Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzakdoğu aksiyon filmleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
takashi miike'den dead or alive serisi, ichi the killer, izo
john woo'nun hong kongda çektiği eski aksiyon filmleri, hard boiled vardı mesela..
takeshi kitanonun da yakuza veya polis olduğu filmler, dirty cop, brother falan.
Mesaj tarihi:
sir said:
takashi miike'den dead or alive serisi, ichi the killer, izo
john woo'nun hong kongda çektiği eski aksiyon filmleri, hard boiled vardı mesela..
takeshi kitanonun da yakuza veya polis olduğu filmler, dirty cop, brother falan.

söyleyecek birşey bırakmamış zaten arkadaş (:
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
john woo + chow yun fat'ın hong kong dönemlerinden birkaç güzel filmi yazar mısınız orijinal adlarıyla. 90 sonrası yaptıklarının çoğunu izledim.

The Killer var bildiğim 89 yapımı. İzlemiş olma ihtimalin yüksek :)
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

Bu topici okurken tavsiyen üzerine seyrettim, cok keyifli vakit gecirdik sagol demek istiyorum,

Abinin dövüs teknigine hayran kalmamak elde degil.

Simdi tavsiye edilen diger filmlerin pesindeyim...
Mesaj tarihi:

Hocamsın Kitamura!

Karar verdim, arşivimde Ryuhei Kitamura külliyatı oluşturacam beyler! Uzun zamandır böyle filmler bekliyordum ben de... Anime estetiğinden ödün vermeyecek, bunun için gerekirse B filmi konumuna düşmeyi bile göze alacak bir yönetmen. Şiddetle öneririm.

İndirme listem:

The Returner
The Alive

Yakında Versus 2'yi çekecek arkadaşımız, sabırsızlıkla bekliyorum.
Mesaj tarihi:

Bu gece 21:15'de Samanyolu TV'de:

Koruyucu (Tom Yum Goong)

Yönetmen: Prachya Pinkaew
Oyuncular: Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao

Kham filler ile birlikte büyümüştür. Bir festival sırasında Asyalı bir çete, yetişkin bir fille yavrusunu kaçırır. Onları Avustralya'da Sidney'e götürür. Kham da peşlerinden Avustralya'ya gider ve filleri kurtarmaya çalışır. Elinde olan tek Muay Thai adlı dövüş stilindeki yeteneği ve ona yardım eden Tayland kökenli gözden düşmüş bir polistir. Çete lideri ve şeytani kadın ve iki bodyguard’ıyla amansız savaşa girer.

Acımasız ve adeta ateşinizi yükseltecek aksiyon dolu filmde, ne özel efektler ne de dublör kullanmayan Jaa’nın sergilediği dövüş teknikleri izlemeye değer..

• Yeni Oluştur...