Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta İncelemesi ( Ufak Bilgilendirme )

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar 2 gündür beta ile uğraşıyorum.İlk Hetapta oyuna girmeden önce forumlardan takip ettiğim kadarıyla herkez birşeylerden ağlıyordu.Yok " Kan kaybediyor " , " Grafikleri Kötü " , " Bu oyun çıkmaz " , " Wow ile aynı " yok şöyle yok böyle bir çok yazı wardı ve açıkcası biraz ümitsizlik wardı.Fakat Oyunun Closed beta olmasına rağmen açıkcası ben oyuna aşık oldum ve beta meta deliler gibi oynuyorum.

1.Olarak söyliyeceğim en güzel haber arkadaşlar internet üzerinde gördüğünüz hiç bir ss'e inanmayın çünkü oyunun grafikleri kesinlikle gördüğünüz gibi olmayacak ve kalmayacak oyunda şuanda kaplamalar dışında bir grafik detay ayarları yok oyunun option'nunda bile grafik ayarları gözükmüyor tamamen şuanda kandırmaca bi sistemi war artık neyi düşünerek böyle yaptıklarını bilmiyorum fakat kesinlikle grafikler gördüğünz şekilde değil çook çook daha iyisi olacağı oynarken açık bir şeiklde belli

2.olarak bu oyun wow wow ile aynı aman şöle böyle diyenler ? neye dayanarak bu şekilde yazdıklarını cizdiklerini bilmiyorum fakat bu oyunun wow veya başka bir oyun ile kesinlikle alakası yokh kendine özgü bir oyun ve gerçekten mükkemmel şekilde içeriğini vs düşünmüşler.

3.Wow'un tek güzel özelliği oynanabilirliğinin çok iyi olmasıydı diğer mmorpg oyunlarına göre fakat Warhammer onlinedede o yumuşaklığı esteiği yakalamışlar gibi gözüküyor çünkü oynarken oynanabilirlikte hiç bir sıkıntı çekmedim oldukça alışa geldiğimiz bir oynanabilirliği var ki böyle olmasına gerçekten sevindim.

bunların dışında oyuna gelecek olursak ;

Oyun herkez bildiği üzere closed beta ve çok büyük şeyler beklememmiz gerekiyor dee hadi biz beklioz oyun kaç yıldır hazırlanma aşamasında bi mok yapılmamış mı hala vs diyorsanız yanılırsınız oyun bir çok yönüyle hazırlanmış durumda ki benim inancım grafik tasarımıda hazır fakat bunu hangi akla hizmet verdikleri bilmiyorum fakat bi şekilde bunu göstermiyorlar oyuna başladığınız andan itibaren oyuna hayran kalmamak elde değil oyun gerçekten oynanabilirliği olsun veya sistemi olsun mükemmel
Görev sistemi olsun oyun içindeki atmosfer olsun gerçekten muazzam derece birbirlyle uyumlu görevler çok güzel ve tam bir hikaye havası mevcut chapter chapter görevleri yapip ilerliyorsunuz ve chapterlara uygun şekilde görevleri yapmaya başladığınızda size uygun titleler vermeye başlıyor ve hoşuma giden yönlerinden bir taneside görevler harita üzerinde yerlerini gösteriyor görevin oldugu bölgeyi kırmızı bir halka şekline alarak bizi ölümüne uğraştırmaması gerçekten hoş pve sistemine bittim diye bilirim harika bir pvesi war bu oyunun her bölümün kendine özel daha ilk yerler olmasına rağmen böyleyle istance dışı hariç bulundugunuz chapterların ana şehirlerinde veya çevresine yakın yerlerde oraya ait özel görevler bulunmakta bu görevleri kesinlikle tek başınıza yapmanız mümkün değil çok sağlam grouplar ile bu görevleri yapabilrisniz ve geçrekten çokta zevkli combat sistemi diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgınız çeşitli büyüler veya meleeler için yaptıgınız çeşitli vuruşlar sonucunda belirli bir power topluyorsunuz atıyorum eğer mage şuanda ilk leveller oldugu için bir büyede özel bi güç war o büyüyü her yaptıgınızda Mage gücünüz artıyor ve artan mage gücünüzü diğer spellerinizi kullandıgınızda deli critler vurabiliyorsunuz ve bunun gibi çok farklı şeyler mevcut hoşuma giden yönlerinden bir taneside inanın bu oyunda insanların birbirine benzemesi pek mümkün olmayacak gibi talentların yanı sıra ki talent war mı bilmiyorum henüz.Fakat büyülerinize Master diye bir özellikle eksra güç katabiliyorsunuz fakat henüz bunun nasıl oldugunu veya kaç levelde büyülerinize güç kattıgınızı bilmiyorum.Guild sistemi gerçekten çok tatlı ve istediğim şekilde olmuş henüz detaylı bir bilgi veremiyeceğim fakat biraz daha oynadıktan sonra bu konudada gördüklerimi ileteceğim oyun şuanda bile beni cezbetti açıkcası çıktıgında bu oyunun nasıl etrafı dağatacağını düşünemiyorum bile oyun muzzam beklediğimin ve tahmin ettiğimin üstünde etrafta sağda olda denilenlere inanmayın ve ümidinizi kesinlikle yitirmeyin.Merak ettikleriniz olursa buradan yazarsanız bilgi vermeye çalısıcam

şimdilik bunlar aklıma gelenler geldikçe yazarım ve biraz daha dewam edeyim endlere doğru daha detaylı bilgiler verebilirim sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede biraz fazla begenmissin.. ama ne mutlu sana, hatta ne mutlu EA mythic'e. Oyunun wow'la benzerlik gostermemesi mumkun olan bi sey degil, millet hala neden bunun tartismasini yapiyor onu bile anlamiyorum, wowdan gokten zembille inmedi, oda kendinden oncekilere benziyodu sonucta hepsi ayni turun, hemen hemen ayni lore'un cocuklari, bunun aksini iddia etmek bile yersiz ve sonucsuz bi tartismadir.

Ben hala oyunun kan kaybettigine inaniyorum. Hala inatla oyunun hic reklamini yapmiyolar, kendilerine bi beta komitesi kurmuslar ikili bi iliski yasiyolar. Betanin disinda insanlar ayda bi cikan minyaturlerle desteklenmis videolarla yetinmeye calisiyolar ki ne kadar emek verilse de yerinde degil. Eger millet grafiklerin yetersiz oldugunu dusunuyosa bunun nedeni son yapilan patchden beri hicbir oyun goruntusu yayinlamamalaridir, amaclari nedir anlamis degilim ama herhalde bu isleri benden daha iyi biliyolardir.

Son olarak eklemeden edemiycem, pve sistemini nasil begendin bilmiyorum ama AI seviyesi su anda 'bence' otistik seviyesinde. Threat generateden tut, aggro rangeden, resetlemeye, retreat bugina, virtual zone'a kadar o kadar cok sorun var ki. Zamanla duzeltilicek seyler ama bu halini begendiysen oyunu GERCEKTEN cok seviyosun demektir yada EA mythic ajanisindir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Taktın dayı sen de reklama oyun çıkmadan 6 ay önce ne reklamı ya.

Kan kaybettiği felan yok oyunun şimdiye kadar her bıraktığım feedback e cevap geldi forumlarda. Ben gelişmelerden memnunum bi ara hayal kırıklığına uğrayıp bırakmıştım ama 2 3 hafta önce tekrar bakıp ilerlemeyi görünce yeniden takip etmeye başladım.

Bu arada wowdan sonra mantar gibi türeyen çakma mmo prosu arkadaşlara seslenmek istiyorum; warhammer betası çıkmadan yaklaşık 1 yıl önce açılıp, şimdiye kadar çıkan major mmolar arasında betası en erken açılan 2 3 oyundan biri. O yüzden grafiklerini zart zurt 3 yıllık oyunlarla kıyaslayıp komik duruma düşürmeyin kendinizi. Hayatınızda nebula uo su ve wow dan başka mmo görmediğinizi anlıyorum fakat wow un diğer oyunlardan alıp geliştirdiği tonla özellik varken GCD sistemine bakıp WOWDAN ÇALMIŞLAR demenizi anlamak mümkün değil gerçekten.
Wow şimdiye kadar oynadığım en rahat mmo ve interface inin benzemesinden gayet memnunum ben.

Lafım GM newbie ye değil bu arada o yazınca geldi aklıma öyle.
Kosinüs
Sosyal ağlarda paylaş

walla özelden bilgi vermemem gerketiğini söylediler daha fazla bence bişi olmaz ama açıkcası oynadıkça insan hayran kalıyor oyuna ben aoc orjinali aldım ve fury serverında karakterim war fakat şuanda aoc oynamıyorum warhammerın betasını oynuyorum açıkcası bu kadar beğendim kesinlikle beklediğim oyun ve kesinlikle oynanacak bir oyun çıkmasını bekliyorum bekliyorum bekliyoruz =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu NDA ya çılgıncasına bağlılığı da anlayamıyorum.en fazla yapabilecekleri olay beta hesabınızı kapatırlar bide NDA ya uymadınız falan diye mini bir azar maili falan atarlar belki ama diğer forumlar dahil öyle bir hava esiyor ki zannedersin yaşadığın ülkede vatandaşlığını kaybettirecekler,ayağını yerden kesip hayatını karartacaklar.çok ilginç garip bir bağlılık hissi oluşmuş.ayrıca bunun bir çıkarıda olabilir ama NDA emirleri ayet 12 söyler ki bunuda belirtmeyin.

oyun çıktığında göreceğiz artık neler vaad etmiş bu NDA.
Sosyal ağlarda paylaş

aylardir betadayim.kombat sistemi kesinlikle gözden gecirilmeli.en ufak bir iyilesme yok.gercekten cok yapay ve kolpa.targetin hala problemli.karakter animasyonlari su anda cok kötü.oyun yukardaki arkadasin dediklerinin yarisi kadar olsa warhammer su anda coktan piyasada idi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
bu NDA ya çılgıncasına bağlılığı da anlayamıyorum.en fazla yapabilecekleri olay beta hesabınızı kapatırlar bide NDA ya uymadınız falan diye mini bir azar maili falan atarlar belki ama diğer forumlar dahil öyle bir hava esiyor ki zannedersin yaşadığın ülkede vatandaşlığını kaybettirecekler,ayağını yerden kesip hayatını karartacaklar.çok ilginç garip bir bağlılık hissi oluşmuş.ayrıca bunun bir çıkarıda olabilir ama NDA emirleri ayet 12 söyler ki bunuda belirtmeyin.

oyun çıktığında göreceğiz artık neler vaad etmiş bu NDA.

Abi warhammer portalını ilerde official yapma şansını kaybeder site eğer biri ispitlerse NDA'ya uymuyorlar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kafama bişey takildi.Bende warhammeri bekliyorum ama ortalama sistem gereksinimleri ne olucak bu oyunun aoc a bakiyorumda cok ucuk ozellikler istiyor.7800 gt,1 gb ram amd 3200 var wowda full ayarda 60 85 arasi fpsde gayet guzel oynuyordumda bu oyun icin sistemi upgrade etmem gerekirmi.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha betada olduğu için kesin birşey söylemek anlamsız olur.
Ben haftaya warhammer için upgrade edicem,
4gb ddr2 ram
8800gt
Large scale pvp için(200-300 kişi) böyle bir sistem lazım diye düşünüyorum. Yok ben epik şehir savaşları istemiyorum diyosan 2gb ram ve 7x bir ekran kartı yeter sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...