Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Xo said: Lahhhhn nasıl fabregas oynamaz pffffft. zaten de rossi gibi bir adamı da oynatmadılar 3 yediler pfft :( 4 oyuncum oynamamasına rağmen 35 puandayım, bir de Ramos var daha :P cry more xo. >:D< edit: torresden gol veya goller bekliyorum. hadi koçum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Darqainu said: o değil de niye bukadar vurguluyosun liderliğini sürekli ? birinciye hediye mi var , azim niye ? eğleniyoduk işte kendi kendimize. benim de hollandaya inancım iyi puan getirmiş sonlardayken 3e yükselmişim şaşkınımTakdir görmek istiyodum göremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bitince birinciyi takdir ederiz. ;) daha 25 maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çok arada kalmıştım Fabregas'ı alıyım mı almıyım mı diye of. 10 numarayı verdiler diye oynar dedim aldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fabregas'ı almıştım tüh ikinci yarı oynar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fabregas girdi kaptanım Torres çıktı bu ne şanssızlık ya :P Edit: Yürü be Fabregas 1 gol 1 asist :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Torres'i nasıl çıkartırsın sen yaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 david villa yı seçenler kazandı = torres vardı bende de, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya gerizekalı herif torresi niye çıkarıyosun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 lan fabregası sokarken torresi çıkarmasaydı tadından yenmezdi, neyse teselli oldu son gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Şöyle defansa Van Bronkost + Pepe forvete de Villa + Podolski almış biri var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben forvete torres podolski almıştım, ilk golde bencillik yapıp kendi atsaydı süper olacaktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 işte bu :D Var mı benden başka David Villa'yı seçen uahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben Villa + Podolski + Torres seçmiştim başta. Ama Almanyadan 3 oyuncu seçtiğim için birini çıkarmam lazımdı. Podolski zaten oynamıyo B.Münih'te diye onu çıkarmıştım takımında oynamıyo kupada mı oynayacak hem bisürü forveti var almanyanın başka diye. Sonra Villa + Torres'e güvenemedim, ikisi de ispanyadan, ispanya bi çuvallarsa komple gideriz diye, o yüzden villayı da çıkardım. Şimdi saçlarım beyazladı bu yüzden :) Neyse İspanya gol yedi yoksa puyol falan seçenler coşacaktı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adamın biri sneijder'i kaptan yapmış forvette podolski torres defansta pepe var.. bi de modricle gio yu alsa tam olurmuş hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Gruplar bi geçsin şu takımı komple deiştiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya ramos'tan iki puan gelmiş ayıptır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bu Head to Head olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 turnuva sistemiyle lig olmuş işte otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Evet, fena batırdık, Kallström de oynamadı. Ben havlu attım, devam edenlere kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ne alaka abi? Puanın çok düşük değil ve daha çok erken. Muhabbet oluyo işte ne güzel. Devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kallströmü de oynatmadı adam, ona bel bağlamıştım. 2. maç da oynamaz tahminen. Değişiklik haklarımı da kullandım. Neyse bakalım. 3. maçlarda bir şeyler kopartabilirsem kopartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fabregas'ı alanlar harbi ballı he .. Gol bariz ofsayt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Stage 1 bitti lider benim hehe.Ibrahimovici erken aldı biraz daha kalsaydı oyunda bir gol daha atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 puan durumunu koysanıza bi ya, beceremedim bi türlü bakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar