Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

igdaş


Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
öncelikle birşeyi belirtmek istiyorum, bu konuyu post kasmak veya ortaya akp - anti akp tartışmalarına yol açmak için açmıyorum bu nedenle, o yönde ilerlemezse sevinirim. (zaten 5 senelik üyeyim 600küsür mesajım var :) )
Herneyse istanbul doğal gaz işletmesi devlete bağlı mıdır, işletme hakkı başka kurumlarda mıdır, yoksa tamamen bağımsız özel bi kurum mudur? Bunu merak ediyorum. Çünkü en son igdaş görevlisi göbeğine kadar sakallı ve takkeli bir şahıstı, ve devlet memuru olamayacağı kanısındayım. Eğer öyleyse şikayet etmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
bunu resleyim - yeni başlıklık bir konu değil:

8. ayda ev tuttum istanbulda, taşınmadan önce aboneliği üstüme aldım. eylül sonundan benim adıma 2 adet fatura geldi eve. fakat eylül'den beri igdaş faturası gelmiyor. kullanım son derece yüksek, 24 saat çalışıyor diyebilirim hatta. geçen gün bu ölçüm yapıp fatura kesen adama denk geldim, baktım beni daireyi skipledi, sordum hayırdır gardaş neden bize fatura kesmiyorsun diye "fatura/ödeme görünmüyor" dedi. hemen kıllandım antalya'da da başıma gelmişti elektrikten böyle bir şey. saate baktım, saat tıkır tıkır atıyor abi. hiç fatura gelmese anlayacağım, fatura geldi iki tane, saat çalışıyor fakat eylülden beri yeni fatura yok. netten aylardır bakıyorum ödeme yok, kesmeye gelen yok.

the fuck is this? saat çalışıyorken, önceden fatura gelmişken faturalanma yapılması neden durur abi? gidip igdaşla uğraşmak istemiyorum. mart/nisan gibi yeni bir iş imkanı olacak evi taşıyabilirim acaba hiç irdelemeyim böyle takılayım mı diyorum. nereden baksan aylık 100-150 lira para, 4 ayda 500 liradan fazla eder.

başına böyle bir şey gelen var mı?

elektrikte bana olan X ay ortalama şu kullanımdan şu kadar öde hesabı kapatalım demişlerdi. 4 ay için 200 lira mı ne ödemiştim. bunda da öyle bir şey mi yaparlar diyecem ama saat çalışıyor abi elektrikte saat bozuktu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

direk git sor. bu adamlar beleşe gaz vermez sana. saat değişimi şu bu zamanında anlaşılır faturalanmamış tüketim koyarlar önüne faiziyle birlikte. Git konuş, yapılmamış ödemeleri faizsiz, tek sefer yerine aylara bölüştürerek ödersin. Sonuçta hata senin değil ama bildirmek sorumluluğun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...