venom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 canim fena halde bir seylere sikkin su gunlerde torrentten bisi iniyordu,70le inerken birden 6ya dustu,monitore kafa attim,modemi tekmeledim,sonra telefon kablosu bozuldu,makasla kestim,sinirden agliyorken gittim asagidan yeni kablo aldim ve kabloyu duzelttim,torrenti tekrar cekmeye basladim,bu sefer 2yle iniyordu,bende gidip bir bicak aldim once kapiyi daha sonra yorganimi bicakladim. bu tur sinir krizlerini gereksiz yere cok yasiyuorum,lutfen bir sey onerin cunku bu boyle gidecek gibi degil. daha 2 gun once bilgisayar koltugunu firlattim yan odaya. lutfen onerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sakin ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aptallarla tartışma seni önce seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleri ile yenerler falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 seni sağlam bir dövmek lazım. hatta 2-3 kere ancak ondan sonra düzelebilirsin. ciddiyim ama şaka , geyik filan değil. tam o bıçak anındayken girişmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 öfkeyle kalkan zararla oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sağlam bir dayak yemen iyi gelir pırlanta gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sopa lazım sana. Kötek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Arkadaşım bunu kesinlikle bir hakaret olarak algılama ama bana profosyonel bir yardıma gitsen iyi olur gibi geldi. Birkaç seansta bile çözülebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 psikologa git. ciddiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yukarıya +1 ya da temiz bi dayak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakki kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sen şımarmışsın , sana dayak bile çözüm olmaz eşşek kadar insan olmuşsun. en iyisi git psikolojik yardım al. p.s. almazsan ilerleyen hayatında bir piskopatlık yapar içerlerde sürünürsün. (sürünürsün derken parfümden bahsetmediğimi anlamışındır umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Şiddet eğilimli bir arkadaşa psikolog 1 ay hamur yoğurtmuştu. Çocuk sonra düzeldi, bilmem dene belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 16 yasındaki halimi hatırladım buna benzer şeyler geçiriyodum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 6 yaşından beri metal de dinliyon mu? ulan hep danone yoğurtları yüzünden oluyo böyle şeyler. bir nesil böyle yetişti, allah belanı versin danone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sinirlendiğin zaman içine atma, böyle saçma sapan emokid krizleriyle dışarı çıkar sonra onlar. Dayak da güzel çözüm tabi de kalıcı olmaz dayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ginaly said: 6 yaşından beri metal de dinliyon mu? ulan hep danone yoğurtları yüzünden oluyo böyle şeyler. bir nesil böyle yetişti, allah belanı versin danone. alalal : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kadıköyde gez, rex in önündeki tiplere küfret , sataş rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 venom said: canim fena halde bir seylere sikkin su gunlerde torrentten bisi iniyordu,70le inerken birden 6ya dustu,monitore kafa attim,modemi tekmeledim,sonra telefon kablosu bozuldu,makasla kestim,sinirden agliyorken gittim asagidan yeni kablo aldim ve kabloyu duzelttim,torrenti tekrar cekmeye basladim,bu sefer 2yle iniyordu,bende gidip bir bicak aldim once kapiyi daha sonra yorganimi bicakladim. bu tur sinir krizlerini gereksiz yere cok yasiyuorum,lutfen bir sey onerin cunku bu boyle gidecek gibi degil. daha 2 gun once bilgisayar koltugunu firlattim yan odaya. lutfen onerilerinizi bekliyorum. Torrent kullanma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahah saglam manyakmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 axedice said: Sinirlendiğin zaman içine atma, böyle saçma sapan emokid krizleriyle dışarı çıkar sonra onlar. Dayak da güzel çözüm tabi de kalıcı olmaz dayak. Tecrübeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 prozac iyidir. ben ölesine kullanmıştım lise 3 te doktor raporun yanında hediye verdi. güzel bişey yani. tavsiye ederim. bi de xanax. ama önce doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sinirlendiin mi bir şekilde sakinleşmenin yollarını ara yoksa daha da kronikleşir durum gibi duruyor, sinirlerini anından boşaltmak iyidir ama kendine hakim olabilmek daha da iyidir.. ben sinirlenince çevreme ve kendime zarar veriyordum, birisiyle 2 dakka tartışamıyordum, hemen tahrik olup kavga çıkarıyordum, sonra insanlarla tartışamamaya başladım, hemen tahrik olup sinirden sesim tirremeye başladığını farkettim.. Şimdi şimdi sanki biraz yontuldum ama kronikleşsmemesi için bence hemen sende yollar aramaya bak.. Oyun sırasında bilgisayara dalmışlığım, girmeyen çivi yüzünden çekiçle bütün parçaları kırmışlığım, kapıdan girmeyen eşyayaı sinriden vura kıra zzorla sokmuşluğum, otobüslerde ayağıma basanlarla kavga etmişliğim, sinirden ağlamışlığım vardı, daha beter durumlar çok sık yaşıyordum, normal değil yanii hatta anlatıyım, kavga yüzünden yargılanıp ceza aldım, 5 yıl ertelendi, sabıkalı falan oldum vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kesinlikle normal değil tabii. ayrıca bu tarz çabuk alevnenen insanlar toplumdan da dışlanıyor, kimse kahrını çekmez bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Allah allah,sinirlenen bir insan kendini nasıl kontrol edemez anlamıyorum,asıl o duruma gelince özkontrolünü arttırmalı.Çok absürt olacak ama kızınca,o andaki haline dışarıdan gözlemci gibi bakarsan -empatinin tersi :p - ve o halinde kendine "nasıl durumdayım,çevremdeki insanlara nasıl görünüyorum ve onlara bilmeden zarar verebilir miyim " sorularını sorarsan sakinleşmende faydası olur derim. Kontrolünü kaybetme fikri baştan rahatsız edici :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar