Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüste yolculuk etmek

roket adam

Öne çıkan mesajlar

30 pek iyi bi yer değil oturmak için. birincisi genelde tv nin dibi oluyor. ikincisi önde koltuk olmaması görüş açısı dışında başka bi işe yaramıyor. hatta alet edevatı o ufak tezgaa koyunca en ufak frende dağılıyor sağa sola. ayrıca otobüsün vitrini sayılır özellikle de inerken. 51 deki adam burnunu karıştırsa bişi olmaz ama 30 da :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Eski topiğimizi bir hortlatalım hemen.

Kamil Koç Rahat Hat

Ulusoy da yer kalmadığından Kamil Koç ile İstanbul - Antalya seferi yaptım. Rahat Hat dedikleri ulusoy un royal class ı gibi daha rahat bir otobüs seçeneği sunmuşlardı, o seferi seçtim ben de.

Otobüs olarak Man Fortuna Mega vermişler ki, gerçekten çok iyiydi. Oturma planı 2 + 1, yani şöför tarafı 1 kişilikti, ben de 1 kişiliklerden birinde seyahat ettim.

8 kanallı radyo, TV, içecek aburcubur ikramı falan gayet iyiydi.

Deri koltuklar gerçekten çok rahattı. Şimdiye kadar bindiğim en rahat otobüstü hatta (Royal Class a binmedim, Varan Deluxe a bindim)

Ssadece mola yerleri aptal aptal yerlerdi gerçekten, pek beğenmedim.

60 YTL lik fiyatıyla 86 YTL lik Varan a göre oldukça ucuzdu.

Dönüşü de Tosfed in kiraladığı Metro Turizm aracıyla yaptım. Rahat hattan sonra kağnı gibi geldi. Mecbur kalmadıkça Metro yu kullanmayın diyeyim ben. Garip garip müzikler, farklı dillerde muhabbetler, lakayt tavırlar.. Yok ben tövbe ettim metroya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Asya Tur

Bilet fiyatlarını okul başlangıcında 5 liraya kadar düşürünce bi deneyeyim dedim. İstanbul-Kocaeli arasında 1 kere arıza yaptı, 20 dakika falan bekledik. Otobüsler dökülüyor. Aman diym. Ama TV falan vardı o güzel bak sdfg. Bi de otogardan otogara gidiyor, ara duraklar için otogardan servis var bir sürü, metro ile birleşmişler galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

tren > otobüs. istanbul-ankara (ve arasında kalan izmit, eskişehir, bilecik)için otobüs kullanmak hatasına düşen varsa acil şifalar. cumhuriyet, başkent, anadolu, fatih ekspresleri yargılar.

LF Hızlı tren. /w me

allah otobüse binme durumunda bırakmasın insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...