Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Perfect Woman: "Kusursuz" bir hayat arkadaşı Bunu da yaptılar: Japonlar, "Perfect Woman" isimli robotla yalnız erkeklerin hayatını değiştiriyor. Perfect Woman: "Kusursuz" bir hayat arkadaşı 2 yıl önce, Japonya'daki Kobe Üniversitesi'nden iki robotik öğrencisi tarafından kurulan AI Robotics isimli şirket, "Perfect Woman", yani Kusursuz kadın adını verdiği robotun yalnız erkeklere hayat arkadaşı olacağını iddia ediyor. Yapılan açıklamaya ve yayınlanan videolara bakıldığında, robotun yetenekleri saymakla bitecek gibi değil. Perfect Woman alışveriş yapabiliyor, yemek pişirebiliyor, evi temizliyor, hatta yorucu bir günün ardından masaj bile yapabiliyor. Şimdi sıkı durun: Perfect Woman konsept aşamasında bir robot değil. Tam tersine, sadece birkaç gün sonra, 11 Haziran'da satışa sunulacak. AI Robotics'in web sitesinde şu anda ön sipariş alımı yapılıyor. Ön sipariş sırasında bazı kararları da vermeniz gerekiyor. İlk önce robotun esmer, sarışın ya da kumral modellerinden birini seçeceksiniz. Daha sonra kıyafet konusunda karar vermeniz gerekiyor. Kusursuz Kadın'ın ciddi, gündelik ya da seksi kıyafetlerle gelmesi tamamen müşterinin seçimine kalmış. Son olarak robotun saç uzunluğunu da belirleyerek ön siparişi tamamlayabiliyorsunuz. 28 Mayıs'tan beri TV'de reklamaları da yayınlanan Perfect Woman'ın fiyatı hakkında kesin bir açıklama yapılmış değil. Şirketin web sitesinde, çok yakında erkek robotların da satışa sunulacağının altı çiziliyor. Perfect Woman'ın ön siparişi sırasında kıyafetleri ve saçı hakkında seçim yapılabiliyor. http://www.chip.com.tr/video/Kusursuz-kadin_259.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 perfect woman yoktur az sake vardır edit: vodkadan vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 giyinme özelliği yokmu? mesela dışarda pantolon evde çıplak gibi özellikleri bulunmuyo mu? bedenine göre kıyafet alsak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yatmaz kalkmaz bir allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 videodaki robot kişilik yerine sabitlenmiş gibi görünüyo.nasıl hem masaj hem akışveriş hem yemek yapıcak merak ettim doğrusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Vingthor said: hatta yorucu bir günün ardından masaj bile yapabiliyor. mutlu sonla biten masajlardan mı yapıomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yılın hoax'ı diye yazmışlar oraya bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bunu alan erkekleri düşünerek söylüyorum. handjob yapsın yeter onlara heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hoax yapmasını da bilmiyor bunlar ya masaj falan tamam da alışveriş ve yemek yapma olayı bozmuş. yok daha öyle bir yapay zeka d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çocuk da yapabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 denedim yapamıyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Haberdeki şey (alışveriş filan yapması lol) hoax gibi geliyor bana ama ileride böyle bir robot elbet gerçek olacaktır, zira şu 26 yıllık hayatımda aidoll'ler kadar hiçbirşeye şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://www.perfect-woman.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sevişebiliyosa sağlam satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kendi iradesi yok bi kere :p ne kadar tatmin edici olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 az kaldı bi 30-50 seneye çivisi çıkacak bence bu ortamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nefes alıyosa tamam ashfahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O kadar da heveslenmiştim :D Philips traş makinası reklamı çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bir gün herkes aidoll sahibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben Playboy tv'de izlemiştim zamanında bi belgeselde, baya böyle sevişgen hatun robot yapmış adamlar bikaç bin dolar değerinde aam deri falan bile geçirmişler üstüne, et falan yani o hisleri verecek maddeler. Güzellerdi de, ama gerçek lazım robot olmaz :D PS: Playboy'da sexcetera diye belgesel vardı zamanında dünyanın dörtbiryanında cinselliği araşırıyorlardı. Belgesel dediysem belgesel yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 -Cleglaw- said: Kendi iradesi yok bi kere :p ne kadar tatmin edici olcak? Demi önce böyle bi istemicek falan yürü lan dicen atcan yatağa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 robotlarla evlilik olur heralde çok ilerde,onuda hollanda başlatır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kadınlar için de orgazm aleti şeysi vardı, ayşe arman köşe yazısında yaazmıştı hatta. böyle belli sinir uçlarını uyaran bir şey. e ne güzel. flört etmeye, insanca yaşamaya vaktimiz kalmasına gerek te yok artık. "ihtiyaç" larımızı karşılar, işimize gideriz. beyaz yakalı köleler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar