Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantasy Football Euro 2008 PatiLig

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zurawski de oynamıyo. Şaka gibi.

Yok abi bunun başka açıklaması yok. 16 teknik direktör birleşmişler her maç öncesi benim fantazi futbol kadroma bakıyolar netten, o gün kimi koyduysam özenle seçip o adamı yedek bırakıyolar sırf gıcıklık olsun diye. Birinci amaçları benim puan almamı engellemek, yanında 2. amaç da olursa şampiyonluk.

Eminim her maçta da ellerini ovuşturup "nihehehe rew puan alamıyo yine" diye içlerinden geçirerek sinsi sinsi gülüyor, akşam uykuya dalmadan yatakta "ulan yenildik ama puan aldırmadık rew'e bee" diye eğleniyorlardır.
Mesaj tarihi:
toparlamışım durumu biraz ya yükseliyorum yavaş yavaş bide şu sneijderi alsaymışım keşke çok kararsız kalmıştım neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz bu arada materazzi buffon yaktılar beni ya allahtan bu maç penaltı kurtardı zibidi :)
Mesaj tarihi:
3. maçlara çok riskli bi kadro yaptım baya değişti takımın çehresi. Daha onaylamadım gerçi son 2 günkü maçlara da bakıp 2 gün içinde sakatlık ya da deişik bişi göze çarpmazsa öyle değiştircem adamları. Büyük ihtimalle patlar ama patlamazsa da şov olur, umarım tutar.
Mesaj tarihi:
Yok Man of Match la beraber 13 getiriyo kaptana 2 yle çarpılıp 26 getiriyo işte.

16 da, kaptan yapmamışsındır 13 burdan 3 de ilk maç gününden getirmiştir toplamı 16dır.
  • Yeni Oluştur...