Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacking

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Evet, son 3 günde açtığım 4. başlık sanırım.

Hacklendim sanırım ben, bankadaki para + itemların çoğu gitmiş, ticket atarak geri alabiliyor muyum? Alırsam ne kadarını alıyorum falan

Ayrıca bu keylogger mı olabilir, yüklediğim addonlar mı? Yakın zamanda bir tek wow.curse.com dan addon yükledim; daha önce yüklediklerimden sorun çıkmadı, h aliyle korkuyorum

bir de adobe flash olayı olabilir mi, son versiyona güncellemedim sanırım ben
Sosyal ağlarda paylaş

keyloger dır büyük ihtimal şimdi geri alacağın şeyler hakkında herkez farklı yorumlar yapacaktır cunku bu iş gm in insiyatifinde biraz gecen 3 hafta önce hacklenen arkadaşım tüm item gold encantlarını 3 saat içerisinde geri aldı ama ben hacklendiimde ise 1 haftayı aşkın süre beklemiştim birde gold yoktu aldıım itemlerde enchant bile yoktu sen sağlam bi gm e denk gelirsin insallah
Sosyal ağlarda paylaş

Ticket'ı attım investigation başladı da, bakalım ne zaman sona erecek.

Pekala,

- adobe player yükledim
- 2 gün önce internet kafeye uğramıştım login de oldum karakterime, ondan olabilir mi
- En son wow.curse.com dan addon çektim, ondan falan keylogger bir şey girmiş olabilir mi

Ve tabi bu sonuncu seçenek için ne yapabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
- 2 gün önce internet kafeye uğramıştım login de oldum karakterime, ondan olabilir mi

bundan olabilir bence. cafeden girdikten sonra keşke şifreni değiştirseydin :( 2.5 yıldır add-onları curseden indiriyorum, çok şükür başıma hack olayı gelmedi, gelmez de umarım.

çok geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Ticket'ı attım investigation başladı da, bakalım ne zaman sona erecek.

Pekala,

- adobe player yükledim
- En son wow.curse.com dan addon çektim, ondan falan keylogger bir şey girmiş olabilir mi

Ve tabi bu sonuncu seçenek için ne yapabilirim

adobe icin kocmana yazdılar upgrade yapın son versionu diye
Sosyal ağlarda paylaş

acc nin senin olup olmadığını araştırıyorlar ilk önce 3-4 gün sürüyor kapalı kalıyor.
acc yi açıp itemlerin araştırmasının sürdüğünü onlardan bir mail daha alana kadar gösterdiğin sabır için teşekkür ediyorlar :D
tamamlandığında yine bir mail alıyorsun oyundan gm ile irtibata geçmen için bişiler yazıyor (bende tam 28 gün sürdü).gm ye ticket açtıktan sonra biraz bekletiyor daha sonra mail ine bütün itemleri gönderiyor enchantsız gemsiz.varsa alt charıda belirtiyorsun onunda itemleri gönderiliyor.(inciğine boncuğuna kadar gönderdiler bende gold badge çöp dahil)

ben hacklendip banka charıma girdiğimde hackleyen eleman badgeleri vortex,nether yapıp ah ta satmış.goldları almaya zaman bulamamıştı şansa girip mail kutusundan gold ları ben aldım.gm sordugunda banka charımıda söledim böle böle diye.gm de tamam dedi gönderiyorum şimdi onunkilerinide.sonuç olarak main chara badgeler banka charımada vortex,nether felan göndermişlerdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hesabım 1 hafta kapalı kalmış, sonunda bütün eşyalarımı enchantlı ve gemli aldım fakat otlarım, ench malzemelerim ve altınlarım verilmedi. Nedenini sorduğumda oyun içi ekonomiye dahil olan eşyaları veremeyecekleri cevabını aldım. Ancak hacklenipte hesabı 1 ay kapalı olan bir arkadaşımda 3 mana thistle'ına kadar aldı. Sanırım GM insiyatifi ön plana çıkıyor burada.
Sosyal ağlarda paylaş

5 hafta sonra hacklenen itemlarımı son kuruş golduna
enchine gemine
bankadaki çantalarımdan herb lerime gemlerime kadar
badge lerime kadar geri aldım

çok titiz davranıyorlar bu konuda ondan araştırma biraz uzun sürüyor

hatta gm bana eksik birşey var mı kontrol edermisin diye sordu
yarım saat tuttum adamı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...