erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 robben sakatlanmış ya, pff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Kovacta yedek hay. Girer inş. 6.5 boşa gidiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan cech i degistirmeseymisim keske sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Sixoms said: Kovacta yedek hay. Girer inş. 6.5 boşa gidiyo :/ kovac girdi aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben de pişman oldum. Akinfeev'i koymuştum kaleye değiştirip. Baros da oynamadı zaten as forvet. oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İyi oldu girmesi en azından 1 puan aldım. Ama ilk 11 başlasa 6 alıcaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rewendor said: Ben de pişman oldum. Akinfeev'i koymuştum kaleye değiştirip. Baros da oynamadı zaten as forvet. oof of Off baros neden oynamadı ya :((( Bi de Jankolavski'yi yedekte unutmuşum .. Hay bin kunduz sıfır çektik bu maçtan .. Küfrü editledim. Küfür konusunda biraz daha dikkatli olalım. // Rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sabri yazanlar kazandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pepeyi koymuştum adam gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pepe'yi koymuşum iyi oldu hehe.Bakalım forvetlerim nasıl iş çıkaracak.Sabri -1 puan yazıyor bu arada şimdi baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Luinir said: Paticikgucu : 1-Cech 2-Jankulovski 3-Lahm 4-Kyrgiakos 5-Pepe 6-Ribery 7-Arda Turan 8-Quaresma 9-Gattuso 10-Toni 11-Torres Yedek: Gomis ahah Luinir bu ne şans ya :] İlk 2 maç ezdin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pepe 15, Cech 8, Jankulovski 6 puan getirdi.. Toplam 29 puan şuan.. Quaresma ve Arda'dan puan alamadım.. Bakalım yarın Almanya maçı var Lahm belki asist yapar gol atar falan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gerçi 5 oyuncu kaybetmen kötü olmuş ama olsun :] 29 puan baya bi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pepe ve Ricardo'dan topladım ben parsayı =) daha yedek kalan oyuncum yok liderlik bekliyorum bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Genel puan durumuna nereden bakıyoruz ya bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pepe'yi almayan aklıma dııııt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 7 puanım var fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bende puanlarım gözükmüyo nası bakıcaz ona? Hepsi sıfır diyo da oynayan oyuncularım falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rewendor said: Bende puanlarım gözükmüyo nası bakıcaz ona? Hepsi sıfır diyo da oynayan oyuncularım falan da var. Üst sağda Group Stage 2 yazıyor, onu 1 diye değiştir gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Latest Pointste sol üste doğru yazıyo toplam puanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 14 puan toplamışım. 3 oyuncum oynamış, 1 tanesi de maça girmedi yedeğim oynar umarım. Daha oynayacak yedeği de sayarsak 8 adam var, hadi hayırlısı. Cech i almadım ya, off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 14 puan benimde. carvalho ve cech'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Benimde 2 oyuncu oynadı 9 puan. Ya Kovac yerine Rozehnal'ı alsam 1 puan yerine 6 puan gelcekti aynı para ikiside :/ Ama şöyle bişeyde var kimi alsan pişman olursun ya bunda. Edit: Rew sen kadronu koymadın mı hala ya :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Eh madem ısrar ediosunuz koyiyim: Akinfeev Mellberg Boswinga Lahm Emre Kallström Ballack Ronaldo Torres Petric Baros +Patocka Ronaldo Torres ve Ballackı aynı anda oynatıcam diye maymun oldum, hele bi de Lahm eklenince, forvetler çok boş kaldı. Baros u atıp yerine bi adam alıcam. Petric de iyileşmiş o banko oynar zaten. Torres'in grubu da kolay güveniyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 David Villa atıcak golleri bak gör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar