Uzun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Guild olarak kaleyi dun kurduk (1 duvar ve kapida yaptik :) ) ama garip bi gotuntu oldu sanki :). Biraz kotu bi cekim oldu ama idare eder artik .. Video .. http://www.youtube.com/watch?v=PTJWM5XDP14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 video gözükmüyor siz kimsiniz,hangi guild,hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Guild Ismi : SultaNs Server : Ahriman - PvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 video'nun adresini koyarsanız buraya, proxy sitelerinden filan girip izleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 youtube.com/v/PTJWM5XDP14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hadi hayırlısı yol uzun kolay gelsin ilk set böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zuhahha Hücum Marşı eşiliğinde kale inşa eden osmanlı torunları off:D :)-D şerefinize içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 haram günah yapmayın öle şeyler , sultan bunlar ferman yayınlarlar görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hastasıyım osmanlıların :P koptum resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sizdemi pve yaw osmanlının torunları pve serverınamı kaçıcaktı ah ahhh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hade bakam hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben halen tam anlayamadım bu şehir kurulumunda kendi evini yapamıyosun dimi?. aslen kendi şahsi evini kurabilsen daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ancalagan said: ben halen tam anlayamadım bu şehir kurulumunda kendi evini yapamıyosun dimi?. aslen kendi şahsi evini kurabilsen daha iyi olurdu ee ozaman da çok parası olanlar havuz falan yaptırır evinin önüne.. olmaz.. sınıf ayrılıkları falan. :D Guild Master sarayda oturmak ister. İyi böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Swg de ev sistemi ne güzeldi ya =/ Sanırım ev cartı curtu Aoc de olur ama Ao daki gibi. Yani bir ev olur ona girdiğinizde kendi instance ınıza geçersiniz. Evin anahtarını vs arkadaşlarınıza verirseniz onlarda girebilir gibi.. (Ao da böyleydi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar