Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 3 pacozun yaptigini tum taraftara mal etme gibi bir forum yazi stratejisine gireceksen soyle de simdiden seninle burada tartismaya calismayalim hic. Burada yorum yaziyoruz ve mantikli seylerle destekliyoruz fanatizm ve duygusalliktan uzak. Ama sen karsi takimi gicik etmeye calisan fanatik taraftar profili cizeceksen soyle de ugrasmayalim hic. Adam gibi futbol da tartisilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hep fener değilmiydi yedek kadromuz gs nin as kadrosu eder diye. ki maliyet olarakta cidden böyle.. Ben konuyu da buradan açmıştım zaten. Kazanan her zaman para olmuyo. Paranız var diye herşeyiniz tam demek değil. Sizde tekrar tam istediğim noktaya getirdiniz. Paranız var ama her şeyiniz tam değil.. Bu sene de o çok çok övdüğünüz fenerbahcenizin herşeyi tam değildi. Daha iyisini yapmalıydı ki "siz hala orda mısınız!?" dediğiniz GS'ın büyük efsaneleri gibi elle tutulur bi durum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Azmodai said: 3 pacozun yaptigini tum taraftara mal etme gibi bir forum yazi stratejisine gireceksen soyle de simdiden seninle burada tartismaya calismayalim hic. Burada yorum yaziyoruz ve mantikli seylerle destekliyoruz fanatizm ve duygusalliktan uzak. Ama sen karsi takimi gicik etmeye calisan fanatik taraftar profili cizeceksen soyle de ugrasmayalim hic. Adam gibi futbol da tartisilmiyor. Şampiyonlar liginde o görkemli avrupaya doğan güneşiz pankartını açan 3 taraftarı da size mal ettiysek tebrik ettiysek. Bu 3 paçozunuzdan dolayı da sizi gıcık ederiz. Bazen tek adam büyük şeylere malolur . Bizdeki örneği de feldkamptır unutmayınız. Statüler farklı diyceksin fakat edilen bu küfür Kezman için ne kadar vurucuydu ya da değildi bilemezsin, bilemeyiz. Ben Fanatik değilim. Futboldan sizlerden daha uzak birisiyim. Emin ol benden daha objektif tartısıcak bi galatasaraylı da bulamassın. Akı buysa , bokunu düşenemiyorum diyosanda tartısmalardan elini ayağını çekip galatasarylı görünce okumayıp es geçiceksin ki mazallah gıcık olmayasın sinirlerin bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 haa anladim simdi derdini. Sen "Fener bir suru para harcadi, ama bir yerde degil" gorusunu buraya kabul ettirmeye calisiyorsun. O zaman sana bir Fenerbahce taraftari olarak beklentilerimi listeleyeyim ve karsiliginda aldiklarimi siralayalim. Baslamadan once belirteyim ki bir iki gerzek ve geveze basin mensubun yazdigi yazilara lutfen tav olup inanmayin. Fenerbahceli hic bir yonetici veya futbolcunun kalkip ta "Bizim yedekler bile 30 gs eder" turu sacma laflar ettigini hatirlamiyorum, akli basinda herhangi birisi de etmez zaten. Kemal Aslan, Selcuk Sahin gibi adamlar mi GS as kadrosundan iyi olacak? Birak... birbirimizi sinir etmek icin kahvede ettigimiz laflari sen ciddi gorus olarak alamazsin, alacaksan da biz de o zaman Ricardinho 30 Alex eder, Lincoln 50 Alex eder laflarini hatirlatalim. Yasim ve oturdugum ulke icabi futbola ben 96 senesinden itibaren dogru duzgun takip ettim (yurt disindaydim, 3 hafta gec gelen gazetelerden bakardik o zamanlar, internette yoktu dogru duzgun). Fenerbahce avrupada hic bir basarisi olmayan, ismi bile duyulmayan bir takimdi, mtklara rezil olduk bir yigin sacma sapan olay geldi basimiza. Su anda fener son 5 yilda 3 sampiyonluk aldi, 2 sene once son macta kacirdigimiz bir sampiyonluk var (ben burada hic hakkimiz yendi edebiyati yapmayacam, oyle islere girmem, sonuc neyse odur) ve bir de bu sezon 50 mac oynayip yorgunluk ve kadro zenginligi olmadan yitirdigimiz bir sampiyonluk var. Fenerden avrupada isminin duyulmasiydi en buyuk hayalim, artik Fenerbahceyi az cok taniyor herkes... aa super takim falan demiyor tabi kimse ama en azindan biliniyor ve ciddiye aliniyor. Mtklara yenildigimiz yillardan sonra buyuk bir basari bu. Onun disinda Iyi bir kadro gormek istemisimdir hep ve goruyoruz da az cok. Ilk yillarda 10 tane futbolcu alip 3 ay sonra 8'ini yollayan Fenerin yerine artik her sezon guzel ve isabetli transfer yapan bir Fener var. Maldonado disinda "olmamis" diyecegim bir oyuncumuz yok, ki onun icin bile erken, deividde ilk geldigi yil kotuydu, maldonado da form tutabilir, belli olmaz. Bu da beni tatmin eden birsey. Avrupada basari istiyoruz derken hic birimiz CL yi kazanacaz demedik, Baskan 2010'a kadar CL yi kazanacagiz gibi bir iddiada bulunmus olabilir basina ama bis FB li taraftarlar olarak bu sezonki basariyla o kadar ovundukki, sadece surekliligini istiyoruz. Her sezon en azindan bir 2. tura cikan fener izlersek CL de veya UEFA da mutlu olurum. Gs dedigimiz takim UEFA kupasini kazanmadan once 4 yil Sampiyonlar liginde bol bol xp topladi, hatta su meshur atletic bilbaolu falan grubundan az kalsin cikiyordu ama son anda olmamisti. Iyi bir jenerasyonu vardi ve cok iyi goturup kupayi da aldilar. Simdi madem sen Fener ve GS yi kiyasliyorsun, ben de kiyaslama yapayim. Bu sezon sampiyonsunuz. Bravo tebrikler. 8 sene once de kazandiginiz bir UEFA kupasi var, ona da bravo, Turk Tarihinin dunya kupasindaki 3. lugu kadar onemli basari. 2001 den beri avrupada ciddi mesafe katedemedi gs ama, yonetimde basarisiz politikalar izlendi ve ister kabul edin, ister etmeyin, Fenerin 7 yil onceki gibi bir avrupa performansi sergiliyor GS. Helsinborg, Leverkusen, Bordeux, Rapid Wienn, Tromso vs. turu facialari oldu. Ama bu demek degildir ki gs oyle kalacak, basarili yonetimle eski gunlerine donebilir belki, donmeyede bilir. MEvcut duzeni ele alirsak Fener Avrupada GS den son yillarda daha basarili (toplanan puanlar vs.) son 5 yilda da 3 tane sampiyonluk aldi, ki 2 si son anda kacan sampiyonluklar ve bu sezonunkini defalarca acikladim ve bidaha aciklamayacam. Kanimca gsnin arkasinda kaldigimiz tek olay Turkiye Kupasidir, ve acikcasi omrum boyunca da o kupayi gorecegime inanmiyorum :P orada birseyler oluyor ve yapamiyoruz hic bir sekilde hehe. As kadro olarak halen Turkiyenin en iyi kadrosuna sahip oldugumuza inaniyorum, eger ki saglam bir yedek kadrosu olusturabilirsek bu sezon hem avrupada, hem ligde yorulmadan belki mucadele edebiliriz ve daha iyi yerlere gelebiliriz. Man Utd duble yapti ama adamlarin yedekleri Saha, Giggis, Park, Hargreaves, Carrick gibi oyuncular, butun sezon rotasyon yapabildiler ve resmen 2 tane ayri takimlari vardi. Bir de Ronaldolari var ki, 3 tane ayri as takim eder. Fener bu yaz yedek kulubesini guclendirecek, ve insallah onumuzdeki sezon bir kaza cikmadan basarili olacagiz ve belki sampiyonlugu geri aliriz gsnin elinden. Yorumlarim bunlar, mukayesem de bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SKeLeToN said: Azmodai said: 3 pacozun yaptigini tum taraftara mal etme gibi bir forum yazi stratejisine gireceksen soyle de simdiden seninle burada tartismaya calismayalim hic. Burada yorum yaziyoruz ve mantikli seylerle destekliyoruz fanatizm ve duygusalliktan uzak. Ama sen karsi takimi gicik etmeye calisan fanatik taraftar profili cizeceksen soyle de ugrasmayalim hic. Adam gibi futbol da tartisilmiyor. Şampiyonlar liginde o görkemli avrupaya doğan güneşiz pankartını açan 3 taraftarı da size mal ettiysek tebrik ettiysek. Bu 3 paçozunuzdan dolayı da sizi gıcık ederiz. Bazen tek adam büyük şeylere malolur . Bizdeki örneği de feldkamptır unutmayınız. Statüler farklı diyceksin fakat edilen bu küfür Kezman için ne kadar vurucuydu ya da değildi bilemezsin, bilemeyiz. Ben Fanatik değilim. Futboldan sizlerden daha uzak birisiyim. Emin ol benden daha objektif tartısıcak bi galatasaraylı da bulamassın. Akı buysa , bokunu düşenemiyorum diyosanda tartısmalardan elini ayağını çekip galatasarylı görünce okumayıp es geçiceksin ki mazallah gıcık olmayasın sinirlerin bozulmasın. 3 kisinin pankartini koca taraftara mal etmedik, Gs taraftarinin bir cogu kendi kabul etti Fenerin kaybetmesini istedigini (bir cogu da fenerin Turk takimi oldugundan ilerlemesini istedi), ama o cogunluktaki taraftar Kezmanin dayak yemesini istemedi, o yuzden statu farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sonuca bakan biri olarak, benim savunduğum sonucta büsbütün ortada işte. Fener çok parayla aşkı bulamazken, fakir ama gururlu genç şampiyon oldu. E diyceksin naptık parayı çarçur mu ettik. Yoo hayır güzel transferler yaptınız. O halde nedir eksik? Takım ruhu yok. Yok abi yok işte bu kadar basit siz-de ta-kım ru-hu yok! Fener kötü futbol oynamadı. Ama 10 kere 100 kere 1000 kere daha söylerim. Bu sene hakettiği yerede gelemedi. Gs maçına kadar %100 fenerin hakkıdır şampiyonluk, olurlarsa helal olsun dedim ancak şaşırtıcı bi sonucla karsılastım.Avcunda ki şampiyonluğu açıp bize takdim ettiler. Ve ayrıca inşallah daha iyisini yaparsınız. (ligde diil. :P) Şampiyonlar Ligi için her zaman Türkiye demişimdir kim olursa olsun bizden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 6.5 milyon euro bonservis, 3.5 milyon euro yıllık. ohoh iyi kazık valla helal emre'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 toggie hayatımda gördüğüm en gereksiz insansın çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben de sensiz yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Avrupaya giden takımlar arasında rekabet olmazsa biz daha çok çeyrek finallere seviniriz. Yurt içi rekabetin yurt dışına da taşınması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Flameoffear said: Avrupaya giden takımlar arasında rekabet olmazsa biz daha çok çeyrek finallere seviniriz. Yurt içi rekabetin yurt dışına da taşınması gerekiyor. senin uc buyuk takiminin avrupada 3'er, 4'er kupasi olur, milli takimin her turnuvaya garanti girip ceyrek finallere kalir, ondan sonra rekabeti her yere tasirsin. Gorusum bu. Ayrica her Turk asker dogar, ulkesini sever yasasin Turk milleti falan flan. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SKeLeToN said: Sonuca bakan biri olarak, benim savunduğum sonucta büsbütün ortada işte. Fener çok parayla aşkı bulamazken, fakir ama gururlu genç şampiyon oldu. E diyceksin naptık parayı çarçur mu ettik. Yoo hayır güzel transferler yaptınız. O halde nedir eksik? Takım ruhu yok. Yok abi yok işte bu kadar basit siz-de ta-kım ru-hu yok! Fener kötü futbol oynamadı. Ama 10 kere 100 kere 1000 kere daha söylerim. Bu sene hakettiği yerede gelemedi. Gs maçına kadar %100 fenerin hakkıdır şampiyonluk, olurlarsa helal olsun dedim ancak şaşırtıcı bi sonucla karsılastım.Avcunda ki şampiyonluğu açıp bize takdim ettiler. Ve ayrıca inşallah daha iyisini yaparsınız. (ligde diil. :P) Şampiyonlar Ligi için her zaman Türkiye demişimdir kim olursa olsun bizden olsun. yahu yukarida 30 satir yazdim, yorgunluk, son 5 yilda 3 kere sampiyoin, ceyrek final vs. diye, sen hala fakir ama gururlu sampiyon oldu nolduuu falan diyorsun heh ben de diyorum ki olay ondan daha genis, daha buyuk. Ama sonucta gs sampiyon sevineceksiniz tabi, sevinin de. Toggie disinda. Luzumsuz antipatik bi herif o. ayrica toggiebap... size kazik kanka BIZDE PARA BOL. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 toggie'nin bulunduğu her futbol topiğinde olayların gelişimi ilginç bir ivme kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Taraftar kabullencek falan bakmam ben,Fener'in kadro bomba oldu bi de iyi bir forvet gelirse Kanoute veya Love gibi çok kıskanıcam. Ayrıca Emre 5.5 euro'ya ucuza gelmiş bile denebilir...Güzel bir transfer başarısı bence. Ama bonservisi geçersek Emre'nin yıllık alacağo 3.5 m Euro çok uçuk bir rakam,geçen hafta Fiorentina'ya transfer olan Gilardino gibi bir oyuncu bile 1.35 m Euro'ya yıllık imza atıyor.FB oyuncu ücretlerinde çok bol kese alıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 adamınbiri said: toggie hayatımda gördüğüm en gereksiz insansın çok ciddiyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 eyvallah, baya üzüldüm beni sevmenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 community'e katkida bulun at kafali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Pashamsın diye bişey demiyorum, aslında cok alındım bu sözüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Azmodai said: SKeLeToN said: Sonuca bakan biri olarak, benim savunduğum sonucta büsbütün ortada işte. Fener çok parayla aşkı bulamazken, fakir ama gururlu genç şampiyon oldu. E diyceksin naptık parayı çarçur mu ettik. Yoo hayır güzel transferler yaptınız. O halde nedir eksik? Takım ruhu yok. Yok abi yok işte bu kadar basit siz-de ta-kım ru-hu yok! Fener kötü futbol oynamadı. Ama 10 kere 100 kere 1000 kere daha söylerim. Bu sene hakettiği yerede gelemedi. Gs maçına kadar %100 fenerin hakkıdır şampiyonluk, olurlarsa helal olsun dedim ancak şaşırtıcı bi sonucla karsılastım.Avcunda ki şampiyonluğu açıp bize takdim ettiler. Ve ayrıca inşallah daha iyisini yaparsınız. (ligde diil. :P) Şampiyonlar Ligi için her zaman Türkiye demişimdir kim olursa olsun bizden olsun. Yukarda bi çok şey yazdım diyosun içinde sonuca bakarım cümleside geçiyo. Sonuca bakalm. Cok paranız var. Şampiyon değilsiniz. yahu yukarida 30 satir yazdim, yorgunluk, son 5 yilda 3 kere sampiyoin, ceyrek final vs. diye, sen hala fakir ama gururlu sampiyon oldu nolduuu falan diyorsun heh ben de diyorum ki olay ondan daha genis, daha buyuk. Ama sonucta gs sampiyon sevineceksiniz tabi, sevinin de. Toggie disinda. Luzumsuz antipatik bi herif o. ayrica toggiebap... size kazik kanka BIZDE PARA BOL. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SKeLeToN said: Azmodai said: SKeLeToN said: Sonuca bakan biri olarak, benim savunduğum sonucta büsbütün ortada işte. Fener çok parayla aşkı bulamazken, fakir ama gururlu genç şampiyon oldu. E diyceksin naptık parayı çarçur mu ettik. Yoo hayır güzel transferler yaptınız. O halde nedir eksik? Takım ruhu yok. Yok abi yok işte bu kadar basit siz-de ta-kım ru-hu yok! Fener kötü futbol oynamadı. Ama 10 kere 100 kere 1000 kere daha söylerim. Bu sene hakettiği yerede gelemedi. Gs maçına kadar %100 fenerin hakkıdır şampiyonluk, olurlarsa helal olsun dedim ancak şaşırtıcı bi sonucla karsılastım.Avcunda ki şampiyonluğu açıp bize takdim ettiler. Ve ayrıca inşallah daha iyisini yaparsınız. (ligde diil. :P) Şampiyonlar Ligi için her zaman Türkiye demişimdir kim olursa olsun bizden olsun. Yukarda bi çok şey yazdım diyosun içinde sonuca bakarım cümleside geçiyo. Sonuca bakalm. Cok paranız var. Şampiyon değilsiniz. yahu yukarida 30 satir yazdim, yorgunluk, son 5 yilda 3 kere sampiyoin, ceyrek final vs. diye, sen hala fakir ama gururlu sampiyon oldu nolduuu falan diyorsun heh ben de diyorum ki olay ondan daha genis, daha buyuk. Ama sonucta gs sampiyon sevineceksiniz tabi, sevinin de. Toggie disinda. Luzumsuz antipatik bi herif o. ayrica toggiebap... size kazik kanka BIZDE PARA BOL. sdf yia... off... sonucu hemen kesip baglamissin, biz de avrupada kitledik son 5 yilda da 3 kere size kiti verdik... illa buraya cekeceksiniz. :/ seneye de hakettiginizi alacaksiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 toggie said: Pashamsın diye bişey demiyorum, aslında cok alındım bu sözüne :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Olay cok kolay ama anlamak istemiyosun. Ya da idrak edemiyosun. Geçmişteki başarılarla sidik yarıştırmaya getiriyosun muhabbeti. Olayı kesip atmıyorum. Foruma ilk yazdığım andan beri söylediğim, çok çok çok kolay küçücük bi cümle var. Fenerbahce büyük paralarla, bu sene birşey kazanamadı elinde olan ve ihtiyac duymadığı para dışında. Bu sene diyorum. Anlıyosun dimi? Bu sene? Bana abuk subuk tarihten örnekler veripte dediğim şeyi çürüttüğünü sanıyosun ama sadece demogaji. 6-0 falan da de bari o zaman belki haksız cıkarım ha? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 butun bu laflardan sonra, seviyemi korumaya calistikca bana gelip "idirak edemedin", "demogoji" yaptin gibi salak sacma laflar sunma, o kadar yazi yazdim, neden sonunun gelmedigini de yazdim, anlayamayacak kadar kitsan da senin kapasite sorunundur. Buyu biraz, yasin tutsun oyle gel tartis benle. Seviyeli tartismayi surdurmeye konsantrasyon yetmeyince hemen demogoji ve algiya yonelik laflar ederek forumda tartisma "kazanmaya" yonelik hareketlerde bulunma. Once yet, sonra tartis. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 toggie nin kavga, olay, tartışma çıkarmadığı topic mi var? niye şaşırıyorsunuzki. cevap vermeyin o da sevinsin olay kapansın. kesinlikle mesajı ciddiye alınıpta cevap verilecek bir tip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 toggie süper bi adam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar