Toyota Land Cruiser ve Nissan Patrol da var bu sınıfta, alternatif arıyorsanız.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Araç tavsiyesi
Volkswagen halkın arabası diye. Premium bi marka değil tamam modelleriyle üst sınıfta bir oyuncu olsada kulağa bir BMW, Audi, Mercedes, Land Rover gibi gelmiyor.
esasında bmw hastalığından ve markasından isme bakıyorlardı
ama ben bu görüşlerini değiştirdim
range aldırmaya kalktım , kasa değişecek diye soğuk baktılar
range ile bmw marka imajından dolayı vw den kat kat daha pahalılar
işlevsellik olarak vw nin jipinin pek bi farkı yok range den (terrain response hariç) ama dediğiniz doğrudur
sonuçta bir volkswagen.
ama bi test sürüşü yapınca düşüncelerimi değiştirdi , belki diğerlerinden daha sağlam , belki daha uzun ömürlü olabilecek bir araç
ama yinede bir volkswagen
bana kalsa disco 3
ama şimdide bunu beğendiler galiba =)
Mesela vw tiguan gelecek. 1.4tfsi motor ile 40 45k euro ya o mantıklı bir araç. Az tüketim az vergi. Bilimum koreli suv dan daha çok iş yapar ama aynı şeyi touareg için söyleyemiyorum.
3 litre dizeli gözden çıkarılmış varsayıyorum artık
tiguan a baktım , vw caddy nin ön konsolu gibi
galeride görünüşünden elendi malesef =(
aileye araba beğendirmekte zor oluyor =(
Mesela vw tiguan gelecek. 1.4tfsi motor ile 40 45k euro ya o mantıklı bir araç. Az tüketim az vergi. Bilimum koreli suv dan daha çok iş yapar ama aynı şeyi touareg için söyleyemiyorum.
ön konsol dedigimiz arabanin içi bu arada sen galiba ön konsolu ön görünüş ile karıştırıyorsun ( far tampon vs)
Yok ya içi aynı EOS ondan bahsediyor galiba. Tiguan çok iddialıydı ama içi fiyasko. Birde avrupada 14 ay sıra var Tiguan için.
Selam,
A6 Allroad :D
Saygılar.
A6 Allroad :D
Saygılar.
ön konsol dedigimiz arabanin içi bu arada sen galiba ön konsolu ön görünüş ile karıştırıyorsun ( far tampon vs)
ön konsol derken iç dash board dan bahsediyorum
orta konsol , sürücü ve yolcu tarafı
daha önce caddy miz vardı , onu andırdı
okMesela vw tiguan gelecek. 1.4tfsi motor ile 40 45k euro ya o mantıklı bir araç. Az tüketim az vergi. Bilimum koreli suv dan daha çok iş yapar ama aynı şeyi touareg için söyleyemiyorum.
ön konsol derken iç dash board dan bahsediyorum
orta konsol , sürücü ve yolcu tarafı
daha önce caddy miz vardı , onu andırdı
Öne çıkan mesajlar