Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanirim deliriyorum

venom

Öne çıkan mesajlar

canim fena halde bir seylere sikkin su gunlerde torrentten bisi iniyordu,70le inerken birden 6ya dustu,monitore kafa attim,modemi tekmeledim,sonra telefon kablosu bozuldu,makasla kestim,sinirden agliyorken gittim asagidan yeni kablo aldim ve kabloyu duzelttim,torrenti tekrar cekmeye basladim,bu sefer 2yle iniyordu,bende gidip bir bicak aldim once kapiyi daha sonra yorganimi bicakladim. bu tur sinir krizlerini gereksiz yere cok yasiyuorum,lutfen bir sey onerin cunku bu boyle gidecek gibi degil. daha 2 gun once bilgisayar koltugunu firlattim yan odaya. lutfen onerilerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

venom said:
canim fena halde bir seylere sikkin su gunlerde torrentten bisi iniyordu,70le inerken birden 6ya dustu,monitore kafa attim,modemi tekmeledim,sonra telefon kablosu bozuldu,makasla kestim,sinirden agliyorken gittim asagidan yeni kablo aldim ve kabloyu duzelttim,torrenti tekrar cekmeye basladim,bu sefer 2yle iniyordu,bende gidip bir bicak aldim once kapiyi daha sonra yorganimi bicakladim. bu tur sinir krizlerini gereksiz yere cok yasiyuorum,lutfen bir sey onerin cunku bu boyle gidecek gibi degil. daha 2 gun once bilgisayar koltugunu firlattim yan odaya. lutfen onerilerinizi bekliyorum.

Torrent kullanma?
Sosyal ağlarda paylaş

sinirlendiin mi bir şekilde sakinleşmenin yollarını ara yoksa daha da kronikleşir durum gibi duruyor, sinirlerini anından boşaltmak iyidir ama kendine hakim olabilmek daha da iyidir..

ben sinirlenince çevreme ve kendime zarar veriyordum, birisiyle 2 dakka tartışamıyordum, hemen tahrik olup kavga çıkarıyordum, sonra insanlarla tartışamamaya başladım, hemen tahrik olup sinirden sesim tirremeye başladığını farkettim.. Şimdi şimdi sanki biraz yontuldum ama kronikleşsmemesi için bence hemen sende yollar aramaya bak..

Oyun sırasında bilgisayara dalmışlığım, girmeyen çivi yüzünden çekiçle bütün parçaları kırmışlığım, kapıdan girmeyen eşyayaı sinriden vura kıra zzorla sokmuşluğum, otobüslerde ayağıma basanlarla kavga etmişliğim, sinirden ağlamışlığım vardı, daha beter durumlar çok sık yaşıyordum, normal değil yanii

hatta anlatıyım, kavga yüzünden yargılanıp ceza aldım, 5 yıl ertelendi, sabıkalı falan oldum vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah,sinirlenen bir insan kendini nasıl kontrol edemez anlamıyorum,asıl o duruma gelince özkontrolünü arttırmalı.Çok absürt olacak ama kızınca,o andaki haline dışarıdan gözlemci gibi bakarsan -empatinin tersi :p - ve o halinde kendine "nasıl durumdayım,çevremdeki insanlara nasıl görünüyorum ve onlara bilmeden zarar verebilir miyim " sorularını sorarsan sakinleşmende faydası olur derim. Kontrolünü kaybetme fikri baştan rahatsız edici :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...