GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Oyunda tek bir server var ve server instance lara bölünmüş durumda her instance haritanın şeysine göre değişiyo ebn daha tüm haritaları göremedim mesela Millenium City nin maximum kişi sayısı 100. yani boş olması imkansız oyunda toplam 100 kişi bile olsa sadece server dolu olur olur yani anlayacağınız. Oyuncu sayısı için pek bi bilgim yok. O inkpaint grafik ayarlarını senin tam olarak ne istediğini anlamadım ama değiştirebiliyosun grafik ayarlarında Comic Book seçeneği var. Ve gerçekten güzel bi hava katmış oyuna kendinizi çizgi romanda gerçek bir süper kahramanmış gibi hissettiriyor. Şu an heralde skill-statlar konusunda yeterince bilgili olduğumu sanıyorum en iyi yapılacak buildler: ranged ve melee için: Supers olarak: Dexterity-Recovery , geri kalanı da egoya Bunu aldıktan sonra slotted buff olarak Supernaturalden Regeneration buff alacaksınız ve telekineticten Telekinetic Shield Energy karakterler için de: Supers olarak: Endurance-Recovery, geri kalan da dexterity'e gidecek ve buff ve shield aynı melee-ranged için söylediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Star Wars Old Republic çıkana kadar, hatta çıktığında bile devam edilebilecek süpersonik bir oyun. Benim gibi çizgi roman hastalarına özellikle tavsiyemdir. Orjinal bir oyun sisteme sahip gerçekten, WoW'u düşünmeden bıraktırdı. Geliştirilmesi gereken yönler var ama kesinlikle bir Age of Conan, bir Warhammer Online gibi başarısız bir grafik çizmeyecektir. ( gerçi bu iki oyunun son hallerini bilmiyorum şimdi eleştiri oklarını üzerine çekmiyeyim ama sdf. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 boşver konu hit alsın BOK GİBİLER HACI HELE WOWA BASAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oyun kutusu da geldi elime.. almak isteyenler temasa geçsin pmden. 11 ekime kadar aktif account , 2 karakterde full respec var bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 en zevkli event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ilk ss deki şekil sağllammiş. bu oyunda pvpnin yeri ne? arena tarzi bişi var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tunch said: ...nefret ettiğim wow tarzı açık alan "git 5 tane şundan öldür gel" şekli questleri ve grup ihtiyacının minimumda tutulduğunu görünce... class sistemi olmadığı için... wow sevenler gayet sevicektir... Teşekkürler Tunch, benim için kâfidir. Oynayacak olanlara mutluluklar dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 zorba , coha en son ne zaman baktın bilmiyorum ama şu anda oyun gerçekten çok iyi durumda.. mmo düşünüyosan , tekrar coha başla derim. EU serverlarındayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 git nan burdan bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 elma ile armutu karşılaştırmaktan farkı yok CO ile CoHu karşılaştırırken.. tek ortak noktaları super kahraman oyunu olmaları ve birisinin WoWa benzemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gerçekten Role Play yapmak isteyenleri MC 'nin center'ına iki adım uzaktaki Club'a bekleriz. bütün role playerlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu oyunda rp nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 selam bayan, korkmayin, sizi kurtarmaya geldim diye cekiyosun tayti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bone said: bu oyunda rp nasıl oluyor ki? orjinal sitesine bak. yapilinabilinir. sonuçta zenci ve dual wield karekter yaratilinabiliyor.saçlar da beyaz olyo ps. oha watchmendaki süperkahramanlari görmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben de watchmeni örnek aldım tecavüz ediyorum diğer süper kahramanlara pronoit said: ps. oha watchmendaki süperkahramanlari görmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pronoit said: Bone said: bu oyunda rp nasıl oluyor ki? orjinal sitesine bak. yapilinabilinir. sonuçta zenci ve dual wield karekter yaratilinabiliyor.saçlar da beyaz olyo drizzt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bone said: pronoit said: Bone said: bu oyunda rp nasıl oluyor ki? orjinal sitesine bak. yapilinabilinir. sonuçta zenci ve dual wield karekter yaratilinabiliyor.saçlar da beyaz olyo drizzt? ^^. ya kast ettiğim şey sonuçta fr'da nasil rp yapiliniyorsa burada da yapilinir kendi settingi için de. sonuçta gayette unique tipler yaratılınabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 rp olanağı oyunda olmaz ki hiçbi zaman. en odun oyunda bile rp yaparsın , maksat yapıcak ortam bulmakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 güzele benziyo ya oyun sanki.kararsız kaldım aionla bunun arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 DC universe online daha iyi olacaktır bence, hem ps3'den de oynanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çok geç bu güzel oldu bile. bu da 360tan oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ayrıca DC Universe Sony Online'ın bidaha SOE'nin çıkarttığı bir oyunu insanların satın alacağını düşünmüyorum.. Bir şans bile vermezler hatta böyle 50 kişi CSRlarla birlikte oynarlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 GWINDON OYUNUN TEK HAKIMI VE SAVUNUCUSU OLMUŞSUN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gwindon, DC'nin potansiyeli daha fazla bence, bu oyunun pvp'si çok iyi değil gibi geldi bana. "Heroes" - "Vilian" tarafından birini seçip başlıyorsun direk, iyi tarafta başladıysan batmanle, supermanle questler yapıyorsun onlara yardım ediyorsun, kotu tarafta ise jokerin falan istediklerini yapıyorsun. Demolardan gördüğüm kadarıyla da questler sıkıcı değil, yani git şundan 10 tane kes-gel yerine, batman'le bir bilim adamını korumak ya da jokerle bir yerlerden birşeyler çalmak çok daha zevkli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bunun da instance olarak gelişen questleri var ki batman değil de Ironclad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar