Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 izlenmesi gereken bi eve video'su cook cok guzel. daha önce izlediğiniz hiç bişeye benzemiyor buna emin olabilirsiniz. topiği mirror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Baya güzel =) yavrum tempest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 traileri izledim de adam uğraşmış ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cidden supermis ne ile yapmislar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok güzel yapmış adamlar bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Keşke in-stations expinden sonra burdaki gibi bi "in-ships" expansionu gelse de böyle şeyler görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hep hayalımıdır bi gemiyi bi kac kişi yönetmek. pirates of the burning sea bunu apıcğaını sölüyolardı sonra vazgectiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Gimli said: Keşke in-stations expinden sonra burdaki gibi bi "in-ships" expansionu gelse de böyle şeyler görsek in-station nezaman gelicek belli mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 3 yıldır gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 He iyimiş gelsin ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sonbahar 2008 diye biliyorum ben : ) isin hammaliyeti kalmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 in station veya baska birsey uzun zamandir soylensede gelcegi yok malesef eve online daha fazla gelismicek ancak surekli nerfler gelcek :) gordugum en iyi sisteme sahip ccp de baska b i mmo ypamayi dusunmuyo :( aoc mac hikaye yaw umarim beklentilerimi Infinity: The Quest for Earth karsilar gerci onada pek guvenemiyorum :P stargate de iyi olabilri belki bunlar cikinca eve online gelismeye kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 in station bu yaz sonunda gelio die biliorum ama... birde star trek online var in ship olai :) farkli bi concept biraz da zor.. böle 104 kişi yönetio gmiyi star trek evreninde zor gelio bana ama bakalim bi yapsinlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Creed said: in station bu yaz sonunda gelio die biliorum ama... birde star trek online var in ship olai :) farkli bi concept biraz da zor.. böle 104 kişi yönetio gmiyi star trek evreninde zor gelio bana ama bakalim bi yapsinlarda.. Star trek online yapimi iptal edildi bende 2008 son u diye biliytodum ama hala bi aciklama falan yok demekki 2008 sonu emperyan age den baska bir sey gelmicek star trek ciksa cok kisi katilcakti ama o kadar sacma bi birmaymiski star trek icin bitmis oyunu iptal etmisti simdi star trek i iptal eti :)) titan i mesela 10 kisi kontrol etse fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar