Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 izlenmesi gereken bi eve video'su cook cok guzel. daha önce izlediğiniz hiç bişeye benzemiyor buna emin olabilirsiniz. topiği mirror
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 traileri izledim de adam uğraşmış ya helal olsun
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cidden supermis ne ile yapmislar acaba.
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Keşke in-stations expinden sonra burdaki gibi bi "in-ships" expansionu gelse de böyle şeyler görsek
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hep hayalımıdır bi gemiyi bi kac kişi yönetmek. pirates of the burning sea bunu apıcğaını sölüyolardı sonra vazgectiler..
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Gimli said: Keşke in-stations expinden sonra burdaki gibi bi "in-ships" expansionu gelse de böyle şeyler görsek in-station nezaman gelicek belli mi o ?
efe.hizar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sonbahar 2008 diye biliyorum ben : ) isin hammaliyeti kalmis gibi
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 in station veya baska birsey uzun zamandir soylensede gelcegi yok malesef eve online daha fazla gelismicek ancak surekli nerfler gelcek :) gordugum en iyi sisteme sahip ccp de baska b i mmo ypamayi dusunmuyo :( aoc mac hikaye yaw umarim beklentilerimi Infinity: The Quest for Earth karsilar gerci onada pek guvenemiyorum :P stargate de iyi olabilri belki bunlar cikinca eve online gelismeye kalkar
Creed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 in station bu yaz sonunda gelio die biliorum ama... birde star trek online var in ship olai :) farkli bi concept biraz da zor.. böle 104 kişi yönetio gmiyi star trek evreninde zor gelio bana ama bakalim bi yapsinlarda..
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Creed said: in station bu yaz sonunda gelio die biliorum ama... birde star trek online var in ship olai :) farkli bi concept biraz da zor.. böle 104 kişi yönetio gmiyi star trek evreninde zor gelio bana ama bakalim bi yapsinlarda.. Star trek online yapimi iptal edildi bende 2008 son u diye biliytodum ama hala bi aciklama falan yok demekki 2008 sonu emperyan age den baska bir sey gelmicek star trek ciksa cok kisi katilcakti ama o kadar sacma bi birmaymiski star trek icin bitmis oyunu iptal etmisti simdi star trek i iptal eti :)) titan i mesela 10 kisi kontrol etse fena olmaz :)
Öne çıkan mesajlar