SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sesu said: oha çok korkunç bi insan annesini nasıl öldürür anne ya!! çok konuşanları fena ama ya, gerçi öldürmek ne tabi de, intihara sürükler annem arada hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 lan ahahaha yuh :D:D:D:D "ne pişmanı, ne pişmaniyesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 annesini öldürmesi zaten ayrı bişey de, satırla kolunu bacağını kafasını kesmek nedir abi, ekrandan çevirdim başımı orayı okuyunca bu kadar basitleşmiş mi herşey, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ferrero said: İÇİNE KAPANIK DEPRESİF KUŞAK: EMO Son 10 yılda hızla yaygınlaşan emo-hard core müzik tarzının en bilinen gruplarından The H.I.M., duygusal şarkılarıyla dikkat çekti. Grubun solisti Villi Valo ise içe kapalı tavırlarıyla gençlerin sevgilisi oldu. Artık her HIM tshirtlüyü "potansiyel anne katili" diye canından bezdirirler.Villi değil Ville ayrıca.Bi de emo-hard core nedir?Eğer bu bişeyse HIM ondan mıdır? Ferrero said: Emo Kids denen gençlerin en belirgin özellikleri cinsiyetlerini belirsiz hale getiren giysileri, koyu makyaj ve kimi zaman ruj kullanmaları. Ruj ve ojeyi kız erkek ayırt etmeksizin kullanan emo kuşağı saçlarını yüzlerini örtecek biçimde tarıyor, içe kapalı ve depresif halleriyle göze çarpıyor. bu yazıda bi gariplik yok mudur? Bugün bi gazetede de "Mahallede kedi bırakmamış" diye bi manşet vardı,aynı Mümin kedi kesip kanlarını içiyomuş,mahallede kedi kalmamış öyle yazmışlar. Garip yurdumun,ilginç gazetecileri.. ve ergenliklerini türlü abuklukla bi kaosa dönüştüren,kendi hayatlarını kaydıran zavallı çocuklar. E be güzelim sen anladın mı sanki Ville Valo'nun şarkı sözlerinde ne dediğini? Sen kendi kendini gazladın,bi halt yedin de ne oldu?Ömrün kaydı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 en azından artık frp öldürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 HIM gothic rock icra ediyor, vokalistlerinin sesi dışında ziyadesiyle rezil. Kişisel görüş bu tabi. Emolarla alakası yok ama, dinleyen emolar olabilir ama HIM emo değil. Ona bakarsanız emolar Slayer da dinliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende ev arkadaşım için kuracam bir tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 "HIM" bariz emo müzik yapıyor. emo derken emotional. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 join me in death nedir abi sdfdsa. wicked game coverları dışında leş bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 her gun emoturkey sitesinde dalga geçtiniz,eğlendiniz olacağı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ben halen emolukla satanizmin veya ateizmin ne alakası oldugunu çözemedim... Satanistsen varg vikernes gibi olacaksın annen yerine kiliselere zarar vereceksin.Kiliseler 1 numaralı düşman sıgınakları. Ateistsen otur yerinde mmorpg oyna.Sorun yok.Allah'a günaha inanmıyorum hadi annemi dograyayım bisey olmaz mantıgıda olmaz. Bunlar baskı altında anarşizm rüzgarlarıdır.Başka birşey değildir. Bu tiyatroya katkıda bulunanlar ise : Emperyalist ve kapitalist güçler Dini oyuncak gibi kullanan şaklabanlar Okulları "çocuk yuvası,sana yakışmaz aykırı ol" diye tanıtan ho rus bu cocukları... TV... Ayakta alkışlayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 emo ataist satanist falan ne karıştırıyor bu öküz gazteciler onu anlamıyorum. çocuk bozuk yani belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 baykal insanları şizofren yapmış diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kızıl kafalı kara tırnaklı ŞEYTAN.. Manyak satanist internette, 'Annemi nasıl öldüreyim' diye anket yaptı. Sonuç 'Bıçakla' çıktı. Kadını 10 parçaya böldü Son günlerde korku filmini andıran cinayetler serisinde dün Bursa'da bir halka daha eklendi. Henüz 17 yaşındaki tuhaf giyimli genç, tartıştığı annesini önce karnından bıçakladı, sonra boğarak öldürdü. Daha sonra çarşıya çıkıp bir satır alıp döndü. 29 Mayıs 2008 gunes gazetesinden alıntıdır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rahan said: emo ataist satanist falan ne karıştırıyor bu öküz gazteciler onu anlamıyorum. çocuk bozuk yani belli. ülkemizdeki klasik dar haber yapma anlayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha.... yorum yapamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha fail böyle fail görülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 off bu ne ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sırf bu haberi yapanlarda müslüman diye artık müslümanların kocaman bi çoğunluğuna kötü bakmaya başladım. yok böyle bi hoşgörüsüzlük yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar