ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Selamlar, 3 sorum olacak: 1-) bu interfacede, xperl bongos omen titan atlasloot bartender dışında hangi addonlar vardır (özellikle de raid üyelerini gösteren) 2-) Feral druid için olabilecek en iyi sistem bu mudur, yoksa kullanabileceğim başka güzel addonlar var mıdır, nedir ne değildir 3-) Şimdi şöyle bir şey, bu mümkün müdür bilmiyorum da, raidde herhangi bir anda, raid portraitten seçtiğim kişinin nerede olduğunu öğrenmek istiyorum, deli gibi aranıyorum hatta çok geç falan oluyor o yüzden; bunu yapabilecek bir addon var mı Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 1- grid 2- iyidir fazla doldurmaya gerek yokh 3- interface optionstan isimleri kapat targetlediginin kafasinda isim yazar direk gidersin ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 grid simple minimap elk buff bars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Druid warrior farketmez diye dusunerekten benimki bu: (grid, bartender, xperl, omen2, cartographer) http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/za.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Penth abi çok kralmış seninkisi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 caith diye shadow prinin ui war. oda baya guzel. http://www.bellum-potentiae.de/forum/viewtopic.php?t=3674 bayada guncelliyomuş adam. ben kullanmiyorum ama takip edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rikkie said: Penth abi çok kralmış seninkisi yaw. bence ui si berbatov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 niye be, gayet sade ve guzel bence :) o default group barlari kaldiriyorum normalde, za timed rundan ss oldugundan manalari kontrol etmek icin varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 daha da sadeleştirebilirsin bence.. tabi zevk meselesi kimi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 http://img507.imageshack.us/img507/1559/uisoloincombatzo2.jpg bu bizim guildde eski bi kızın ui'si.. tam kız uisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kız ui'si falan dinlemeden kullanırdım lan çok iimiş huehe bunu nerden bulmuş geldii yerde vardır daha iileri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Warriorumun UI'si bu sadece combattayken sol alt köşede ufak grid açılıyor ordaki boşlukta, biraz karışık görünebilir ama böyle oynamayı seviyorum birçok şey gözümün önünde olmazsa unutabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Söylemeyi unutmuşum, benim UI'de en altta kalan karanlık kısım hiçbie şekilde görüş açısını kısıtlamıyor, CT_viewport fazla bar kullanıyorsan kesinlikle öneririm. Onun dışında normal raid addonları, unit frames için Xperl, barlar vs. için bongos2 kullanabilirsin. Raidi kolay takip için grid iyidir. Bir de bütün çantaları birleştirmeyi sağlayan allinonebag ve chatmod addonlarını kesin yükle curse.com'dan. Ayrıca Spammenot var onu da al. İlk posttaki UI o kadar iyi değil bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bu da hunterım, çok daha hafif bi UI kullanıyorum addonlar ise hemen hemen aynı. Main charım olmadığı için çok raide girme çıkma durumum falan yok ferah ekranda oynuyorum bunla. SSde dikkat edilecek bir diğer şey de mouse u üstünde tuttuğum adam. Dikkatli bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Benim hunter altınkiyle baya benzeşiyor seninki Pirvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bence de sadelik ve düzen daha güzel, hatta yeni bir add-on yüklediğimde ortalık karışırsa raid maid demiyorum direk standart interface'e dönüyorum, o yüzden penth wins (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sadelik tabi ki cok guzel, ama healer olunca ister istemez yine de kalabalık oluyor ortalık. bufflar, ora2, omen, grid falan girince işin içine, ancak bu kadar düzgün olusturabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bu adonlar bana biraz manasız geliyor. Tama bazıları çok güzel gözüküyor, örneğin geçenlerde herkesin aradığı spartan ui(sanırım adı buydu) gibi. Ama bunlar sistemi yavaşlatmıyor mu? Bir de sslerde gösrüklerim wowun orjinal görünümünden daha karışık geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Xperl yerine aUF Elkbuffbars yerine Buffalo 2 Grid yerine PerfectRaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rock said: Bu adonlar bana biraz manasız geliyor. Tama bazıları çok güzel gözüküyor, örneğin geçenlerde herkesin aradığı spartan ui(sanırım adı buydu) gibi. Ama bunlar sistemi yavaşlatmıyor mu? Bir de sslerde gösrüklerim wowun orjinal görünümünden daha karışık geldi bana. hangisi sana manasız geldi benim UI'de mesela? bir tane bile manasız addon yok bana kalırsa, minimum addon ile oynamaya calısırım ama bunların hepsine mecburum. @Gangren aUF kullanıyorum ben zaten, grid'i de hayatta degisemem baska bişeyle. Buffalo'ya bakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Grid ve buffbarı hiç kullanmadım healerken, ct_raid'in tabları yetiyordu. Bir tek decursive çok gerekli bir addon healerken, benim olmazsa olmazım oydu. (omen vs. saymıyoruz :P ) Bir ara range problemi yaşamıştım ama sonra ona da patch gelince çözüm buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bare drudken genelde Grid ve benzeri Raid addonlarında baktığım tek şey, Raid HP'si. Healer mana? Beni alakadar etmez, kendilerinin sorunu. Aggro alert? Daha dikkatli olmaları gerekir. Curse & Poison? Lemme go caster mode to decurse while this big bad baddy smashing me... Out of range? Yani, çok zor olan bir durum genelde :p DPS mana? lol lifetap gibi gibi :) Basit bir addon olan PerfectRaid tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Grid kişisel favoridir.. Raid health'i debuff / decurse / disease de dahil olmak üzere daha küçük bir alanda daha güzel gösterebilen yok henüz. Alışması zaman alabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ozmn ben bi offtopic yapiim cok yeni olmasada 1 2 aydır resto shaman oynuorm za kara falan yapıorm bayadır ne gibi addonlar onerirsiniz bnm için su anda healer için ozel bi addon kullanmıorm help plx?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 benim UI'a bak işte. yata, grid, decursive mecbursun shamansan. grid yerine raid hp sini gosteren baska addon da kullanabilirsin. ya da decurse leri grid ile birlikte halledebilirsin. yata ile totem zamanlarını gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar