Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem gereksinimleri ?

Gerab

Öne çıkan mesajlar

Oyuna başlayanlar "şunu kullanıyorum şöyle iyi böyle kötü" ya da direk bilinçli olanlar "şudur şu değildir" gibi hardware özellikleriyle ilgili bilgi verebilirlerse çok güzel olabilir. özellikle ekran kartı konusunda isim verebilirseniz çok mutlu olucam. "yok arkadaşım sen gelme istemiyoruz" diyosanız yalan beyanda da bulunabilirsiniz...

edit: benim sistemim eski ama neydi ekran kartımın modeli hatırlamıyorumda işte ramim DDR 400 pc 3200 falan hani ordan çıkartırsınız siz benim ekran kartı modelimi.
Sosyal ağlarda paylaş

hadiseye yanlış noktadan bakıyoruz bizde para yok ama elin amerikalısında ve avrupalısında gırla para var donanım forumlarına bakıyorum buranın, bizim highend kabul ettiğimiz bukadar para harcanırmı dediğimiz bilgisayarlar birçok yabancı için komik şeyler adamın canı sıkılıyor 400$ ekran kartından 2 tane alıyor install uzun sürdü diyor 900$ işlemci alıyor ve bunu bakkaldan ekmek alır gibi alıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
hadiseye yanlış noktadan bakıyoruz bizde para yok ama elin amerikalısında ve avrupalısında gırla para var donanım forumlarına bakıyorum buranın, bizim highend kabul ettiğimiz bukadar para harcanırmı dediğimiz bilgisayarlar birçok yabancı için komik şeyler adamın canı sıkılıyor 400$ ekran kartından 2 tane alıyor install uzun sürdü diyor 900$ işlemci alıyor ve bunu bakkaldan ekmek alır gibi alıyorlar

her amerikalı öyle bakkaldan ekmek alır gibi 2 ekran kartı, 1 işlemci alamıyor malesef, hepsi para basmıyor yani... parçalar ama daha ucuz olduğu için ulaşımları daha kolay bu parçalara, koy bak türkiyedeki fiyatları kaç tanesi alıyor 2 ekran kartı, bilmem ne...
Sosyal ağlarda paylaş

Gerab said:
aaa site çok imbaymış ama bana hala (bu arada aklıma geldi) agp8x ekran kartı önerisi lazım.

sadece ATI tarafında kartlar var. 2600 min kart oyun icin 3600 ve civarı recommended deniyor ancak ATI tabanlı kart kullanıpda aglayanlarla dolu ortalık ...

o yuzden bu oyuna has bir upgrade olarak ekran kartını degistirmeyi dusunuyosan ben pek tavsiye etmem :( (en azından benim gorusum)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu şu anda oynamayi düşünüyorsaniz ATI ekran kartı almayın. Dün gece biraz test ettim kart kaldırıyor ama oyun kartı kullanamıyor gibi bi durum var.

Aynı kart, oyunda aynı yerde, aynı client ile medium/low arası ayardan high'a getirdim 15 olan fps 11'e dustu. Shader 3.0'ı 2.0 yaptım bi anda 16'ya fırladı. Bi de üstüne 4xAA 16XAF actım tekrar shader 2.0 yaptım oyun costu 18 fps falan gösterdi.

Shadow ve shader haric hersey high ayarda, view distance 3500m, 4xAA 16xAF bilgisayar kaldırıyor ama oyun medium'da anca 15 fps görüyor loool. Bunu çok çabuk düzeltmeleri lazım, biraz vaktim olunca deneyecem sanırım oyun ATI kartlarının GPUlarını etkili kullanamıyor bu tip grafik olarak kastırıcı bir oyundan beklene 90% seviyesindeki GPU kullanımı yerine millet 20-40% arası görüyormuş. Driver sorunu da olabilir format atıp defrag edip eski driverları silip de kasa kasa GPU kullanımlarını artıran olmuş ama bu kadar çok kişide olduguna göre ve diger oyunlarda hic problem cıkarmadıgına göre AoC'de bi sorun var.

Ve evet özellikle ATI'nın şu anda piyasadaki 38xx serisi kartları da etkileniyor bu bug'dan, hatta yepyeni sistemle 3870 alıp da lowda 15 fps alan varmış lol.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız benim okuduğum kadarıyla zaten genel bi fps sorunu varmış en dehşet sistemlerde bile millet max 40 gördük falan diyo hani düzeltilir düzeltilmez onu bilememde oyunun grafik motoru gereksiz zorlayıcı olabilir. eğer böyle bir sorun varsa da onu düzeltmek bihayli zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...