Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 http://www.shockwave.com/sw/content/yohoho guzele benziyor ben de yeni bakıyorum.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 deli bir oyun ya oha... mmorpg ile tetris vari puzzle oyunlarını birleştirmişler ya helal olsun.. ama şu bira yapma işimdir nedir beceremiyorum onu..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 niye ne var ki sun javada?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sonuçta çok keyifli bir oyun.. ya arkadaşlar oyunu çözen var mı? distilling puzzle'ı hiç anlamadım.. hızlı para kazanmanın yolu ne? şu pompayla su çekme oyunu çok zevkli. ama asıl olayı ne bulamadım.. yani su gitmiyor bitmiyor.. tahtalarla delik kapama da güzelmiş.. ama iki de bir blink blink etmesi çok uyuz.. bir de "aha bir tanesini bitirdim" diyince ekran değiştirmesi de saç baş yoldurabiliyor.. ama çok güzel.. diğer puzzle'ları o kadar sevmedim.. çok karışık[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hay kurmaz olaydım Allah kahretsin. Şimdi Dragon Court oynayamıyorum bu sun yüzünden. OFFFF OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 abii offf çıldırcam ya.. biri yardım etsin.. ne yapsam yapayım sword fightları kazanamıyorum.. çıldırcam[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar