Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ne salak adammış iki para için fenere gidiyor, yurt dışında kalması gerekirdi ne olursa olsun, burda yalan olacak alex malex varken emreye düşmez fenerde oyun kurmak vesaire, tümer metin gibi olucak sonu aynen şimdiden belli. çok büyük hata eder hala atmadıysa imzayı, atmaması onun açısından daha hayırlı, avrupada başlamışken orada bitirmek lazım ne olursa olsun
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Son bikaç senedir ne zaman FM açsam kendime bu adam dönüp dolaşıp fenere geliyodu.

Bu adamlar kimlerle çalışıyor anasını satayım, medyumlarla felan mı?!

Eski CM serilerinde de GB'de başlayan Ümit Karan'ı her seferinde Galatasaray alırdı, istisnasız.

FM 06 da falan da sürekli Tuncay ingiltere ligine giderdi takımı hep değişse de.

Hepsi doğru çıkıyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi aralar ülke başına "ortalama" 1500 scoutla (gerçek insanlar, çoğu gönüllü tabii ki) çalıştıklarını, ona göre yetenek ortalamalarını aldıklarını, hatta ortalamayı genelde iyi tutturan gerçekçi ve objektif bilgi veren scoutların "ortalamadaki etkinlik sayısı"nın arttığını falan okumuştum da yok artık diye inanmazdan gelmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

312. şu sıralarda ismi ciddi bir şekilde fenerbahçe ile anılmaktadır. fenerbahçe taraftarının temennisi gelmemesi yönündedir.
(amateur, 30.05.2008 13:06)
#13357284 !?
313. şu sıralarda ismi ciddi bir şekilde fenerbahçe ile anılmaktadır. galatasaray taraftarının temennisi gitmesi yönündedir.
(mariojardel, 30.05.2008 13:10)
#13357303 !?
314. şu sıralarda ismi ciddi bir şekilde fenerbahçe ile anılmaktadır. beşiktaş taraftarının temennisi milli takımda oynamaması yönündedir.

ekşiden arka arkaya 3 entry çok güzel özetlemiş
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Sonunda bomba patladı

Az önce lig radyoya bağlanan adam (adını unuttum), Aziz Yıldırım'ın pazartesi Kanoute ve Emre transferlerini açıklayacağını söyledi.

Emre olayının kaynağını söyliyemicem dedi ama Kanoute'yi anlattı. Sevilla zaten fransadan forvet aldı dedi fildişili o yüzden kanoute'nin gidiceği belliydi dedi.

Kaynaksız gibi yazdım ama bence inanın.

yazdığımda neden kimse bana inanmıyor :( bir tanesi oldu. :p
sıçtık bu sene. fener böyle giderse haha
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Zegna said:
valla kesinlestiyse iyi transfer. sonradan girse bile oyuna canlandırır.

orta sahanın semihi olur en kotu :D

Adam Emre'yi beğenmedi de yedeğe koydu :D

E doğru tabii Ronaldinho Lampard C.Ronaldo Ballack 4lüsünün uyumunu bozmamak lazım orta sahada yedek şans bulur anca :)

abicim hani hayal kırıklıgı gereken performans gosterememesi durumunda filan icin dedim yoksa catır catır oynar tabi :D
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce.org said:
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...