Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vodan said:
Niye bırakıyo en iyi arazi özelliklerine sahip araç? Biraz kutu tasarımı falsolu başka ne kusuru var?
dediği gibi biz sınıf arkadaşıyız üni den yani sürekli görüşüyoruz okulda da burda olduğunu bilmiyordum :D şimdi ne yazsa vandal sanatının inceliklerini icra edecem diye kastım, yoksa konuyla alakam bile yok bu bölümdeki ilk postum, araba işlerinden ahmet anlar, birde pati fm'e dadansa çok daha da güzel olcak da nese
Mesaj tarihi:
prozzak said:
land rover discovery e baksanız?

ah bütün insiyatif bende olsa keşke de discovery 3 aldırsam.

Biraz ön konsol hastası olduklarından araca camdan bakıp elediler.
Touareg 2 nin konsolunada ilk başta ısınamamışlardı yolda kullanana kadar
daha önce bmw kullandıklarından onlara en sıcak X5 gelmişti , neyseki vazgeçtiler test sürüşten sonra
Mesaj tarihi:
topgear den jeremy clarkson ın discovery3 le yaptigi bir dag tirmanma bölümü var onu izlet :) görsünler 4x4 nasil oluomuş. Discovery nin ön konsolu gayet güzel bence. Fiyatta makul. Neden touareg peki? Bence vw e 30 40k euro dan fazlasını vermek saçma geliyor herhangi bir model için.
Mesaj tarihi:
ön konsolunu beğendiler hoşlarına gitti nedense
gerçi artık orta yaşlarının sonlarına geliyorlar neden beğendiklerini anlayamadım.

rahat geldi araç herhalde (bide gösterge tablosunun ortasındaki renkli ekran ve vw nin renkleri hoşlarına gitti sanırım.
discovery 3 ün bütün vidyolarını izlettim
ama aynı zamanda touareg 2 ninde neler yapabildiğini gösterdim.
disco nun ön konsolunu beğendiremedim , kamyon gibi diyorlar ön tarafına
range sport un 2009 da revizyondan geçeceğini bilmeden önce range aldırmaya kalktım , onunda ön kısmına kamyon gibi diyip farlarını beğenmişlerdi , ama arka kısmını beğendiremedim nedense , ki çok hoşuma gidiyor disco 3 ve range sport.

onun haricinde vw lerde ayrı bir sorun mu var neden 30k 40k üstü değmez biraz anlatırmısın
Mesaj tarihi:
Volkswagen halkın arabası diye. Premium bi marka değil tamam modelleriyle üst sınıfta bir oyuncu olsada kulağa bir BMW, Audi, Mercedes, Land Rover gibi gelmiyor.
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Volkswagen halkın arabası diye. Premium bi marka değil tamam modelleriyle üst sınıfta bir oyuncu olsada kulağa bir BMW, Audi, Mercedes, Land Rover gibi gelmiyor.

teşekkürler vodan. Sebep budur. Siz hiç 80 90k euro bütçesi olan birinin ah bir vw alsam dedigini duydunuz mu

Senin tercihlerini tuttum hele disco3 duyunca fakat kusuruma bakma ailenin suv tercihi...

ama napacaksın ...
Mesaj tarihi:
Mesela vw tiguan gelecek. 1.4tfsi motor ile 40 45k euro ya o mantıklı bir araç. Az tüketim az vergi. Bilimum koreli suv dan daha çok iş yapar ama aynı şeyi touareg için söyleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
moriQ said:
honda crv ?

oha hayir yapma..

sakin uzak dur i ih.

var ordan biliyorum.

cikh ! sakin

sorento al daha iyi. kesinlikle.

aman.

anca amerikadaki suvlarini getirirse honda suv alinir o kadar.
Mesaj tarihi:
Yahu benim boyum 1.92 ve ben sığmadım range rover sport'a. Komşularımın arabası ve gayet dar geldi içi. Sürücü boyu 1.70 falan ve ben arkasına sığamadım gene.

Hayatımda ayaklarımı uzattığımda ileriye değmeyen tek araba mercedes e200 oldu zaten 2008 model.

Tamam biraz 1.60 diyerek abartmış olabilirim ama arka koltuğa oturduğumda bariz şaşırdım. Bir jip neden bu kadar sıkışık olabilir diye. Siz nasıl rahat ediyorsunuz anlamadım harbi.
Mesaj tarihi:
Ya sende ortalamanın üzerindeki boyunla jipi kötülemişsin :) Bizde yan gelip yatmadık zaten range sport yan gelip yatma yeri değildir :p ama 1.60'lar için diyecek kadarda kötü değildi :)
Mesaj tarihi:
Ya ben araziye range rover suren gormedim daha varsa nolur soyleyin. Hatta Q7 surende gormedim. Araziye cikan biri icin alinabilecek en iyi arac bence Toyota Land Cruiserdir, Nissan Patrol'da cok basarili. Ben luks jiplere jip gozuyle bakamiyorum nedense.. (yukarida bazi arkadaslarin yazdiklarina istinaden yazdim bunu, konuyla pek alakasi yok kusura bakmayin)
Mesaj tarihi:
Vodan said:

esasında bmw hastalığından ve markasından isme bakıyorlardı
ama ben bu görüşlerini değiştirdim

range aldırmaya kalktım , kasa değişecek diye soğuk baktılar

range ile bmw marka imajından dolayı vw den kat kat daha pahalılar

işlevsellik olarak vw nin jipinin pek bi farkı yok range den (terrain response hariç) ama dediğiniz doğrudur

sonuçta bir volkswagen.
ama bi test sürüşü yapınca düşüncelerimi değiştirdi , belki diğerlerinden daha sağlam , belki daha uzun ömürlü olabilecek bir araç
ama yinede bir volkswagen
bana kalsa disco 3
ama şimdide bunu beğendiler galiba =)
Mesaj tarihi:
prozzak said:
Mesela vw tiguan gelecek. 1.4tfsi motor ile 40 45k euro ya o mantıklı bir araç. Az tüketim az vergi. Bilimum koreli suv dan daha çok iş yapar ama aynı şeyi touareg için söyleyemiyorum.

3 litre dizeli gözden çıkarılmış varsayıyorum artık

tiguan a baktım , vw caddy nin ön konsolu gibi
galeride görünüşünden elendi malesef =(

aileye araba beğendirmekte zor oluyor =(
Mesaj tarihi:
lmarion said:
prozzak said:

ön konsol dedigimiz arabanin içi bu arada sen galiba ön konsolu ön görünüş ile karıştırıyorsun ( far tampon vs)
Mesaj tarihi:
prozzak said:
lmarion said:
prozzak said:

ön konsol dedigimiz arabanin içi bu arada sen galiba ön konsolu ön görünüş ile karıştırıyorsun ( far tampon vs)

ön konsol derken iç dash board dan bahsediyorum
orta konsol , sürücü ve yolcu tarafı
daha önce caddy miz vardı , onu andırdı
Mesaj tarihi:
lmarion said:
prozzak said:
lmarion said:
prozzak said:

ön konsol derken iç dash board dan bahsediyorum
orta konsol , sürücü ve yolcu tarafı
daha önce caddy miz vardı , onu andırdı
ok
  • Yeni Oluştur...