Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucaga ok atmak

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
Ancalagan said:
şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer

constructlar undeadler ve inanimate objectler critical yemez. epic fail. ama cücenin dediği gibi olur anca.

epic değil canım nromal fail. sen yapsan epic olabilirdi mesela.

ve hayır 2d dediğin adı AD&D olan edition'dada vardı bu kural. (nerd setting alert)

bence mantıklı değil ya, cunki critin içinde arada denk gelip cok öküz bi güclü batlayı sallama gibi bi ihtimalde mevcut e normali 3 imsli kuvettli sallamışsan o sefer baltayı o golem'in kolu ucar be
Sosyal ağlarda paylaş

inanimat objelerde crit range düşürsün o zaman -1 threat range versin mesela.

ne biliyim sadece kafası gözüken adamı okla vuruncada crit bonuc almıyorum sonucta halbuki crit olunce vurduğum yeri vuruyorum.
edit: tabi öle bi cover save'i gecmenin tek yolu crit tuturmak ollucaktır buyuk ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

olur olur.... Zaten tartışsakta bu adamın hala orda nasıl keşfedilmeden var olduğuna ve yaşadığına bir çözüm getiremedik.Hatta bu şahsiyetlerin dünyadaki medeniyetin yakıında uzaya taşma riski bile varken nasıl olupta iki tepe öteye gidip medeniyeti görmedi...... haa tabi gerçe o ormanda gerçekten onları durduran hadiseler var Neyse işin teknik boyutundan bakmamıza rağmen bir sonuç alamadık ama adamın uçağı düşeremiyeceğinde sanırım hemfikir olduk :=) hadi bende kaçiym bi bölüm lost izliym bi efes açıp kaptanblekimi tüttüre tüttüre uyiym.Çok mu özendiniz?(td)

işte o yamyam ormanı geçseydi bu zevklere kavuşacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
bence mantıklı değil ya, cunki critin içinde arada denk gelip cok öküz bi güclü batlayı sallama gibi bi ihtimalde mevcut e normali 3 imsli kuvettli sallamışsan o sefer baltayı o golem'in kolu ucar be

Ftp muhabbeti varmış diye geldim. Olay baltayı güçlü savurmak değil, acıtan bi yere savurmak. Kafaya göze kalp böbrek vs.ye gelen darbeler crit. Ayrıca natural 20 için
http://www.giantitp.com/comics/oots0059.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...