Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüm ayarlarla oynadım hiçbir şey değişmiyor. üç driver değiştirdim o da düzeltmedi. oyunun official forumlarına da baktım bi çözüm bulunamamış henüz, ati x1900-1950 nvidia 9800-7600-7900 bu sorunu yaşatan kartlar simdiye kadar gördüğüm kadarıyla.
Mesaj tarihi:
evet yok ama ekran kartı kontrol panelinden kendiniz açabiliyosunuz tabi :p

da viktor senin söylediğin başka bir şey, kenarlardan söz etmiyorum ben, ışık kaynaklarındaki bana heart of darkness'i hatırlatan grafik şeklinden bahsediyorum :d
Mesaj tarihi:
Evet bi garip, software rendering geyiğinde piksel piksel böyle, anlayamadım, bende yok bu sorun şu an. Bi gez deli gibi şöyle bioware tech support topiklerini falan, bulursun, mutlaka yaşayan vardır dediğin kartlarda aynı sorun yaşanıyorsa.
Ben de gireyim lan oyuna, 4 gündür girmedim krizim tuttu, etrafı kasırıp kavurayım şöyle sdf.
Mesaj tarihi:
Ayrıca çok gerzek bir bug oldu az önce, bossfight'ta overheat bug oldu bildiğin, endless overheat direk, başka bir save'den reload edene kadar silah öyle takılı kalıyor, teammate'ler dahil. Çok kıl bir olay, bossfight'ın içine etti, forumlarda bayağı taşlamış bioware'i bu yüzden millet.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Ayrıca çok gerzek bir bug oldu az önce, bossfight'ta overheat bug oldu bildiğin, endless overheat direk, başka bir save'den reload edene kadar silah öyle takılı kalıyor, teammate'ler dahil. Çok kıl bir olay, bossfight'ın içine etti, forumlarda bayağı taşlamış bioware'i bu yüzden millet.

orjinalmi oyun?
bende hic oyle bir bug olmadi
cracklerde oluyor diyorlar
Mesaj tarihi:
Ben hatun karakter açtığımda, hem lietunent'a hemde o aliyen'e pas atıyordum. En sonunda aşk üçegeni gibi birşey olmuştu. Lieutenant topladı üçümüzü bir odaya, onu mu seviyorsun yoksa beni mi diyince bende istersen "threesome" yapabiliriz demiştim. Reddetti ve hayallerimi yıktı şerefsiz :( . O günden beri aramız kötü.
Mesaj tarihi:
Kopya tezgahlarına yanılmıyorsam 2 DVD olarak düştü. Alayım mı size danışayım dedim:

4400 Ghz AMD X2
2 GB RAM
ATI çipsetli MV2A anakart

düşük detay oynayabilir miyim? Kopya versiyonlarda düzelme oldu mu yoksa ileriki relase'leri mi bekleyeyim? Orjinal mı alayım?
Mesaj tarihi:
ben de dun gece bitirdim oyunu, son boss deli gibi zordu eheh... boyle bi 13-14 dk savastım aralıksız, tum med pack'ler savasın basında bitti neredeyse eheh...

yalnız onun son gorev oldugunu bilsem baslamazdım ona, keske ana gorev bitince oyun bitmese, citadel'e donup yan gorevlere falan devam edebilsek, oyun bitince bir sey vardır diye credits'i de gecmedim, onda da bir sey cıkmadı eheh =)... ama cok guzel oyundu ya...
Mesaj tarihi:
Sevgili Sturm ekran kartını yazmamışsın ama orta- min. arası oynarsın. Şu anda rusların çıkardığı bi fix var gmfix diye ve torrentte bayağı paylaşılıyor zaten hatta başka isimler verip paylaşmaya devam ediyorlar ama hepsi aynı. galaxy map, save sorunumu çözdü gibi şu anda bi olay yok. Bitirmeye kıyamıyorum. Ama %100 gibi bişi ile bitirmek istiyorum. Kasılır yaw bu oyuna..
  • Yeni Oluştur...