Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ben de es geçtim, ama bilerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 quaresmayı ben de almadım. patlayacak bir bomba durduğunu düşünüyorum arkasında çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 toni pek alınası değil ilk maçlar itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 toni gol atar her takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bakalım bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adam bayern munich'de gol makinasıydı da,tabi italyan futbolu farklı, o kadar atak oynamıyorlar.. Ama yine de ben Luca Toni bu turnuvada minimum 5 gol atar diyorum.. edit : 5 biraz abartı oldu 3 yapalım biz onu 3 3 iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 BulletRide said: Bullet Riderz: Cech Ramos-Heitinga-Servet-Bosingwa Modric-Nasri-Kallstörm-Schweinsteiger Benzema-Torres Yedek : Huntelaar Olan takımımı; Cech Ramos-Heitinga-Bosingwa Modric-Nasri-Kallstörm-Scwein Benzema-Torres(c)-Huntelaar olarak değiştirdim yedeğim de Senderos.Servet out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Geldim gördüm yendim yapıcam sizi. Holy Worms 1: Ricardo 2: Pepe 3: Abidal 4: Zambrotta 5: Sergio Ramos 6: Fàbregas 7: Pirlo 8: Malouda 9: Kuyt 10: Huntelaar 11: Klose (C) 12: Semih Şentürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sabri'yi keyfimden koymadım. asist filan yapıyor en azından. birde yedeği yok her maç oynicak banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Site bende açılmıyor bir türlü -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1: Čech 2: Sergio Ramos 3: Zambrotta 5: Metzelder 6: Arda Turan 7: Cristiano Ronaldo (C) 8: Ballack 9: Vieira 12: Semih Şentürk 10: Huntelaar 11: Hélder Postiga 4: Gallas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 1: Volkan Demirel TUR 2: Sergio Ramos (C) ESP 3: Jankulovski CZE 4: Gallas FRA 5: Ribéry FRA 6: Cristiano Ronaldo POR 7: Ballack GER 8: Xabi Alonso ESP 9: Kazım Kazım TUR 10: Henrik Larsson SWE 11: Podolski GER 12: Gercaliu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sakatlanan cannavaro yerine gallas'ı kadroma kattım. imza töreninde herkes gülüyordu dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sleepingdeath said: 1: Volkan Demirel TUR 2: Sergio Ramos (C) ESP 3: Jankulovski CZE 4: Gallas FRA 5: Ribéry FRA 6: Cristiano Ronaldo POR 7: Ballack GER 8: Xabi Alonso ESP 9: Kazım Kazım TUR 10: Henrik Larsson SWE 11: Podolski GER 12: Gercaliu Yalnız kadronda garanti gol atacak eleman yok,forvetlerin 2. opsiyonlar.Orta sahan Ronaldo ve Ribery ile güzel olmuş ama çok para harcamışın o tarafa sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu arada toni yerine di natale yi alın. her maç nerdeyse gol atıyor italya adına. toni dünya kupasında baya az gol atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evra mı yoksa Bosingwa mı ya çok kararsız kaldım. Evra'yı oynatırlar mı ki? Sagnol var, Gallas var falan o bölgede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abidal oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hah evet Abidal var bi de... Portekize Boswinga oynar mı peki? Carvalho falan da var ama, oynar heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Antalya United Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yanlız bi de şu var. Viera falan sakat, Evra da çok yönlü oyuncu. Gerekirse kanatta, ön libero olarak hatta forvet bile oynamışlığı var ManU'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 evra oynasa ne yapacak allah askına gol atmaz asist yapmaz fantasy ligde oylesine bi oyuncu niye taktınız o kadar? lahm desen mesela puan manyagı yaparda almadım ben takıma euha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 E ona göre adam alcam da o yüzden :) 7M € kaldı bi defans almam lazım. Bosingwa olcak heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 HorsePowah 1- Cech 2- Lahm 3- Sergio Ramos 4- Robert Kovac 5- Sabri Sarıoğlu 6- Ribéry 7- Arda Turan 8- Fabregas 9- De Rossi 10- Klose (C) 11- Di Natale 12- Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Katıldım şimdi.Kadroyu vereyim Boston Celtics 1-Van der Sar 2-Pepe 3-Senderos 4-Lahm 5-Berezutski 6-Fabregas 7-Aurelio 8-Ribery 9-Pirlo 10-Ibrahimovic 11-Toni 12-Pavlyuchenko Taktik nereden değiştiriliyor göremedim 4-4-2 oldu 3-4-3 istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 iddalı değilim sadece bi denemek istedim neye göre puan geldiğini bile bilmiyorum tam olarak :) neyse kadrom; 1-Buffon 2-ramos 3-lahm 4-materazzi 5-hakan balta 6-arda 7-c.ronaldo 8-nani 9-baros 10-mutu 11-van persie yedek:kuyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar