urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zorlamasana kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben farklı kültürle yetişmiş bir bireyim. Benim için kötü olmayan bir çok şey, başkaları için değişkenlik gösteriyor. Ama bu kültürde benim öğrendiğim şeylerden birisi de özür dilemek, bunu da yapmaya özen gösteririm. Art niyetli değildim, bilinsin. Gerekli mercilerden Özür Diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 anam! sen nerden çıktın lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 çok duygulu bir mesaj, umarım yerine ulaşır. ben en çok "ben farklı bir kültürde yetişmiş bir bireyim" kısmını beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 teşekkür ederiz, kibar olmak gerektiği konusunda ortak bir noktaya varabilmişiz. edit için de açıklama için de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gozlerim doldu lan, mutlu sonlar hep duygulandiriyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 noldu lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kavga oldu ben durdurmaya çalıştım ama sakalım yok ki dinletiim kendimi bana da küfür ettiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Çarşı http://static.ideefixe.com/images/158/158434_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 CSI: Paticik -hmm amirim editleri ikişer ikişer attırmışlar. -para büyük olmalı, huh. meh meh meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oOoOoOoOf bazen karanlık bazen loş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yalnız şimdi farkettim umut sarıkaya karikatüründeki çemçük herifler gibi gülmüş amir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu haftaki uykusuzu beğenmedim lan ben hepsi başarısız çizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 olm kavga etmiyoduk biz olay buraya gelince sorun oldu. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 HEP SENIN YUZUNDEN OLDU BUNLAR. merak ettim ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar