MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yıllık ücreti bana da fazla geldi gerçekten. appiah ki bana göre emreden çok daha kaliteli bir futbolcu 2.2 milyon euro alıyodu sanırım yıllık. ki oda gerçi oynayamadı sakatlıktan dolayı ki bu sene en büyük kaybıdır fenerin. ama şunuda kabul etmek lazım ki fenerin ve diğer türk takımlarının dezavantajı var diğer avrupa klüplerine karşı. büyük oyuncu getirmek için daha fazla para vermek gerekiyor. eh fenerinde kasası dolu zaten. CL dende iyi hasat topladılar. verebiliyolarsa helal olsun. fakat gs ye gelseydi yıllık 3.5m eurodan üzülürdüm cidden. çünkü lincoln gibi kayıpları oynama ihtimali var uzun süren avrupa macerasına baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Skeleton said: Fener'in kaybettiği bi nokta var ama ne acaba.. Ne kadar çok transfer yapıyor, ne çok yıldız alıyor ama nedense olmuyor. Aynı şekilde Galatasaray ın para etmeyen silik isimleride sene sonuna yıldız kavramına ulaşıyorlar, başarıyı da beraberinde getiriyorlar. Fenerbahce o parasıyla acilen bir de takım ruhu satın alsın diyorum. (: GS'ninde transfer politikası belli al çakma yabancıları patlak çıksın sonra sahaya elde olmayan nedenlerle full yerli çık bide üstüne yen sizden babası yok zati. Skeleton said: Alınan transferler krall.. Lafımız yok eyvallah. Çıkartılan işler nerde ? Çeyrek finalle övünme. Chelsea nin oynadığı futbol çok mu sağlamdı. Niye onların oynadığı kötü futboldan da daha kötü futbol oynadınız. Çünkü inanmadınız kazanabileceğinize. Çünkü daha önce de dediğim gibi, Fenerbahçe'nin parasının yetmediği yerde ki olaylar var başarısızlığınıza etken. Şu lafın provkasyondan başka hiç bi şey anlam etmiyor, diyoruzki uluslararası kulvarlarda formalarımızı çıkaralım hep bi renk olalım ama şu lafından sonra eminimki sende chelsea forması giyenlerdensin. Skeleton said: Fenerbahce taraftarının yorumlarına en son denk geldiğimde haber bülteniydi. Taraftarlarınız kejman ı arabadan indirip fak yu diyorlardı suratına. Kejmanın geldiği günden beri bi sorun olduğu ortada ha taraftarlarımız o hareketi yapmamalıydılar, ama geçen sene Ö.Canaydın yönetimindeyken samiyende A.Polat'ın arkasından yönetim istifa diyerekten tüm stadı yıkanda bizim taraftarımız değildir. Şunu anlamadım bu kadar çaba bu kadar kasıntı ne için fbde seni bu kadar iğneleyen ne paramı? Provoke etme arkadaşım insanları en kötü gelirsin burada başkanın gibi tebrik edersin onunda adamlığından şüpheliyim ama ağzından çıkan 5 laftan 1i doru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sleepingdeath said: Şunu anlamadım bu kadar çaba bu kadar kasıntı ne için fbde seni bu kadar iğneleyen ne paramı? Provoke etme arkadaşım insanları en kötü gelirsin burada başkanın gibi tebrik edersin onunda adamlığından şüpheliyim ama ağzından çıkan 5 laftan 1i doru. adama provoke etme diyosun şu son cümlene bak.nasıl yaman bir çelişkidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 MacLeod said: sleepingdeath said: Şunu anlamadım bu kadar çaba bu kadar kasıntı ne için fbde seni bu kadar iğneleyen ne paramı? Provoke etme arkadaşım insanları en kötü gelirsin burada başkanın gibi tebrik edersin onunda adamlığından şüpheliyim ama ağzından çıkan 5 laftan 1i doru. adama provoke etme diyosun şu son cümlene bak.nasıl yaman bir çelişkidir bu+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 o lafın provoke ile bi alakası yok sevmiyorum o adamı, gs taraftarlarının A.Yıldırıma yaptıgı/yakıştırdığı laflardan sonra bu laf devede pire kalır, kişisel bakın olaya klubunuze ve değerlerınıze saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 MacLeod said: sleepingdeath said: Şunu anlamadım bu kadar çaba bu kadar kasıntı ne için fbde seni bu kadar iğneleyen ne paramı? Provoke etme arkadaşım insanları en kötü gelirsin burada başkanın gibi tebrik edersin onunda adamlığından şüpheliyim ama ağzından çıkan 5 laftan 1i doru. adama provoke etme diyosun şu son cümlene bak.nasıl yaman bir çelişkidir bu "Küfredenin anasını avradını" der gibi bişey olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 http://www.emregelmesin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence gelsin gayette tmm o forma kutsaldır ama emrenin o forma altında nası oynayacaını kimse bilemez belki muthiş işler yapıcak ozmn bunları soliyenler emreye tezahurat yapıcaktır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hadi fenerbahçe taraftarı kabullendi diyelimki örnekleri çok ancak emre kendine katil diye bağıran taraftarlara karşı nasıl oynayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Luinir said: hadi fenerbahçe taraftarı kabullendi diyelimki örnekleri çok ancak emre kendine katil diye bağıran taraftarlara karşı nasıl oynayacak ? onu dusunupte geliodur, kaldıramayacaını dusunse ztn gelmezdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: http://www.emregelmesin.com/ gs liler yapmıştır o siteyi :) emre gibi bir futbolcu beşiktaşa gelirse ben yok gelmesin diye zırvalamam, fenerde oynayanların fenerli olduğuna inanıyormusunuz ? bu iş artık ruhla olmuyor malesef. bilbao, sociedad, trabzon vs vs artık bu gazla ilerleyemiyor. adam kalkıp fenerbahçeye hakarette etmiş değil. sırf gs forması giydi diye onu fb de gormek ıstemeyen varsa yanlış yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 mesele fenerli olmaktan öte bişey bence, elbetteki bi takımdaki her oyuncu o takımın taraftarı değildir, olmak zorunda da değildir.. ama emre yani.. bilmiyorum artık, saraçoğluna nasıl çıkacak, samiyene nasıl gelecek =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tümer nasıl cıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 fener formasını giymeyi midesi kaldıracaksa ( yanlış anlaşılmaısn lafım fenere değil, emrenin gs ye yaptığı yanlışlardan sonra artık sınırları aştığı ) asy de yiyeceği muhtemel küfürlere hazırdır herhalde. ee sonuçta sağlık için spor yapmıyor dimi bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şimdi biraz komik olacak ama :) seneler önce ben daha çocukken :P alpayı tribüne çağırıp "alpay fenerin anasını öp " diye bağırdığımızda bize gelip alkışlardı haha ne günlerdi valla :D herneyse, adam gitti fenerde oynadı, ben doğuştan fenerliydim zaten dedi. 6 ay önce fenerin annesi ile uğraşıodu :D ( relax ) sergende bızden ayrıldıktan sonra ıstanbulda oynarken bıze hareket cekmıstı . bunun gıbı onlarca transfer var. baliç kefen gıyerım gs forması gıymem dedı, tomas da aynısı. adamlar bu işten para kazanıyor. kendilerine göre haklı nedenleri var. birazda onların açısından bakmak lazım olaya. ** unutmadan, tümerin beşiktaş taraftarlarıyla fener için yaptığı tezahüratı izlemeyen yoktur sanırım, ama adam fenerde oynadı, hemde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 azmo aldığın cevaplardan sonra yazdıklarına üzüldüm ya içime oturdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 nocom said: adamlar bu işten para kazanıyor. kendilerine göre haklı nedenleri var. birazda onların açısından bakmak lazım olaya. Adamlar rakip takimda oynasin, ona laf yok da. Buyuk laf etmeyecek kadar kafayi calistirsinlar bi zahmet. Adam futboldan ekmegini yiyor, karsisinda yuzlerce ornek varken, x bir takima laf etmesin, tukurdugunu de yalamasin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: http://www.emregelmesin.com/ site iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Azmodai said: Flameoffear said: Avrupaya giden takımlar arasında rekabet olmazsa biz daha çok çeyrek finallere seviniriz. Yurt içi rekabetin yurt dışına da taşınması gerekiyor. senin uc buyuk takiminin avrupada 3'er, 4'er kupasi olur, milli takimin her turnuvaya garanti girip ceyrek finallere kalir, ondan sonra rekabeti her yere tasirsin. Gorusum bu. Ayrica her Turk asker dogar, ulkesini sever yasasin Turk milleti falan flan. sdf. İlla şu iki cümleyi bile açıklatacaksınız. Yazar yukarıdaki görüşünde anlatmak istemiş ki: Avrupa'da başarı isteniyor ise eğer, rekabet ortamı bu alanada taşınmalıdır. Zaten dediğin şartlar olursa başarı sağlanmış olur. Saygılar sevgiler falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 qelme qelme qelme gelirsen bile maçta e bloğun oraya gelme ne varsa atmassam .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Valla ne derseniz deyin gayet başaralı bir transfer olucak eğer emre kendine gelir ve ciddi ciddi futboluna ağırlık verirse. Sonuçta günümüz futbolu iki önlibero şartı koşuyor , biri Aurelio tartışmasız dünyada en iyi 5 ön liberolardan. Emrede gelirse , Aurelio'ya top yapmada yardımcı olucak ayrıca Emrede top sürme kabiliyeti olan bir oyuncu rakip için ciddi tehdittir , bu şekilde Alexi markajdan kurtarmaya yarayacaktır. Umarım bu transfer gerçekleşirde Türkiyedeki tek ciddi ortasahaya sahip takım Fener olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Marco süper adam da "tartışmasız dünyadaki en iyi 5 ön liberodan biri" de değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 geçen sezon baz alınırsa tartışmasız olmazda kassa girer en iyiler arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Aurelio tartismasiz 2. sinif on liberolar icinde ilk 5'dedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 futbolda da mı otoritesin sinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar