BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 holy'ye tuncay'ın haraketinden yaptılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Heitinga nasıl oynamaz ya Hollanda'da ilk 11 , adamların zaten defans kültürü az , Atletico'ya gitmiş moralli taş gibi Heitinga oynamalı bence. Şimdi 3-0 ile gelen zafer gözleri boyar ama Fransa ve Romanya o defansı affetmez (Nereye affetmiyor , fantasy oyuncum oynasın diye sıkıyorum kafadan dshfhsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 BiTcH_oFBaT said: holy'ye tuncay'ın haraketinden yaptılar :( http://www.ajansspor.com/resim/tuncay_Amilli_sus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o değilde pepe'yi defansa aldık portekiz gol yedi. bırakmam lazım oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sionkoyu almıştım sonra çeklerden çok var diye çıkartmak zorunda kaldım adam gol attı yaa. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dEaThMooN said: BiTcH_oFBaT said: holy'ye tuncay'ın haraketinden yaptılar :( http://www.ajansspor.com/resim/tuncay_Amilli_sus.jpg ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 quaresma oynamaz diye çıkardım ilk maçtan sonra 80 de girip gol attı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ronaldonun eşşekliği. Ne pas verirsin ya, git kendin at orda gayet atabilcek durumdasın zaten, gitti puanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 off ya ujfalusi ile carvalho vardı bu maçtan :/ zaten transferin biri güme gitti hakkım bitti emre sakatlandı semihi oynatmak zorundayım :P bu hafta hepten yatışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Pepe bir gol atsaydı tam süper olacaktı.Aurelio gol atsın bu akşam diyeceğim ama savunmayı kurtarmaktan adam nefes alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 barnetta, arda var bu maçtan. 3-1 alalım, barnetta atsın golü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Luinir said: barnetta, arda var bu maçtan. 3-1 alalım, barnetta atsın golü. :P eren atıcak 3-1 alıcaktık asist yaptı. şimdi tuncay 3 atar maçı kazanırız daskdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahaha arda attı be.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DoruK said: zaten transferin biri güme gitti hakkım bitti emre sakatlandı semihi oynatmak zorundayım :P bu hafta hepten yatışlardayım YAVRUM BENİM BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben de emreyi satıp ardayı almıştım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 herkes ardayı almıs bende almıstım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Quaresmayı satmadın inşallah, o kadar puan getirdi çocuk gol atıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Quaresmayı satmadın inşallah, o kadar puan getirdi çocuk gol atıp :) ben öyle bi mallık yaptım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Cech'i çok yanlış zamanda aldım. O kadar da pletikosayı mı alsam die düşünmüştüm... FM'den sempatim vardır da. 40 puan aldım bugün 26 - ronaldo 10 - arda 3 - cech 1 - bosingwa Geçen tur tüm maçlarda aldığım puanın üstünde 2 maçta puan aldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben bu maç için kaptanlığı c.ronaldo dan alıp ardaya vermiştim daha az puan getirdi ama olsun yine olsun yine yaparım inandım güvendim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Deco mu Simao mu dedim Simao'yu aldık adam kaleciyle karşı karşıya kaçırdı :( Portekiz 3 gol atıyo bi tanesini Nuno Gomes atamaz mı ya off Bu round sıçtık .. 4 tane adamdan gele gele 9 puan geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yok aga tutmuo benim futbol fantezilerim. Ben Nba'e devam. Havlu attım,Huntelaar da oynamaz 3lediler diye İtalya'yı gerek duymazlar.Torres varken 3 gol Villa atıyor,Schwein dedik Almanyanın en yaratıcı adamı heref yedek giriyor.Benzema desen sabaha kadar oynasa gol atamaz o sistemde.Pepe seçimim dışında fasonga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 5m lik eren 4 puan getirdi, o satıyı görmese 5 licekti ne güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 1 Volkan Demirel 2: Sergio Ramos (C) 3: Boulahrouz 4: Jankulovski 5: Arda Turan 6: Cristiano Ronaldo 7: Sneijder 8: Chivu 9: Villa 10: Ibrahimović 11: Podolski Dünki türkiye maçından sonra ufak bi değişiklik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar