Namessar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kotor guzel oyundu ama bıraz bayattı. eskı rpg lerın derınlıgı yoktu. budna jade empıre dakı tadı ve o bosluk hıssını aldım. guzel oyun. oynatıyor. para verdıgıme memnunum. AMA eksık bısıler var. ne oldugunu cıkartamıyorum. senaryo ogelerınden ve mekan dızaynlarından da bır cok seyın kotorla aslında ortak olması vs gıbı etkenler bır araya geldıgınde hem jade de hem de bunda aynı bosluga dusuyorsunuz. bır de konsol ıcın dızayn edıldıgını de bellı edıyor. pc oyuncuları daha karısık daha detaylı rpg lere alıskın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 guzel bır oyun. bazı fıkırler ozgun, ustunde ugrasılmıs. bır cok yerde kotor mırasını yıyor. bazı kısımları da fazla klıse. ama sonucta basarılı ve kalıtelı bır calısma. ama ozgun bır calısma degıl reklamlarında ıddıa edıldıgı kadar. guzel bır oyun, bu aralar oynanacak daha ıyı bır rpg yok, uzunca bır sure de daha ıyısını goremeyecegız, ama cok ıyı payesını tasıyabılecek bır oyun degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Cuce said: Azmo senın gibi konsol cocuğu için cok iyi olabilir. üzgünüm ama cok iyi dediğimiz oyunların yanına mass effect koyulmaz. bi düşün hele cok iyi dediğin oyunları. Oyun COK iyi arkadasim, ayni goruste degilsek ve dusuncen benimle ayni degilse fena halde yaniliyorsun, cunku burasi bir forum ve benim dusuncelerimin disinda kimseninki onemli degil. sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sam said: yalnız ben de soldier oynayıp hem ashley ve tali'yi aldım yanıma, alignment dışında herşeyimiz aynıymış viktor lol full paragon bitirdim :p sonu harbiden cok iyiydi noveria sonrasi virmire de mako bolumu feci baydida salarian komutanin verdigi gaz ve sonradan olan olaylar filan off film gibiydi anderson yeni favorim direk konseyede onu sectirdim udina dot gibi kaldi ortada cok super oldu cok ezmisti hikaye boyucna adamcagizi -ama.. ama... anderson bir asker, sorunlari diplomasi yerine yumruklariyla cozemeyi tercih eder -benim yumruklarim sadece sizin icin ambassador su diyaloga koptum :p oncedende udinanin suratinin rotasina cok klass bir sekilde cakmisti yumrugu istiyen istedigini desin isterseniz yuzyilin en kotu oyunu diyin son 5 yildir oynadigim en iyi oyundu, direk beni dusunurek yapmis adamalr lan dedigim bile oldu actim boyle bir seneryoya omrumde en cok begendigim ilk 10 oyunun arasina girdi direk veteranda bitirmistim simdi daha zor bir seviyede gene bitiryim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lol herşeyimiz aynıymış desene, ben de paragon max'lamıştım. hakikaten ha, hep insanlar için o gaz verme geyiklerini duyarız, elyınlardan o konuşmayı duymak çok iyiydi. adamları takdir ettim harbiden. :) ben de anderson'ı seçtirdim, çatlasın udina hıyarı. en sonda da yumruğunu ona nah çeker gibi vurdu konuşurken eheh tavsiyeyi yaptıktan sonra durup durup müzik değişirken "bu daha başlangıç, daha gidip onları kendi sahalarında mağlup edecez" dediği yerde ufaktan bir tengen toopa gurren lagann havası bile aldım. :D evet doğrusunu söylemek gerekirse ben de kendi kendime "bana özel hazırlamışlar sanki senaryoyu" dedim birkaç kere. belki de bazı arkadaşlara bilim-kurgu hitap etmedi. çünkü senaryo ve karakterimin üstlenebildiği rolün beni bu kadar tatmin ettiği rpg düşünüyorum da.. hmm.. hiç oynamadım herhalde? her böyle abuk gubuk derbeder, bilmemkimin chosen'ı filan, birisinin emir eri, serbest meslek modeli maceracı rollerinden sonra ilaç gibi geldi kumendır şepırd bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 virmire ile ilgili yanıma hep ashley ve kaideni alıp takılıyordum, virmire de ashley ve kaiden arasında seçim yapmak zorunda kaldım ashley bomba ile öldü, bu olay o an seçtiğim takıma göremi oluyor yoksa yanımda kimler olursa olsun ikisi arasında seçim yapmak zorundamıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 virmire ikisinden birini ille ki feda ediyorsun ama son ana kadar değiştirebiliyorsun seçimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tşk bende bölümü baştan başlatmayı düşünüyordum seviyordum takımımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cok zor secimdi orada :/ simdi deminden beri dusunuyorumda kotor haric PC de uzay temali RPG varmiydi ya? kotor vampire redemtion/bloodlines ve fallout haric kilic kalkansiz rpg gelmiyor aklima bide yeni farkettim oyuna baslayinca geberen elemanin adi leeroy jenkins lol bide bir gezegenin aciklamasinda su vardi said: In its recent past, a pirate gang from the Terminus Systems carved a message into the surface using ship-based laser weapons. In hundred-meter-wide batarian syllabic, the message proclaims the military prowess and virility of one "Captain Zaysh". A smaller postscript alludes to the questionable parentage of all humans. ahaha content pack gelsinde batarian larla icli disli olalaim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ahaha o secimi daha az ipliyemezdim sanırım, gözüm kapalı falan sectim sanırım, ama ashley daha bi kıldı wrex'e ateş etmeye yeltendi falan, sie cektim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 benim için de zor seçimdi, load ettim filan tekrar düşündüm ama yine aynısını seçtim. :/ evet viktor galiba yok, vardıysa bile ben oynamadım. kaldı ki kotor bile saf bilim-kurgu değildi, mass effect tek örnek sanırım. o gezegene mesaj yazma olayına ben de çok güldüm, asimov'un kısa öyküsü vardı ona benzer "jüpiter'i satıyorum" diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oyku demisken kitabida edinmek lazim anderson ile saren in olayini anlatiyor oyunun sonu ile ilgili buyuk spoiler sarren in intehar etmesi cok dramatikti ayrica, alistigimiz klise kotu adam portlerinden cok uzakti saren asiri guclu herseyi ele gecirmek istiyen bir tip yerine caresiz oldugunu zannedip kendi ruhunu teslim etmis ve hergun onun bir parcasini yitirmis gucsuz bir adam vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 +1 spoiler'e. max charm ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Türkiye'de var mı o kitabı satan yer? Özellikle internetten olursa çok daha iyi olur. E-Book indirirdim fakat eline alıp okuyamayınca kitabın zevki kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ebayden alicam ben amazonda yolluyordu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Evet şimdi baktım bende amazona. Kitap 7.99, standart kargo ile 10.50 dolar filan oluyor. Burada alsan yine bir 15 YTL bayılcam. Onun yerine Amazon'dan getirtirim. Biraz geç gelir ama olsun. Kitapçı ile filan uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 biz daha ilkini okumadik ikinci kitap geliyormus bu ay bu defa mass effect ten sonra olan olaylar islenicekmis ve quarian lari on planda tutucakmis ama asil focus insan bioticler olucakmis (biotic konseptini sevemedim bi turlu :/) UNC missionlarindan tanidigimiz kohaku gibi delikanli bir mairali olduren cerberus gurubu ise kitabin kotu adami olucak sanirim ayrica oyundan tanidigimiz karakterlerde varmis kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 O zaman bu kitap 1. ile 2. oyununun arasındaki süreyi kapsıycak. En iyisi iki kitabı bir sipariş ediyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oyunda side questlerde kendini bir nevi peygamber ilan eden ve onu izleyen adamların olduğu bir gezegene gitmemizi istiyorlar. gezegene gittim, adamın üssüne girdim, içerde herhangi bir direnişle karşılaşmadım fakat bulup konuşmam gereken adam da üste yoktu. hem latk attaki hem üst kattaki odaya baktım. dalgınlığıma geldi ben mi göremedim? quest buglı mıdır? yoksa adamımız başka bir yerde midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bug olmuştur direk üstüne saldırmaları lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 saldırmıyorlar charm ile filan girersen. kat filan yok zaten adam sondaki odalardan birinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yok bunkerın kapısını acmak için önce diğer tarafta birilerini öldürmen gerekiyo yine. bide iceri girmek için konuşması falan lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 okedir, akşam bi daha bakarım etrafa. adamı içerde göremedim çünkü, kapıyı açacak adamla dialoğa girip kapıyı hadise çıkmadan açtırdım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 orda ben de 1 saat falan uğraşmıştım, ama adam orda deil. kapıdaki adamla konuştuktan sonra arkada başka bir bina var ona girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 virmire ve ıvır zıvır topla dışında görev kalmadı hala "completion award" alamadım deliricem yahu :( yapan biri yardım etsin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar