BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok olayı anladım. takımda çok fazla portekizli var diye yapmazmış meğersem. pöf yani. 3 tane fazla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şimdi fazla, çeyrek finalde 3e izin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sağol Rew iyi oldu bu bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Liderliğime herkes saygı duysun. Yönettim ligi tamam kapatabiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dur bakalım daha :D david villa ribery coşarsa bi umudum var :D Ama Jankulovskiyi yedekte unutmam 6 puanıma mal oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yalnız hata var ya. Fransa'nın ilk rakibi Hollanda gözüküyo. Bugün oynadıkları Romanya maçı ve puanları yazılmadı o yüzden. Gerçi bu Domenech varken çok bişey fark etmiyo puan muan gelmedi ama :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ölü bir gün oldu benim için ya, evra'yı oynatmadı salak, puan alamadım ondan hiç. robben de sakatlanmış , 0 puanla kapattım günü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 değiştim ben kadroyu baya 2.maçlar için.. Van Der Sar Sergio Ramos Lahm Melberg Tuncay Şanlı Simao Govou Van der Vaart Podolski Nuno Gomes David Villa Yedek : Jankulovski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kuyt'ın 2 asisti ile zirvedeki yerimi korurum sanırım. Huntelaar'ın oynamaması üzdü biraz ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kaptanım sneijderin gol atması sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 eee buffon ağzımıza.. neyse. umudu kestim ben artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kuyt iyide materazzi'den fena yattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 buffondan eksi bekliyordum yine 2 puan gelmiş eheh battık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fabregas ve Sergio Ramos daha oynamadan açık ara liderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o değil de niye bukadar vurguluyosun liderliğini sürekli ? birinciye hediye mi var , azim niye ? eğleniyoduk işte kendi kendimize. benim de hollandaya inancım iyi puan getirmiş sonlardayken 3e yükselmişim şaşkınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 holy ne bu heyecan, daha ilk maçlar bunlar, takımların kadroları bile belli değildi, sen şansına iki adamdan toplamışsın puanları iyi güzel aferin ama bu kadar heyecanlanmana gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bende kadroda ufak değişiklikler yaptım, 1: Čech 2: Sergio Ramos (C) 3: Boulahrouz 4: Jankulovski 5: Ribéry 6: Cristiano Ronaldo 7: Sneijder 8: Xabi Alonso 9: Kazım Kazım 10: Ibrahimović 11: Podolski 12: Gercaliu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 1: Buffon 2: Gallas 3: Lahm 4: Pepe 5: Cristiano Ronaldo 6: Pirlo 7: Senna 8: Behrami 9: Torres (C) 10: Gómez 11: Derdiyok 12: Dellas transferleri yaptım bende. eren gol atsın ama 4-1 kazanalım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya huntelaar'ı oynatmayacak herhalde van basten, nistelrooyun dün kaçırdığı 2 pozisyonda da çakardı o. atacaz artık takımdan napalım =( buffonun da allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 buffona da o kadar haksızlık etmeyin ya, önünde barzagli gibi bir odun vardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 son golde zambrotta gidip yerden bitme gio'yu tutsyadı gol olmazdı ona kız yani askdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hayda Fabregas oynamıyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ohş fabregasçılar boldu, iyi patladılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lahhhhn nasıl fabregas oynamaz pffffft. zaten de rossi gibi bir adamı da oynatmadılar 3 yediler pfft :( 4 oyuncum oynamamasına rağmen 35 puandayım, bir de Ramos var daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fabregas yok. güseeeelll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar