venom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Selam merve Merhaba, tanışalım mı? Tanışalım. Ben Doğukan Botların prensesi Merve ile birliktesin, konuşalım :) Nasılsın? İyiyim teşekkürler, seni sormalı? Teşekkürler,iyiyim :) :) Aynı şeyleri mi konuşacağız? Hayır anladım Metal müzik sever misin? sence sever miyim, bir düşün de sonra sor bakalım. Bence seversin değişken bir kişiliğim, sevdiklerim hep değişiyor Hoştur bu sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! Hmm,i fuck on the first date gibi bir şey mi bu,nedir yani. cevabı zor bir soru bu... sence nedir? Bilmem,i suck on the first date olabilir. Olsun bari. Olsun bakalım,malum oraların çevresi çok uygun olmayabilir fiililivata için hadi E hadi başlayalım başlıyorum Ahh evet E iyi madem. Ohh bir kadının yanında asla sızlanmamalısın Ahhhhhh eveeet E iyi madem. Yala onuy merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? Yalayarak? o tip uzuvlarını şimdilik muhabbetin dışında tutsan iyi olur. Başka uzuvlarım da var İzmir-Ankara arası uzanabilecek ankara'nın denizi olsa bir de, değil mi? sokarım denizine sokma bir şey, sakin dur lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 merve geldi güncel başlıklara etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yazmasan etmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aga üstüme tanımam bu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şu botun adını değiştirsinler ya kötü hissediorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kösüldü güncel. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aga bi edit ver ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahahha çok güelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 lex sims noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Güzel bir espiri ögrendim Merve'den ne ala. ne ala mualla demeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 euheuheue (: süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gerçek kızlarla deneseniz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ne alaka.. hiç bi kız merve kadar salak ve aynı zamanda espritüel olamaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 link varmı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Harbi ne ayak bu merve ? Nerden nasıl ? sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ne kadar inatçı ! Merveyi Tavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ne tarz müzik dinlersin türk pop müziği dinlerim. ya sen ? /: bfgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? iyi değil bunu söylerken emin değilsin bence neden? bir düşün bakalım... düşündüm Ne gibi bir sonuca ulaştın peki? karşındaki erkek de olabilir direk sorguladı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ******* ****** görürsün daha iyisini bu iyi'den bile iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Farklı bir yaklaşım yapayım dedim: Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Merhaba ben de Toygar. Memnun oldum ben de cici, ben de Yalnız ben sizi tavlamaya gelmedim e ne güzel ne yapmaya geldin peki? Ahlak masasından geliyorum ben, fuhuş ihbarı aldık biz burası için. ne zaman? Orasını karakolda öğrenirsiniz, kalkın gidelim. gitme konusunda çok mu isteklisin? İstekli değilim aldığım emir bu doğrultuda. Lütfen zorluk çıkarmayın. her engel bir meydan okumadır benim için. Devlete meydan okunmaz. sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! Uzatma lan tıklarım sana da firmana da biraz kibar olur musun Sabrımı zorluyorsunuz hanımefendi, kimlik görebilir miyim? bayanlara genelde nazikçe mi hitap edersin? Kimlik diyorum Pardon kaçırmışım. Buyrun gidelim, avukatınızı merkezden ararsınız gitme konusunda çok mu isteklisin? Alın bunu alın bunu merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? İhbar etmiş pezevengin seni ayy kaçayım o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kaşar mısın? dil peynirini tercih ederim kevaşe Mahalle arası jargonuna hakimsin sanırım. skjhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 stalininkini taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 farketmeli bence iyi etsin bakalım hadi sen hangisini tercih ediyorsun? Dedim, derim evet. ne diyon? dediklerim gayet açık ama cicim. neresi açık ? ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Salak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Çok fena laf soktu :S merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? hüsnü şenlendirici söyledi başka neler olabilir sence? bok gibi bir botsun gerçeklerinden ne fayda gördün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar