Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

Oyunda tek bir server var ve server instance lara bölünmüş durumda her instance haritanın şeysine göre değişiyo ebn daha tüm haritaları göremedim mesela Millenium City nin maximum kişi sayısı 100. yani boş olması imkansız oyunda toplam 100 kişi bile olsa sadece server dolu olur olur yani anlayacağınız. Oyuncu sayısı için pek bi bilgim yok.

O inkpaint grafik ayarlarını senin tam olarak ne istediğini anlamadım ama değiştirebiliyosun grafik ayarlarında Comic Book seçeneği var. Ve gerçekten güzel bi hava katmış oyuna kendinizi çizgi romanda gerçek bir süper kahramanmış gibi hissettiriyor.

Şu an heralde skill-statlar konusunda yeterince bilgili olduğumu sanıyorum en iyi yapılacak buildler:

ranged ve melee için:
Supers olarak: Dexterity-Recovery , geri kalanı da egoya
Bunu aldıktan sonra slotted buff olarak Supernaturalden Regeneration buff alacaksınız ve telekineticten Telekinetic Shield

Energy karakterler için de:
Supers olarak: Endurance-Recovery, geri kalan da dexterity'e gidecek ve buff ve shield aynı melee-ranged için söylediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Star Wars Old Republic çıkana kadar, hatta çıktığında bile devam edilebilecek süpersonik bir oyun. Benim gibi çizgi roman hastalarına özellikle tavsiyemdir. Orjinal bir oyun sisteme sahip gerçekten, WoW'u düşünmeden bıraktırdı. Geliştirilmesi gereken yönler var ama kesinlikle bir Age of Conan, bir Warhammer Online gibi başarısız bir grafik çizmeyecektir. ( gerçi bu iki oyunun son hallerini bilmiyorum şimdi eleştiri oklarını üzerine çekmiyeyim ama sdf. )
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

...nefret ettiğim wow tarzı açık alan "git 5 tane şundan öldür gel" şekli questleri ve grup ihtiyacının minimumda tutulduğunu görünce... class sistemi olmadığı için... wow sevenler gayet sevicektir...

Teşekkürler Tunch, benim için kâfidir. Oynayacak olanlara mutluluklar dilerim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

pronoit said:

Bone said:

bu oyunda rp nasıl oluyor ki?

orjinal sitesine bak. yapilinabilinir. sonuçta zenci ve dual wield karekter yaratilinabiliyor.saçlar da beyaz olyo

drizzt?

^^.

ya kast ettiğim şey sonuçta fr'da nasil rp yapiliniyorsa burada da yapilinir kendi settingi için de. sonuçta gayette unique tipler yaratılınabiliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gwindon, DC'nin potansiyeli daha fazla bence, bu oyunun pvp'si çok iyi değil gibi geldi bana. "Heroes" - "Vilian" tarafından birini seçip başlıyorsun direk, iyi tarafta başladıysan batmanle, supermanle questler yapıyorsun onlara yardım ediyorsun, kotu tarafta ise jokerin falan istediklerini yapıyorsun.

Demolardan gördüğüm kadarıyla da questler sıkıcı değil, yani git şundan 10 tane kes-gel yerine, batman'le bir bilim adamını korumak ya da jokerle bir yerlerden birşeyler çalmak çok daha zevkli olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...