Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başımda Ateş Yanıyor Artık [Acil Yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aklinda bulunsun, yurtdisina cikip dandik bir dil okulu uniye falan kayit olup kolayca tecil alabiliyorsun. Genede bir arastir bu vdediklerimi yanlis bilgi vermis olmayayim.
Mesaj tarihi:
valla eğer yanılmıyorsam benim bildiğim masterı kazansan bile kayıt yaptıramazsın ne yazık ki. Çünkü okul senden kesin kayıt için askerlikle ilişiğinin bulunmadıgına dair belge ister. Yani askerligin ya tecil edilmiş olacak ya yapılmış ya da muaf olmus olman gerekecek. Senin askerligin master devam ederken tecilli idi fakat simdi masterdan cıkartılmışsın dogal olarak tecilin bitmiş. Rapor la yada baska bir sekilde halledebilme olanagın varmı bilmiyorum ama olması lazım. Bende yanlıs biliyo olabilirim. İyice bi arastır bence. Neyse geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
dün gece cevap mevap yazamadım.. keza artıkın bu kadar derti benim salak immün sistem kaldıramamış ve gidip suratımı pancar gibi kızartmış! annem dedi "beyin kanaması geçiriceksin!" ve hhooooop hastaneye gidiverdik. doktorlar stres dediler ve biraz sakinleştirici, bi serum ve bi de üritiker için ilaç verdiler. :S "stres yaratan etkenleri ortadan kaldırın" tavsiyeleri bi boka yaramadığı için kalkıp okulun yolunu tuttum bugün.. ve evet gerek güneş yanığı (kaç gündür sabahtan akşama sokaktayım) ve bu stres hedesi (üritiker midir nedir) yüzünden suratım hafif tertip kırmızı.. kızılderili bi solaryum faciası olarak geziniyorum.

ancak en azından olay netlik kazandı biraz. Okulun askerlik işleri ile uğraşan kısmına gittim. HİÇBİR ŞEY YAPMAMIŞLAR! TECİL FALAN HİÇ-BİR-ŞEY YAPMAMIŞLAR!!

yani ben aldırdığım askerlik kararı ile kalmışım! Onlara tek belge bile gelmediğini iddia ediyor askerlik işleri :( Şu an büyük ihtimalle nisan döneminden bakaya gözüküyormuşum.

Söz konusu dönemde bu okulda öğrenci olduğuma dair bir belge aldım. umarım işe yarayacak. ancak sorgulamaya çekeceklermiş ve bi ifade verecekmişim falan.. Olmadı g3 ile fotoğraflarımı yollarım artık napalm

bu arada yüksek lisansa başvurumu yaptım ayrıca ağustostaki başvuruları için başka bi üni. "biz seni alabiliriz aslında sanki" minvalinde bişiler dedi.. tabii ağustosta ben nerede olurum bilemiyorum lol

kısaca, önce karakol ve sonra askerlik şubesine gidip konuşucam ve inşallah her şey tatlıya bağlanacak.. ben de günlük güzel sorunlarıma dönüp "akp ne kötü.. chp'nin de forvette sorunu var. keşke nimet çubukçuya silikon taktırsalar da saçını sarıya boyatsalar" gibi gereksiz, eğlenceli ve son derece muhteşem günlük geyikler ve "ama ayteen! sen bana sema'nın yanındaki kız ile de konuş, yalnız kalmasın demiştin. neden sarkayım ben o kıza yaaa?" tarzı basit sıkıntılar ile günümü gün edebileyim.

her neyse efenim, allah'a inanalar dua etsinler daha kötü bir şey olmasın, daha kötü bir dert vermesin (bunlar bile teker teker kaldırılıyor sonuçta) ateist olanlar pozitif enerji falan yollasınlar ve pati kızları gelip dasaaaya son bi kere sarılsınlar.. ne de olsa noolacağı belli değil :S

şaka bi yana, üniversitede okuyanlar pazartesi ilk iş askerlik durumlarını kontrol etsinler. öğrenci işlerinden bilgi alın hangi oda sizin askerlik işlerinize bakıyor. bir de hangi askerlik şubesine bağlıysanız hemen telefon açın, odanın her dediğine de inanmayın yani..
bi de moralinizi yüksek tutun, insanoğlunun bünyesi kısa yoldan shortcut yapıp pes ediyor bazen..

"ne oldum dememeli, ne olacağım demeli"

bahtsız dadaist, mayıs 2008
Mesaj tarihi:
lam her gün kötü bir türk dizisi tadında geçiyor.. kardeşimin gözler de rahatsızlanmış stresten.. tayyip'inki benzeri bişi.

normalde ev taşınması işleri ve tadilat işleri ile ilgilenmem lazımdı halbuki..

lan her şey güzel olacak, her şey güzel olacak, her şey güzel olacak, her şey vatan olacak, her şey vatan için, her şey vatan için..

bi sn noldu lan!
Mesaj tarihi:
Dostum bağlı olduğun askerlik şubesine git. Master yaptığın sürenin belgesini ver, bakaya durumundan kurulur ve hatta tecil bile yaptırabilirsin. Bu arada inan askerlik öcü bişi değil. Birçok insandan hep aynı sözü duyuyorum "KEŞKE ASKERDE KALSAYDIM". Giderken üzüleceksin ama dönerken 10 kat fazla üzüleceksin. Geçek kimliğin orda ortaya çıkacak amirlerin sana saygı duyması vb.
Mesaj tarihi:
itü'nün masterına ve hocalarına koyayım demek istiyorum burdan benim de master yapan bir arkadaşım 3 gün çok ağır hasta olup sınava giremediği için attılar masterdan mühendis mi yetiştiriyosunuz ayı mı kardeşim?

said:
şimdi beni bu kısa sürede askere alırlar mı? gidip süreyi biraz daha tecil etme imkanım var mı?

Var, abimin almanyada doktoraya gitmesi vize işlemleri yüzünden uzamıştı, dolayısıyla onu da askerden beklediler bi ama beklenilen tarihi uzattırabildi abim bu sebepten dolayı. Sanırım sınavdan falan sonuç beklediğini açıklayan bir belge alabilirsen işini görür
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
lam her gün kötü bir türk dizisi tadında geçiyor.. kardeşimin gözler de rahatsızlanmış stresten.. tayyip'inki benzeri bişi.

normalde ev taşınması işleri ve tadilat işleri ile ilgilenmem lazımdı halbuki..

lan her şey güzel olacak, her şey güzel olacak, her şey güzel olacak, her şey vatan olacak, her şey vatan için, her şey vatan için..

bi sn noldu lan!

tayıbınki pink eye değilmi?
askerlikte cözülür öle alıp götürmezler catadanak diye, tecil ettirirsin, nerelerden kurtarıyo insanlar.
Mesaj tarihi:
elesso said:
sen askere gidince kesin savaş çıkar

lulz ^_^

said:
"KEŞKE ASKERDE KALSAYDIM"

yok sanmıyorum böle bişi diyeceğimi.. ama allah büyük, 2-3hafta önce "lan ne biçim dertlerim var ulan!" diye hayıflanıyordum.. ancak ben askere gidince askeriyenin "allahtan her gelen bu manyak gibi değil" diyeceği aşikar..

@ardeth: çok teşekkürler. koşturucam bakalım. işin içinden çıkabilirsem yazarım zaten. herkes öğrensin, okul salaklık ettiğinde derde girenler nasıl kurtulabilirmiş ^_^ diğer taraftan itü yorumuna sonuna kadar katılıyorum. geçen dönem F gelen dersimde de hoca ile dialog şöyleydi..
said:
-babamın kalça kemiği kırıldı ve 2ameliyat geçirdi. fizyoterapiler bıdı bıdı.. ben derslerin bi kısmına gelemedim bıdı bıdı
+quiz kaçırmışsın sen! bıdı bıdı bıdı
-ama sağlık durumları bıdı bıdı
+BENİ İLGİLENDİRMEZ!

bunu diyen amcamız ise 60yaşında falan.. onunki kırılsa artık kaynamaz bile.. hoca olmuşlar da adam olamamışlar sanki ;)

@cuce: kardeşiminki bi çeşit keratit sanırım. stresten olmuş ancak mikrobik bişiler de var. kornea'ya geçmemiş demiş doktor. ama ben kağıtlarını okumadım

lan benden asker masker olsa hemen gider aradan çıakrtırım da olmaz be hacı..
Mesaj tarihi:
dasaa said:
şaka bi yana, üniversitede okuyanlar pazartesi ilk iş askerlik durumlarını kontrol etsinler. öğrenci işlerinden bilgi alın hangi oda sizin askerlik işlerinize bakıyor. bir de hangi askerlik şubesine bağlıysanız hemen telefon açın, odanın her dediğine de inanmayın yani..

çok doğru. Başına gelmeyen zor anlar kapıda polisleri görmenin dayanılmaz keyfini.
Mesaj tarihi:
ehe geçmiş olsun dasaa herşey zincirleme gelmiş :)

hırsızlık olayı kötü tabii hiç bizim başımıza gelmedi umarım hiç de gelmez.
ama bir de şunu düşün, hırsız eve geldiğinde evde birisi yalnız olabilirdi, hırsız da tabancalı olup öldürebilirdi. mala gelen cana gelmesin diye teselli edebilirim sanırım ancak.

o değil de, hocaya biraz daha ısrar etseymişsin keşke en azından iş askerliğe kadar gitmezdi.
neyse olan olmuş kolay gelsin.
  • Yeni Oluştur...