Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşcinsel derneği lambda kapatıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Derneğin kapatılması mevzuatı değişmişti ben geldiğimde, yorumlarım dernek ile ilgili değil. O konuda dediğim bişey yok. Ben "Gay" konusunda ki yorumlarımı yaptım sadece.
İş hayatında da pek dengeli durmayacaklardır ülkemizde ki savunduğunuz model gayler, savunduğumuz model gayler olmadığı sürece. Yani görünce "kırık" denmiyorsa. Delikanlı gaymiş derim iş bile veririm. sdfsdfds
Mesaj tarihi:
"Benden uzak olsun" göründüğü kadar zararsız bir söylem değil bence. Zaten herkes bunu söylediği için bu insanlar iş bulamıyor. Arkadaşın "sizin şirketinizde olsun ister misiniz?" lafıda buna bir örnek. Bir kısmı bu nedenle fuhuş yapmak zorunda kalıyor. Geri kalanlarda ya karekterlerini saklıyorlar yada sanat, fal gibi işlerle uğraşıyorlar. Bütün bunlar benden uzak anlayışının sonuçları.

Bunları yazıyorum ama aslında bendede homofobi var. Yanlarında rahat edemiyorum. Muhattab olmak istemiyorum. Fakat böyle davramanın yanlış olduğunu biliyorum ve bu insanlara diğer insnalara davrandığım gibi davranmak için kendimi zorluyorum.

Hepizin yetiştirilme tarzmızdan kaynaklanan böyle ön yargıları var. Bence bunları aşabildiğimiz kadar medeniyiz.
Mesaj tarihi:
Valla benden uzak olsunlar :)

Yani sevmiyorum kardeşim gayleri zorla mı, itici geliyor. Hiç gay tanıdığın oldu da mı konuşuyorsun derseniz sayısını bilmiyorum derim. Gözü kör olasıca sol cenahta bir çoğu ile birlikte ortak eylem bile yaptık.

Ufak birde anımı anlatayım. Geçmiş kitlesel eylemlerden birisinde (herhalde tezkere eylemi idi ama emin değilim) önde HADEP veya DEHAP arkada Lambdacılar ortada biz yürüyorduk. Arkadaş babası ile gelmişti ve babası baya milliyetçi muhafazekar bir vatandaşımızdı. Adam şöle bir durdu durdu, "Ulan önde PKK'lılar, arkada ibneler... Nasıl bir yere soktun lan beni..." dedi :)

Kardeşim istediğiniz kadar bağırın homofobik hareket engellenemez. Olmaz yani, benim gibi bol kıllı az gelişmiş insanların tabiatına aykırıdır bu şekilde parlak muhabbetler, canımlar cicimler.

Yanlız buradan yanlış anlamlarında çıkartılmaması gerekir, şayet birisi yanımda bir eşcinsele sadece eşcinsel olduğu için saldırıyorsa o saldırganın kafasını da ilk ben kırarım. Bizim gaylerle muhabbetimizde zaten hep bunu konuşurduk. Sizin gibi ipnelerin rahat etmesi için benim gibi homofobikler olmalı ki siz savaşmayın sevişin dediğinizde birisi size saldırırsa biz onların kafasını kırıp sizi kurtaralım. Yoksa işiniz çok zor.

Neyse uzun lafın kısası, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama birlikte yaşamayı da öğrenmeliyiz. Farklılıkları ister zenginlik olarak görün ister sapıklık ama tahammul etmeyi öğrenin. Bir gün devran döner sizinde bir şeyiniz başkasına anormal gelir. İşte o gün farklılıkları düşmanlık kaynağı olarak görmeyen bir toplum yaratılabilinmiş ise rahat edersiniz ama yaratılamamış ise işte o zaman ayvayı yersiniz.
Mesaj tarihi:
Exodus said:
"peter" said:
özet olarak eşcinsele tahammülüm yok

Böyle erkeksi davranınca çok tahrik ediyorsun beni yakışıklı.

Not: 18/m/Ist

he he iyi espri aferin aynı yolda devam
Mesaj tarihi:
Espiri olduğuna inandır kendini peter. Yoksa mazallah miden falan bulanır, sonra "Niğee savunuyonuss ki eşciğinzelleri?" diye saçma sapan sorular sorarsın.
Mesaj tarihi:
fedaykin said:

Neyse uzun lafın kısası, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama birlikte yaşamayı da öğrenmeliyiz. Farklılıkları ister zenginlik olarak görün ister sapıklık ama tahammul etmeyi öğrenin. Bir gün devran döner sizinde bir şeyiniz başkasına anormal gelir. İşte o gün farklılıkları düşmanlık kaynağı olarak görmeyen bir toplum yaratılabilinmiş ise rahat edersiniz ama yaratılamamış ise işte o zaman ayvayı yersiniz.

Ahanda Budur. O kadar yazacagina bu paragrafi yazsaymisin yetermis :)
Mesaj tarihi:
fedaykin eşcinseller toplumun belli bi sınıfı ise nasıl olacak da onları özümseyemeden sınıfların kardeşliğini birarada yaşamı savunabileceğiz peki?
bi insanın eşcinsel olmaması tabii ki anlaşılabilir.ama eşcinsellere uyuz olup onlarla birarada yaşamaya tahammül edebileceğini söylemesini anlayamadım:S
bu arada bu saldırı veya ayaradayı değildi bu konuda düşünmüş, fikri olan insanlarla konuşmayı seviyorum.
Mesaj tarihi:
Ben firmamda çalışan bir çok kişiyi de sevmem, mümkün olduğunca görüşmem ama iş için gerektikçe görüşürüm. Mantık tamamen aynı. Sevmemek ile nefret etmek apayrı iki şey.

Eşcinselleri ayrı bir sınıf olarak görmüyorum, nasıl sarışınları veya kumralları görmüyorsam. Sevmemem eşcinsel olmalarından çok daha fazla, genel hal ve tavırlarından, benim gibi ayı değil fazla feminen tavırlar içinde olmalarından kaynaklanıyor. Yoksa "bu hıyar benim bir yerlerimi ellemeye kalkar mı" diye bir korkum yok nasıl bütün kadınların "fedaykin hıyarı benim bir tarafımı eller" korkusu yoksa. Ayrıca varsa bu şekilde bir korku bu sadece korku sahibini bağlar ki ortamdan çekip gitmesi gereken korku sahibidir korkulan kişi değil.
Mesaj tarihi:
şahsen ben ibnelere ısınamıyorum belki hareketlerinden dolayıdır,hiç arkadaşımda olmadı o kesimden ama düşüncesi bile huzursuz ediyor beni ve ayrıca düşündüğümde hiç mantıklı gelmiyor kız estetiği,onun çekiciliği dururken başka "kendinden" birinden hoşlanmak.çok iğrenç ve hastalıklı,savunulmasıda ayrı mevzu.
Mesaj tarihi:
SA'ların ortadan kaldırılma emrinin arkasında yüksek oranda eşcinselliklerinin olduğu da ayrı bir gerçektir, apache'yi görmüş iken ufak bir ekleme yapmış olayım dedim. SA şeflerinin büyük kısmı uzun bıçaklar gecesinde kaldıkları yerde iş üstünde iken alınmışlardı :) SS'lerin yükselişi ibne SA'ların çöküşü ile birliktedir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...