ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bunun üstüne aktiftabletten tüm sevenleri için geliyor, otobussuz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ferrero said: 38 iyidir. televizyon rahat görünür, camdan dışarısı seyredilir, muavine yakınsın sömürürsün. ha bide kızlar her açıdan kesilir. he he, ben de hep 37 alırdım. Artık tren kullanıyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yan yana oturmuş olabiliriz asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aslında bi paticik stickerı tasarlayıp çantalara yapıştırsak fena olmazdı yaa. :) eve gidince kasarım biraz konuya devam ya nasıl konforlu yolculuk edeceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 setra dicem ben aktifin tersine. koltuklar sırta uygun,rahat. gece full uyu. bi de arkası kalın mı ne koltuğun , güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 gittiğin istikamete göre güneşin otobüse hangi taraftan çaprıcağını hesaplayın zıt tarafına otururum herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ulusoy royal star ciddi rahat. en arkada ortada oturuyorum. fiş var laptop'ı koyuyorum. bacakları uzatıp koltuğuda (baya geriye yatabiliyo) yatırıp gelsin filmler diziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 30 en iisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 30 pek iyi bi yer değil oturmak için. birincisi genelde tv nin dibi oluyor. ikincisi önde koltuk olmaması görüş açısı dışında başka bi işe yaramıyor. hatta alet edevatı o ufak tezgaa koyunca en ufak frende dağılıyor sağa sola. ayrıca otobüsün vitrini sayılır özellikle de inerken. 51 deki adam burnunu karıştırsa bişi olmaz ama 30 da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yedek kaptanın kamarası en kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eski topiğimizi bir hortlatalım hemen. Kamil Koç Rahat Hat Ulusoy da yer kalmadığından Kamil Koç ile İstanbul - Antalya seferi yaptım. Rahat Hat dedikleri ulusoy un royal class ı gibi daha rahat bir otobüs seçeneği sunmuşlardı, o seferi seçtim ben de. Otobüs olarak Man Fortuna Mega vermişler ki, gerçekten çok iyiydi. Oturma planı 2 + 1, yani şöför tarafı 1 kişilikti, ben de 1 kişiliklerden birinde seyahat ettim. 8 kanallı radyo, TV, içecek aburcubur ikramı falan gayet iyiydi. Deri koltuklar gerçekten çok rahattı. Şimdiye kadar bindiğim en rahat otobüstü hatta (Royal Class a binmedim, Varan Deluxe a bindim) Ssadece mola yerleri aptal aptal yerlerdi gerçekten, pek beğenmedim. 60 YTL lik fiyatıyla 86 YTL lik Varan a göre oldukça ucuzdu. Dönüşü de Tosfed in kiraladığı Metro Turizm aracıyla yaptım. Rahat hattan sonra kağnı gibi geldi. Mecbur kalmadıkça Metro yu kullanmayın diyeyim ben. Garip garip müzikler, farklı dillerde muhabbetler, lakayt tavırlar.. Yok ben tövbe ettim metroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şahsen uçakta yer olmadımı ilk alternatifim royal class oluyor ama pek sık koymuyorlar, artık "rahat hat" ta da göz atarım, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yanı boş olsun da kaç numara olusa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 30 iyidir.. susadı mı uzan al,çayın mı geldi uzan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Asya Tur Bilet fiyatlarını okul başlangıcında 5 liraya kadar düşürünce bi deneyeyim dedim. İstanbul-Kocaeli arasında 1 kere arıza yaptı, 20 dakika falan bekledik. Otobüsler dökülüyor. Aman diym. Ama TV falan vardı o güzel bak sdfg. Bi de otogardan otogara gidiyor, ara duraklar için otogardan servis var bir sürü, metro ile birleşmişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 15 ile 30 arası cam kenarı olucak arkada durdukça daha çok sallanıyor otobüs uyumak zorlaşıyor ha bide akşamsa şöfürün arka sırasından cam kenarı almamaya çalışıyorum yoksa gelen arabaların ışıkları gözümü alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Finkel said: gittiğin istikamete göre güneşin otobüse hangi taraftan çaprıcağını hesaplayın zıt tarafına otururum herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 tren > otobüs. istanbul-ankara (ve arasında kalan izmit, eskişehir, bilecik)için otobüs kullanmak hatasına düşen varsa acil şifalar. cumhuriyet, başkent, anadolu, fatih ekspresleri yargılar. LF Hızlı tren. /w me allah otobüse binme durumunda bırakmasın insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Tren yavaş, bi de kafa bırakmıyor ya sesten falan. İzmit İst arası tren kullanayım dedim ama, avrupa yakasında oturduğum için saçma oluyordu, kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o otobüsteki 50 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 trene bincen takcan kulağına müziği alcan eline uykusuzu akı akıvercen işte. sıkılınca kalk dolaş, acıkınca restorantına git ye, tuvalette kaçak sigara iç her imkan var auıfhjd hem de sudan ucuz bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 her yere yok tren işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 en iyi yer sağ en arkadır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 12 saat süren yolculuklar tek başınaysan sağlam sinir istiyo valla. edit: ha birde koridor kenarında yanında bir ayıyla yolculuk yapıyosan, 1-2 gün rehabilite olmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar