fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 trailer imdb kadro sağlam. pitt te çok çılgın olmuş. hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha kadroya gel. brad pitt, george clooney, john malkovich ve tilda swinton. türüde komedi ağırlıklıymış. senaryo sağlam olsa gerek yoksa ziyan olur bu kadro. bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 komedi? böle kadroyla? garip geldi baya alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Coen Kardeşlerin komedi anlayışının biraz farklı olacağını düşünüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 98'de Big Lebowski gelmişti, 2008'de Burn After Reading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 trailerdan baya umutlandım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 merakla beklemekteyim trailer fln süper hele brad pitt in oynadığı sahne yok mu öldürdü beni gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aheahue süper bi filme benziyo yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 "report to me when it makes sense" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 brad pitt.. yaşlan artik biraz arkadaşim. 45 yaşina geldin. insaf lan. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 George Clooney var abi daha! Bu herifler insan değil! Allah'ım! Trailerden anladığım kadarıyla spor salonunda gizli bilgiler buluyorlar. İlk CIA'ye satmaya çalışıyolar olmayınca Ruslar falan aksiyon/komedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dun izledim, komedi filmi bekleyerek giderseniz husrana ugrayabilirsiniz. soyle ki, filmdeki komedi fragmanda gorulenden ibaret. bir adim oteye de gitmez. imdb'de dendigi gibi de "lough-out-loud comedy" filan degil. sadece senaryodaki bazi twistler ironik ve biraz kara mizah var. kisacasi, film guzel ama komedi bolumu 40+ yaslara hitap ediyor. genc bir insanin filmin bazi sahneleri haric kopacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Coen lerin diğer filmlerine kıyasla biraz vasat geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 indi de izlenemedi henüz, görüciğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İzleyenler Big Lebowski'yle karşılaştırsın da biz de bilelim neyle karşılaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 cons brothers okudum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 takıntı oldu forumda cons :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 funq said: indi de izlenemedi henüz, görüciğiz aynen yarın izlerim herhalde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 altyazı bi tane tr bi tane eng var ikisi de uymadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 said: A disk containing the memoirs of a CIA agent ends up in the hands of two unscrupulous gym employees who attempt to sell it. Ahahah izlemek lazım bunu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 *merakla bekler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ahahah Brad Pitt döktürmüş ya. Manyak komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sinamalara geldi mi? Gelmediyse be zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 saçmalık fsdjg of iyi güldüm. kesinlikle seyredilmesi gereken bir film. böle iş yok sdfjg. birkaç kere daha seyrederim heralde. akıl dolu bir film olmuş. bambaşka bişi olmuş. biryerde sağlam kahkaha attım oda film bittiğinde. zaten nasıl geçti anlamadım brad pitt. AHAHAHAHAA bu adamın her filmini sıkılmadan seyredebilirim. ki zaten gelecek olan filmlerine bakın david fincher, terrence malick , tarantino, darren aronofsky, ryan murphy (niptuck) yönetmen kadrosuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cok güzel bir film değişik işlenmiş brad pitt (chad) çok komik bir karakter olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar