ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Selamlar, diğer başlıkta baya geyik döndü, temiz bir başlıktan gerekli bilgilerle devam ediyoruz. Tarih: 14 Haziran Cumartesi akşamı Saat: 20.00 - 08.00 Yer: Kadıköy Trip Elimden gelen en iyi tarif bu oldu ahah, mekanı bulamayacak olanlar falan önceden haberleşsin benimle, ya buluşuruz ya da çıkar alırız sizi. Ücret mevzusuAkşam 20.00 - Sabah 08.00 arası 12 saat internet 2 tane sıcak (Çay/kahve) YA DA 1 tane soğuk içecek 2 tane yarım ekmek sandviç 25 YTL Katılacaklar listesi (14 Haziran / fark etmez / belki diyenleri ekliyorum listeye, temizleme yapılacak elbette)- ZaugnaKhaldun - Asteroth - MumChamber (belki) - Axedice - Griswold - Syn - Madboy - Slyone - Rewendor (?) - Aktiftablet - Kitana - DarkRider (?) - KenshinHimura (?) - Vingthor - Aente (?) - Yicit (?) - Masakari - Screwy - Cuce - Fenris - Allezz - arcane - Khelben - mulgear6 - sesu (?) - madmaximus - Ardeth - erkanbuyuk007 (belki) (+1) - chiptech +1 - Spidee Listede 32 kişi var sanırım, elbet satış olacak, arada eklenmeler de olacaktır, 25 - 30 kişi arasında olacağımızı tahmin ediyorum.1-) Listede yanında soru işareti olanlar teyit etmek için buraya mesaj atmalı mutlaka, yoksa onları göz önünde bulundurmadan hesap yapacağız. 2-) 8 - 10 Haziran'a kadar, gelmeyeceği kesinleşen kişiler mutlaka bildirsin, %80 gelirim diyip direkt satan insanları listede görmek istemiyorum açıkçası. 3-) Başlıktaki geyik mesajlar silinecek, içerikle ilgili düzgün mesajlar kalacak. Mesajlarınızı buna göre atarsanız daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 geçen sene biz tripte ikna etmiştik ya sınırsız kahve olayına. olsaydı güzel olurdu. tribin olayı o diil mi zaten sınırsız kahve için gitmiyomuyuz tribe? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben de geleceğim, listeye ekleyin plix. Yalnız mümkünse bir 2 gün kala hatırlatın da unutmiyim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 büyük ihtimal gelicem ama 10unda falan kesinleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Incoming duyuru Lan party tarihini değiştirmemeye karar verdim. Sebepleri de şöyle sıralayayım 1-) İnsanlar planlarını 14 haziran'a göre yaptı, tarih değişikliği demek bütün herkesin tekrardan onay vermesi demek ve bu riski alabileceğimi düşünmüyorum. 2-) Bu daha da önemlisi, össye girecek olan insanın lan partye gelmesini istemiyorum. Cumaya çekilirse bu insanların gelme ihtimalleri çok daha yüksek, dolayısıyla lan partiyi cumarteside tutuyoruz, össye girecek olan insan da evinde uyuyor. Buna xhun falan da dahil, gelenleri döveceğiz, oldukça ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada şu anda listede kesin: 25 kesin + kesin olmayan: yaklaşık 40 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Benim işler değişti bu sebeple gelememem kesinleşti kusura bakmayın. Tekrar yapıldığında ona katılırım inşallah. Size iyi eğlenceler bol bol dedikodumu yaparsınız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kesin geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gel, KR'deki karakterini göstermeyi unutma, keylogger girsin sdfsdfs. (Yazmadan edemedim, gerekirse silinebilir, çok sori sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 listeye baktım bi şöyle kıl olduğum adam yok bi xaenin elaidi penth felan var bide arcane in banlanmasını istiyorunm asdbasd her nesede son ana kadar herhangi bişi derim gelirim yada gelmem diye ama istiyom çok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Adam silecek ama, şunun öss'den birgün önce yapılması, üstüne "öss bebeleri gelmesin tadında geyik çevirip hasır altı edilmesi hiç hoş değil bence. O kadar gün, haftadan gidip öss'den birgün önceyi mi buldunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben ve 2 arkadaş gelmek istiok 1 ark kesin bi tanesi muallak biz direk 8 de orda olsak olarmı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Listeyi güncelledim, listede ismi olanların satış yapmamasını bekliyorum haliyle. Gelemeyecek olanlar belirtsinler buraya mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kesin geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ardacığım benim durumum son dakikaya kaldı, nedenini biliyorsun. Bir çıkış arayacağım ama zor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Son dakika gelişmesi oldu. Kız arkadaşımın mezuniyeti varmış o gün akşam kaçta biter bilmiyorum (inönü stadında olucakmış, tüm okul) ama gelmeye çalışıcam geçte olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben tam 10-12 arasında belirticem dedim ve belirtiyorum. Üzgünüm gelemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Benimde bugün belli olan iş durumum sebebiyle pazar günü de çalıştığım gerçeğiyle yüzleştirildim. Gelemiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben gelmiyorum diye gitmiyor kimse, tamam len şaka geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yalnız jedi academy dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 outcast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gelip hepinizin yanağından öpücem bi kere gidecem sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Cuce said: outcast +1 (belki trollüğüne dediydinde jk2'nin yerini hiçbişi tutmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 troll? cuce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bana farkmaz 2 li saber kullanmıcam zaten tek solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar