan bakıyoruz bizde para yok ama elin amerikalısında ve avrupalısında gırla para var donanım forumlarına bakıyorum buranın, bizim highend kabul ettiğimiz bukadar para harcanırmı dediğimiz bilgisayarlar birçok yabancı için komik şeyler adamın canı sıkılıyor 400$ ekran kartından 2 tane alıyor install uzun sürdü diyor 900$ işlemci alıyor ve bunu bakkaldan ekmek alır gibi alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ve böylece çinliler de oyun oynayamamış oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sabonis said: bi site vardı database'inde bütün oyunlar var falan böle seçiyosun, senin pc'nle kıyaslıyo falan. neydi :S http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aaa site çok imbaymış ama bana hala (bu arada aklıma geldi) agp8x ekran kartı önerisi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sufi said: sabonis said: bi site vardı database'inde bütün oyunlar var falan böle seçiyosun, senin pc'nle kıyaslıyo falan. neydi :S http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mighty_THoR said: hadiseye yanlış noktadan bakıyoruz bizde para yok ama elin amerikalısında ve avrupalısında gırla para var donanım forumlarına bakıyorum buranın, bizim highend kabul ettiğimiz bukadar para harcanırmı dediğimiz bilgisayarlar birçok yabancı için komik şeyler adamın canı sıkılıyor 400$ ekran kartından 2 tane alıyor install uzun sürdü diyor 900$ işlemci alıyor ve bunu bakkaldan ekmek alır gibi alıyorlar her amerikalı öyle bakkaldan ekmek alır gibi 2 ekran kartı, 1 işlemci alamıyor malesef, hepsi para basmıyor yani... parçalar ama daha ucuz olduğu için ulaşımları daha kolay bu parçalara, koy bak türkiyedeki fiyatları kaç tanesi alıyor 2 ekran kartı, bilmem ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Türkiye'de o ekran kartları $400 + KDV (%18 mi %20 miydi) US'de $300 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 cumartesi günü ramlarim geldi 2*1gb dan 2*2gb da cıkardım ,ana sehirlerdeki ani fps düşüşleri kesildi ,ilginç geldi burdan söyliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Gerab said: aaa site çok imbaymış ama bana hala (bu arada aklıma geldi) agp8x ekran kartı önerisi lazım. sadece ATI tarafında kartlar var. 2600 min kart oyun icin 3600 ve civarı recommended deniyor ancak ATI tabanlı kart kullanıpda aglayanlarla dolu ortalık ... o yuzden bu oyuna has bir upgrade olarak ekran kartını degistirmeyi dusunuyosan ben pek tavsiye etmem :( (en azından benim gorusum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Herşey iyi güzelde bu 30gb harddisk alanı ihtiyacına temiz bir çüş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bu oyunu şu anda oynamayi düşünüyorsaniz ATI ekran kartı almayın. Dün gece biraz test ettim kart kaldırıyor ama oyun kartı kullanamıyor gibi bi durum var. Aynı kart, oyunda aynı yerde, aynı client ile medium/low arası ayardan high'a getirdim 15 olan fps 11'e dustu. Shader 3.0'ı 2.0 yaptım bi anda 16'ya fırladı. Bi de üstüne 4xAA 16XAF actım tekrar shader 2.0 yaptım oyun costu 18 fps falan gösterdi. Shadow ve shader haric hersey high ayarda, view distance 3500m, 4xAA 16xAF bilgisayar kaldırıyor ama oyun medium'da anca 15 fps görüyor loool. Bunu çok çabuk düzeltmeleri lazım, biraz vaktim olunca deneyecem sanırım oyun ATI kartlarının GPUlarını etkili kullanamıyor bu tip grafik olarak kastırıcı bir oyundan beklene 90% seviyesindeki GPU kullanımı yerine millet 20-40% arası görüyormuş. Driver sorunu da olabilir format atıp defrag edip eski driverları silip de kasa kasa GPU kullanımlarını artıran olmuş ama bu kadar çok kişide olduguna göre ve diger oyunlarda hic problem cıkarmadıgına göre AoC'de bi sorun var. Ve evet özellikle ATI'nın şu anda piyasadaki 38xx serisi kartları da etkileniyor bu bug'dan, hatta yepyeni sistemle 3870 alıp da lowda 15 fps alan varmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yalnız benim okuduğum kadarıyla zaten genel bi fps sorunu varmış en dehşet sistemlerde bile millet max 40 gördük falan diyo hani düzeltilir düzeltilmez onu bilememde oyunun grafik motoru gereksiz zorlayıcı olabilir. eğer böyle bir sorun varsa da onu düzeltmek bihayli zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 amd 6000 2gm ram n9600 oc edition ile 60 fps ile 20 fps arasında 16x aa full detay oynuyorum zonelara göre değişiyor ortalamam 50 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlginç şekilde view rangei 70 den 150 yaptım 45 fps oldu. Normalde 70 range ile 24 fps idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 son patch'le mi alakalı yoksa defrag yapmamla mı alakalı bilmiyorum ama net olarak daha iyi oldu performansım. isterseniz bi defrag yapmayı deneyin oyunun yüklü olduğu partition'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 low oynuyodum biri high yapın shadow kapayın demiş hakkaten farketmedi performans. optimizasyon 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bloom açık veya kapalı frame değişmedi. AA seçeneklerinde: 16x ve - 16xQ var. aralarındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3 gb ram Ati Hd 2600 Pro ıle aglıyorum resmen dısarda 20 fps yukarısını gormedım daha sehırde geberıyor makıne bıcok degısıklık yaptım ama tın yanı atladıgım bı yer var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dieevil sayfanın en ustundeki mesaja bak :( ekran katın ne kadar guclu olursa olsun eger ATI ise oyun kartı kullanmayı beceremiyor ... min ayarlarda kartın %10 unu falan kullanıyo saka gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3.4 işlemci 512 mb ekran kartı 2048 ram we bu oyun bnim bilgisayarı hala kasıo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar