adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yahu şimdi kebap hiç bi şekilde istemiyorum burger ve mc donald türevlerinide istemiyorum... evde yiyecek bişi yok 10 ytl param bulunmakta yok yok 5 ytl sigara alcam çünkü 5 ytl ile nasıl doyabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ahmet-1 Pide ve Börek Salonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 peynir ekmek salça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 korf fleyks yada kek al yanında süt iç o şişer karnında feci doyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 saat 16:48 de kahvaltı die topic açıyorsun allah belanı snn.. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kafa karıştırma ayrıntılara takılma konuya odaklaaan!!!!!!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kahvaltı ne lan bu saatte sdf börek al dicem kalmamıştır, sigara içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kahve sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 surimi'li omlet yaptık biz valla, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 surimi hea? ne? hönk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 git 2 yumurta al. yanına domates, biber (para artıyosa biraz da kaşar peyniri) menemen yap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 onu düşündüm aslında evde yumurta varmış fî tarihinden kalma sucuk var büyük ihtimal dinazor etinden şimdi korkuyorum o sucukları yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 olm sen yumurta kaynat, yanına domates dil, karabiber felan ekmek arası yap ye. hiç bişi bilmiyorsan, git markete, dur gitme, önce çayı koy öyle git, gelene kadar altı kaynasın sonra demlersin :P hah şimdi git markete abi 5 milyon var, ekmek arası bişiler hazırla de, o peynir salam felan doldurur. al gel evine. hemen oturup yeme, git çayın altı kaynamıştır, çayı demle, altına su ekle gel. patiye gir, baluu çok teşekkürler yaz. git bi bardak çay al, ekmeğide al gel. ye. tamam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 harbi ne becereksiz adamın birisin sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ya baluu eyvalla saolasında niye dışarı çıkarıtıyosun beni:D eve sipariş bişi olsun istiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sorma ya adam kendine yemek hazırlamaktan aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 olm 5 milyona eve sipariş ? lan zenci bile gelmez o paraya eve lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Batak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gastronomi okuyorum dellendirmeyin beni lehn:D eve sipariş diyorum eve sipariş!!! a-aaa çattık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 5 ytlye burdan attırayım orda ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2 ekmek al, 3ytl lik de beyaz peynir al. bıçak bul bi yerden peyniri kes, ekmeğin arasına koy. ısır sonra ekmeği yutmayı unudma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 opsiyon bir : elbet sigara alacağını düşünerek markete git ve ekmek arası hazırlat sigaranı da al gel. opsiyon iki: aç dış kapıyı. Kapıcıııııııııı diye bağır. Kapıcı gelsin, koçum al şu 10 milyonu, git bana bi ekmek arası hazırlat bi de sigara al gel. tamam mı ? de. opsiyon üç: www.yemeksepeti.com hadi yawrum işin çok snn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tost basıcam ben şimdi kendime sen de ister misin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 morelimi bozdunuz valla yemiycem bişi.. hazır yemiyokende rejime tekrar giriyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ehehe kaç kilosun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar