forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu ilk gruplar bitince mi değişiklikler geçerli olcak yoksa her gün yapılcak maçlara göre kadro seçebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Değişiklikler yanılmıyorsam stage 1,2,3 diye yani ilk grup maçlarında değişiklik yaparsan 2. grup maçlarında, 2.de yaparsan 3. grup maçlarında değişiklikler puan getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dEaThMooN said: Bi de turnuvada ben hırvatistana çok güveniyorum bu sene Adamların ilk maçtaki oyunun görüp değiştim, adamlar nasıl oynuyo şimdi kafayı yedirtcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Off ballacka yazmamışlar asisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Zurawski de oynamıyo. Şaka gibi. Yok abi bunun başka açıklaması yok. 16 teknik direktör birleşmişler her maç öncesi benim fantazi futbol kadroma bakıyolar netten, o gün kimi koyduysam özenle seçip o adamı yedek bırakıyolar sırf gıcıklık olsun diye. Birinci amaçları benim puan almamı engellemek, yanında 2. amaç da olursa şampiyonluk. Eminim her maçta da ellerini ovuşturup "nihehehe rew puan alamıyo yine" diye içlerinden geçirerek sinsi sinsi gülüyor, akşam uykuya dalmadan yatakta "ulan yenildik ama puan aldırmadık rew'e bee" diye eğleniyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Podolski'nin fotoğraf imbaymış :D http://en.fantasy.euro2008.uefa.com/images/e2008f/players/62594.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rewendor said: Zurawski de oynamıyo. Şaka gibi. zurawski sakatlandi abi :) ntvspor'da altyazı geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 buffon :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 buffon ve sneijder bugün beni rezil olmaktan kurtardı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Allah tutmayın ligin 1.si geliyor :D :)-D Grup maçları bittikten sonra herkesin kadrosu oturur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 toparlamışım durumu biraz ya yükseliyorum yavaş yavaş bide şu sneijderi alsaymışım keşke çok kararsız kalmıştım neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz bu arada materazzi buffon yaktılar beni ya allahtan bu maç penaltı kurtardı zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 3. maçlara çok riskli bi kadro yaptım baya değişti takımın çehresi. Daha onaylamadım gerçi son 2 günkü maçlara da bakıp 2 gün içinde sakatlık ya da deişik bişi göze çarpmazsa öyle değiştircem adamları. Büyük ihtimalle patlar ama patlamazsa da şov olur, umarım tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 anlamadıgım bi konu C.Ronaldo bana 16 puan getirmiş ama en yuksek puan alan elemana bakıom C.Ronaldo 26 puan getirmiş bundakı terslik nedir captain falan olduğu içinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kaptana iki kat man of the match e 3 puan ama yine de bi yanlıslık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok Man of Match la beraber 13 getiriyo kaptana 2 yle çarpılıp 26 getiriyo işte. 16 da, kaptan yapmamışsındır 13 burdan 3 de ilk maç gününden getirmiştir toplamı 16dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 farklı stage lere bakmışsındır sendeki 1. maçlar puanıdır ondaki 2. maçlar bide dedikleri gibi kaptan farkı vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bu sefer kadromdan puan patlaması beklıom olurda hollanda yedek agırlıklı kadro cıkarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öyle yapıcak zaten hollanda, portekiz de öle yapıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nihat'ın bu maçta patlama yapacağını tahmin ederek transfer etmiştim 13 puan geldi mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda gene attı ehehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda 6 puan, nihat 13 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda man of match 9 olması lazım neden 6 ise artık. o değil hakanı kadroya alıcaktım sonra dedim portekize zor gol atarlar dedim kine turnuvadaki isviçrenin tüm gollerini hakan attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nihat man of the match. Carlsberg Man of the Match Award Nihat Kahveci (Turkey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 man of the match nihat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar