NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Satanist Degil Botanistim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ateist değil dadaistim! Şimdi polis bütün emoları alır bi karakola yoklar. Medyanın gazı şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız ben çocuğun adına takıldım ya. Bir insan ismini bu kadar mı layığıyla taşır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahaah şimdi hürriyet'te gördüm işyeri sahibi"M.F. sürekli Knight On Live adlı oyunu oynardı" yazmışlar epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Facebooka erişim güzel bir mahkememiz tarafından yasaklanmasın da bir mal yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: ‘Emo Kids’ denen gençlerin en belirgin özellikleri cinsiyetlerini belirsiz hale getiren giysileri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 _ILuVaTaR_ said: ahaah şimdi hürriyet'te gördüm işyeri sahibi"M.F. sürekli Knight On Live adlı oyunu oynardı" yazmışlar epic fail. asdyashdhasf knight on live ahahhahasffffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 K.O.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 milletin hemen "aman facebook" "facebook gitmesin yha" diye etekleri tutuşmuş :) ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cocuk piskopatmış be başlığı okurken ne salak gurup ismi falan diye girdim ama şok oldum walla ayrıca kapansın facebook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bence de kapansın facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Xaenin said: 1 -7 ŞUBAT ISTANBUL - Kafasını yola attı İSTANBUL Gaziosmanpaşa’da psikolojik sorunları olan Fatih Ö. (39), annesi Saniye Ö.’nün (60) kafasını kesti ve balkondan sokağa attı. Ortaköy sahilinde intihar etmek üzereyken yakalanan cani evlat, ifadesinde “Annem bir şeytandı. İnsanları cehenneme gönderiyordu.” dedi. “Pişman mısınız” sorusuna “Ne pişmanı ne pişmaniyesi” yanıtı veren zanlının, annesini elleriyle boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. ahhahahahahaahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 çocuk embesilse facebook un ne suçu var anlamadım sddgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yazık ya kadına =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bir tarafta bir çok yönden çaresiz, umutsuz, ekonomik güçlükleri olan, çocuklarını yetiştirmenin tüm ağır sorumluluğu üzerlerine kalmış, her türlü mutsuzluğu yaşayan, kendileri de yaşamın zor koşullarıyla eziliyor olan anneler, diğer tarafta bu tür annelerin yetiştirmeye çalışıyor oldukları çocuklar. Böyle bir ortamda o gençler ne derece ruhsal açıdan sağlıklı olabilir? Kimbilir çoğumuzun bilmediği, anlayamayacağı ne mutsuzluklar, baskılar yaşıyorlardır. Ben bu gençler için çok üzülüyorum, onları biraz olsun anlamaya çalışmak için (yanlış anlaşılmasın, anne öldürmenin hiç bir haklı gerekçesi olamaz), zaman zaman kimilerimizin hissettiği ve bunaldığı aşırı aile baskısını, içinde bulunulan mutsuz aile ortamını binle çarpmak işe yarar diye düşünüyorum. Sonunda bir tür cinnet geçiriyor olmalılar, yaşadıkları ağır mutsuzluğun, baskının sonucu olarak. Ne ceza alırlarsa alsınlar, anne öldürmüş olmanın vicdan azabı ve suçluluğunu ömür boyu üzerlerinde taşıyacaklar, kim bilir, ileride intihara kadar gidebilecekler. Ayrıca hangi ortama girerlerse girsinler, kendilerine hep anne kaatili gözüyle bakılacak. Başak Aydıntuğ, Mümin F....biri 21, diğeri 17 yaşında hayatları kaymış durumda. Farklı bir aile içinde yetişmiş olsalardı, yaşanacak bir sürü güzel günler onları bekliyor olabilirdi. Eminim anneleri de bizimle iletişim kurabilseydi, kendi ölümlerinden çok canlarının bir parçası olan çocuklarının düştüğü durum için üzüldüklerini söylerlerdi. ''Emo'' tabir ettiğiniz, içe dönük ve duygusal olmakla suçladığınız insanlara daha anlayışla bakılması ne iyi olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ne pişmanı ne pişmaniyesi aman tadrım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 urmesque said: çocuk embesilse facebook un ne suçu var anlamadım sddgfembesil olmazsa suçu mu olacak yani?:P şaka gibi bu arada. inanmamıştım ama kadını çizmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Böyle bir olay daha olsun; emo ları toplamaya başlar polis. İki cop atatürk'ün gençliğe hitabesini ezberletip salarlar çocuklar hayata döner. Gerçi emo dedin mi benim midem kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bi arkadaşım vardı emo oldu. abi niye yaptın dedim çok güzel kız var ve verici azcık içiriyosun aynen eve atıyosun dedi. peki dedim pek kızmadım ama bi süre pek yanıma gelmesine izin vermedim mesafe koydum ciddi ciddi dövesimde geliyordu. kısa dönem emoluğunu tamamladı ve 20 den fazla kız ekledi listesine (cinsel meanada), şimdi tekrar normal hayatına döndü sen gibi ben gibi takılıyor. ben kendimi bildim bileli yok efendim emoymuş yok efendim old school muş granch miş çiçek çocuklukmuş alakam olmadı. yaş oldu 23. demekki kısa sürelide olsa gücün angut tarafına geçip sonra light side a dönebilirsen emoluk bile denenebilesi birşeymiş. arkadaşımın ismini vermek istemiyorum zira burda tanıyan bilenler olabilir ki var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ferrero said: BİRA İÇİP ÇARŞIDAN SATIR ALDI ‘SATANİST DEĞİL ATEİSTİM’ bira içenler ve ateistler yandı bence. yakında ateistlerin hepsi...... diye başlayan tv çıkışları olur, işte yok bira insanları böyle sapkınlığa itiyo yasaklayın alkolü denir vesaire... Selam naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aga bursalı yine, ulan her bok memleketimden mi çıkar sdf ben gemlikliyim lan ayrıca asghasdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aha bu bile kiz yapmis kendine. pati abazalari aglayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 önceden kız yapmış olanlar da ağlamaya dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oha çok korkunç bi insan annesini nasıl öldürür anne ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Chaotic said: bi arkadaşım vardı emo oldu. abi niye yaptın dedim çok güzel kız var ve verici azcık içiriyosun aynen eve atıyosun dedi. peki dedim pek kızmadım ama bi süre pek yanıma gelmesine izin vermedim mesafe koydum ciddi ciddi dövesimde geliyordu. kısa dönem emoluğunu tamamladı ve 20 den fazla kız ekledi listesine (cinsel meanada), şimdi tekrar normal hayatına döndü sen gibi ben gibi takılıyor. ben kendimi bildim bileli yok efendim emoymuş yok efendim old school muş granch miş çiçek çocuklukmuş alakam olmadı. yaş oldu 23. demekki kısa sürelide olsa gücün angut tarafına geçip sonra light side a dönebilirsen emoluk bile denenebilesi birşeymiş. arkadaşımın ismini vermek istemiyorum zira burda tanıyan bilenler olabilir ki var :) sen de 23 yillik msn listene ,15 sene once ekledigin elizabeth ve elanorla birlikte light side sahillerinde gune$leniyorsun gibi bir anlam cikiyor. (hataliysam ara 0546 5678798) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar