SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 beyler öneri arıyorum, uzakdoğu yapımı aksiyonu tatmin edici film arıyorum. (türü önemli değil ama modern zamanlarda geçmesi tercih sebebim olacaktır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 takashi miike'den dead or alive serisi, ichi the killer, izo john woo'nun hong kongda çektiği eski aksiyon filmleri, hard boiled vardı mesela.. takeshi kitanonun da yakuza veya polis olduğu filmler, dirty cop, brother falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 direkt oldboy diyorum. one shot dövüş sahnesi ömür boyu tatmin eder seni. edit: john woo - hard boiled da keza feci tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sir said: takashi miike'den dead or alive serisi, ichi the killer, izo john woo'nun hong kongda çektiği eski aksiyon filmleri, hard boiled vardı mesela.. takeshi kitanonun da yakuza veya polis olduğu filmler, dirty cop, brother falan. söyleyecek birşey bırakmamış zaten arkadaş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 john woo + chow yun fat'ın hong kong dönemlerinden birkaç güzel filmi yazar mısınız orijinal adlarıyla. 90 sonrası yaptıklarının çoğunu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Silphatos said: john woo + chow yun fat'ın hong kong dönemlerinden birkaç güzel filmi yazar mısınız orijinal adlarıyla. 90 sonrası yaptıklarının çoğunu izledim. The Killer var bildiğim 89 yapımı. İzlemiş olma ihtimalin yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ong bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sonrada tom yum goong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://us.imdb.com/title/tt0359692/ imdb drama yazmış ama gayette aksiyondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kore yapımı polisiye-komedi birkac yerde aksıyon var imdb linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bana çok absürd geliyor tek merak ettiğim film violent city ki hala bulamadım hiçbiryerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bLackcha0s said: bana çok absürd geliyor tek merak ettiğim film violent city ki hala bulamadım hiçbiryerde :( City of Violence (Jjakpae)'den bahsediyorsak özelden kargo bilgilerini ver, hemen sevabına yollayayım. İzlemeyen kalmasın abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Jjakpae olması imkansız gibi bir şey ama, bulamadım demiş. Şu an tansaşından, migrosuna tüm alışveriş merkezlerinde 4.99 a satılmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kung Fu Hustle ve Shaolin Soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 house of flying daggers kesinlikle izlenmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 The Impossible Kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Lopeth said: Ong bak Bu topici okurken tavsiyen üzerine seyrettim, cok keyifli vakit gecirdik sagol demek istiyorum, Abinin dövüs teknigine hayran kalmamak elde degil. Simdi tavsiye edilen diger filmlerin pesindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ong bak ı sevdiysen tom yum goong u da izlemelisin kesinlikle, zaten hemen ardından söylemiştim ong bak'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ok bu aksam ona bakayim ozaman, öneri icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ong bakdaki eelman insan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hocamsın Kitamura! Karar verdim, arşivimde Ryuhei Kitamura külliyatı oluşturacam beyler! Uzun zamandır böyle filmler bekliyordum ben de... Anime estetiğinden ödün vermeyecek, bunun için gerekirse B filmi konumuna düşmeyi bile göze alacak bir yönetmen. Şiddetle öneririm. İndirme listem:The ReturnerThe Alive Yakında Versus 2'yi çekecek arkadaşımız, sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 A Dirty Carnival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Demir yumruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 versus 2 yi çekerse taparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bu gece 21:15'de Samanyolu TV'de: Koruyucu (Tom Yum Goong) Yönetmen: Prachya Pinkaew Oyuncular: Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao Kham filler ile birlikte büyümüştür. Bir festival sırasında Asyalı bir çete, yetişkin bir fille yavrusunu kaçırır. Onları Avustralya'da Sidney'e götürür. Kham da peşlerinden Avustralya'ya gider ve filleri kurtarmaya çalışır. Elinde olan tek Muay Thai adlı dövüş stilindeki yeteneği ve ona yardım eden Tayland kökenli gözden düşmüş bir polistir. Çete lideri ve şeytani kadın ve iki bodyguard’ıyla amansız savaşa girer. Acımasız ve adeta ateşinizi yükseltecek aksiyon dolu filmde, ne özel efektler ne de dublör kullanmayan Jaa’nın sergilediği dövüş teknikleri izlemeye değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar