unac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bu ikisi arasında çok kaldım arkadaşlar. Golf 1.6 102 hp Midline ---36.280,00 LEON Stylance 1.6 lt 102 hp ---38.400 Leon'un tasarımı beni benden okadar çok alıyo ki dayanamıyorum.. ama Golf'ün kalitesi de öyle. yardımlarınızı bekliyorum efendim..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 leon. tamamen subjektif bi yorum. :)
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Leon un tasarimi dedigin gibi cok $ik fakat birazcik da konfor da ariyorsan golf un yanindan gecemez. Ozellikle seat sport amortisorler, sert sportif koltuklar falan bi zaman sonra iskenceye donusuyor. Birde vw 1.6 motoru,ki hakkinda daha oncede cok soyledim, hakikaten kotu bir motor. Benzini su sanmasindan oturu gelen cok yakma ve yaktigi kadar gitmeme problemi, ustelik dusuk torklu motor arada hafif basayim dedigin de illallah getiriyor. Madem 38bin i gozden cikardin benim onerim ayni donanim paketiyle Golf 1.4 TSI 122 hp Midline 4 kapı 38.850,00 olurdu.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Selam, TSI için +1 de bencen :D Saygılar.
Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Petrol 200dolara dogru emın adımlarla kosarken bu secılen motoru bı daha dusunmek lazım derım bende.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 1.6 benzinli golf almak intihar olur :) yemin ediyorum bun içinde 2 defa yarım depo benzin aldım.kopek gibi benzin yio araç
unac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tamam o zman 1.4 düşünelim.. ayrıca 38 değilde daha aşşağı fiyatları da düşünsek ve bunların içine toyota ve opeli de katsak. opel corsalar da çok hoşuma gidiyo.Yeni Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport 29.483,00 YTL astralarda çok güzel.. pff zor y
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 corsa icin fiyat harici pek bisey diyemem, kasasi yeni degisti almak akillica olur. ekim kasim gibi astra kasa degistiricek diye soylentiler var hatta ararsan yeni kasanin cizimlerini bulabilirsin. ha bu sene olmaz seneye degisir ve inanilmaz deger kaybeder aracin. saydiklarim arasindan secim yapin dersen 1. golf tsi 2. corsa cdti :)
unac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Pasha bende şu anda 1. golf tsi 2. corsa cdti arasındayım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 herzaman leonu daha çok sevdim bu yüzden leon tercihimdir çok şık ama konfor olarak golf ün gerisinde kalıyor.
unac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 daha doğrusu 1. golf tsi 2. corsa cdti 3. Leon tasarım olarak sıralama yapmak gerekirse ki bu yüreğimin sesi.. leon corsa golf mantığımı dinlersem.. golf corsa leon pff
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Leon Golf Yakıt tüketimi çok çok farkediyor 2 araba arasında + seat'ın dış tasarımı güzel olabilir ancak konfora gelince vw bence de. Golf'a +1 diyorum P.S:Evet, VW sempatizanıyım =P
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Daha 2 ay falan önce arkadaşım 1.4 TSI Leon aldı 32.500'e. Bu fiyatlar ne be saçmalamışlar.. O paraya alacağın Golf kalas gibi olur Leon bu bakımdan daha iyi. Ancak Golf Comfortline fln olsaydı hiç düşünmeden Golf derdim. Leon'un iç mekan kalitesi Golf'ün yanına yaklaşamıyor. Astra artık eskidi ama Golf'te eskidi. Hatta Leon'da eskidi 2005'te çıkmıştı yanılmıyorsam. Diğerleride 2004'te çıkmıştı işte düşün..
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Golf'u tercih etmelisin bence, Leon, özellikle aracı satarken, "tüh be ne yaptım ben?" dedirten bir model. Araç, yakıt harcaması olarak da baş ağrıtıyor ve ek olarak Golf'ün motorları daha yeni. Ama dış görünüm önemli dersen o zaman Leon derim, beyazı özellikle çok şık görünüyor. Ek bilgi olarak Punto'lar diğer araçlara göre daha düşük fiyata full donanım sunuyor. Yedek parça sorunun minimum seviyede ve aynı sınıftaki araçlar içinde en geniş iç hacimede yine Punto sahip. Clio 3'te bu sınıfta yine düşünülecek araçlardan biri bence. Clio ile satışte minimum zarar edersin.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Honda Civic HB ne dersin diyim bende? :D kac para bilmiyorum ama cok süper bayılıyorum tasarımına yeni fiat bravoda guzel dizeli özellikle az da yakıyo.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 illahi ki Seat diyorsan Toledo'ları düşünmeni tavsiye ederim,2007 model ailenin eski arabası ehliyeti almamla birlikte bana kaldı sayılır ve bu arabayı aldığımız günden beri ayrı seviyorum.Bayağı konforlu ve her zaman kullanım açısından gayet rahat gelmiştir bana. Leon'larda çok iyidir ve bu ikisi dışına çıkmam diyorsan Leon derim bende :)
chris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 valla bende bu ikisi arasında kalmıştım golf aldım 1.6 tiptr. gayet memnunum iç mekan tasarımı flan leondan kat kat üstün bence ışıklandırması filan olsun leondan daha kaliteli diyebilirim.ama daha spor görünümlü olsun diosan leon u al derim.golf kasa değiştiricek yalnız onuda göz önünde bulundur.
unac Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya 1.6 dan vazgeçtim zatende nedense aklım corsaya kaymaya başladı. çünkü diğerlerinden daha yeni. golf ve leonun kasaları yakında değişir gibime geliyo:/ fiyatı da uygun. corsa kullanan var mı hiç bu yenilerinden. memnun musunuz?
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 corsa d icin bildigim en iyi forum diyebilirim. merak ettigin cogu seyin cevabi vardir orda :)
Öne çıkan mesajlar