Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook partisi yağmaya dönüştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abart diyeceksin Milliyet'deki moronlara da. Yok efendim, ev 800 katrilyonlukmuş. 60000 kişi gelmiş partiye. Bırak lezbiyen ilişkiyi hayvanlar falan mevcutmuş olaylarda. Bir yatakda seksen yedi kişi yatıyormuş. Prezervatiflerden sıcak hava balonu yapıp aya çıkmış gençler.
Mesaj tarihi:
Exodus said:
Abart diyeceksin Milliyet'deki moronlara da. Yok efendim, ev 800 katrilyonlukmuş. 60000 kişi gelmiş partiye. Bırak lezbiyen ilişkiyi hayvanlar falan mevcutmuş olaylarda. Bir yatakda seksen yedi kişi yatıyormuş. Prezervatiflerden sıcak hava balonu yapıp aya çıkmış gençler.

ahushaehaehaehae ulan yardı ahgeahaeh
Mesaj tarihi:
bole salakların 10 trılyonluk vıllası nasıl oluyor ben onu anlamıyorum hadı kız salak ,anne babası ne ayak lan bu hırbolar cozulen ayakkabı bagcıklarını baglayacak kapasıtelerı yokken nasıl 10 trılyonluk vıllada yasıyorlar ne ıs yapıyor lan bunlar
Mesaj tarihi:
hollandalılarda öyle be.
2 sene önce (ben lisedeyken işte) bizim okula 3 hollandalı gelmişti. sabah sıraya girildiğinde 3 tane sarı kafa kabak gibi sırıtıyodu. okuldaki en uzun erkeklerden uzundu kızlar.
Mesaj tarihi:
kiz ceza almis ama.

said:
Jodie, who describes herself as a rebel on her internet profile who recently got expelled, told a friend on her Bebo site: “There’s so much damage and clothes stolen. A lot of broken doors. People caight (sic) having sex. I got punched by my mum for it and grounded until the summer.”
  • Yeni Oluştur...