Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf vs seat leon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ikisi arasında çok kaldım arkadaşlar.

Golf 1.6 102 hp Midline ---36.280,00

LEON Stylance 1.6 lt 102 hp ---38.400

Leon'un tasarımı beni benden okadar çok alıyo ki dayanamıyorum..
ama Golf'ün kalitesi de öyle.
yardımlarınızı bekliyorum efendim..
Mesaj tarihi:
Leon un tasarimi dedigin gibi cok $ik fakat birazcik da konfor da ariyorsan golf un yanindan gecemez. Ozellikle seat sport amortisorler, sert sportif koltuklar falan bi zaman sonra iskenceye donusuyor.

Birde vw 1.6 motoru,ki hakkinda daha oncede cok soyledim, hakikaten kotu bir motor. Benzini su sanmasindan oturu gelen cok yakma ve yaktigi kadar gitmeme problemi, ustelik dusuk torklu motor arada hafif basayim dedigin de illallah getiriyor.

Madem 38bin i gozden cikardin benim onerim ayni donanim paketiyle
Golf 1.4 TSI 122 hp Midline 4 kapı 38.850,00
olurdu.
Mesaj tarihi:
tamam o zman 1.4 düşünelim..

ayrıca 38 değilde daha aşşağı fiyatları da düşünsek ve bunların içine toyota ve opeli de katsak.
opel corsalar da çok hoşuma gidiyo.Yeni Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport 29.483,00 YTL

astralarda çok güzel.. pff zor y
Mesaj tarihi:
corsa icin fiyat harici pek bisey diyemem, kasasi yeni degisti almak akillica olur.

ekim kasim gibi astra kasa degistiricek diye soylentiler var hatta ararsan yeni kasanin cizimlerini bulabilirsin. ha bu sene olmaz seneye degisir ve inanilmaz deger kaybeder aracin.

saydiklarim arasindan secim yapin dersen
1. golf tsi
2. corsa cdti
:)
Mesaj tarihi:
daha doğrusu

1. golf tsi
2. corsa cdti
3. Leon

tasarım olarak sıralama yapmak gerekirse ki bu yüreğimin sesi..
leon
corsa
golf

mantığımı dinlersem..

golf
corsa
leon

pff
Mesaj tarihi:
Leon

Golf

Yakıt tüketimi çok çok farkediyor 2 araba arasında + seat'ın dış tasarımı güzel olabilir ancak konfora gelince vw bence de.

Golf'a +1 diyorum

P.S:Evet, VW sempatizanıyım =P
Mesaj tarihi:
Daha 2 ay falan önce arkadaşım 1.4 TSI Leon aldı 32.500'e. Bu fiyatlar ne be saçmalamışlar..

O paraya alacağın Golf kalas gibi olur Leon bu bakımdan daha iyi. Ancak Golf Comfortline fln olsaydı hiç düşünmeden Golf derdim. Leon'un iç mekan kalitesi Golf'ün yanına yaklaşamıyor.

Astra artık eskidi ama Golf'te eskidi. Hatta Leon'da eskidi 2005'te çıkmıştı yanılmıyorsam. Diğerleride 2004'te çıkmıştı işte düşün..
Mesaj tarihi:
Golf'u tercih etmelisin bence, Leon, özellikle aracı satarken, "tüh be ne yaptım ben?" dedirten bir model. Araç, yakıt harcaması olarak da baş ağrıtıyor ve ek olarak Golf'ün motorları daha yeni. Ama dış görünüm önemli dersen o zaman Leon derim, beyazı özellikle çok şık görünüyor.

Ek bilgi olarak Punto'lar diğer araçlara göre daha düşük fiyata full donanım sunuyor. Yedek parça sorunun minimum seviyede ve aynı sınıftaki araçlar içinde en geniş iç hacimede yine Punto sahip. Clio 3'te bu sınıfta yine düşünülecek araçlardan biri bence. Clio ile satışte minimum zarar edersin.
Mesaj tarihi:
illahi ki Seat diyorsan Toledo'ları düşünmeni tavsiye ederim,2007 model ailenin eski arabası ehliyeti almamla birlikte bana kaldı sayılır ve bu arabayı aldığımız günden beri ayrı seviyorum.Bayağı konforlu ve her zaman kullanım açısından gayet rahat gelmiştir bana.

Leon'larda çok iyidir ve bu ikisi dışına çıkmam diyorsan Leon derim bende :)
Mesaj tarihi:
valla bende bu ikisi arasında kalmıştım golf aldım 1.6 tiptr. gayet memnunum iç mekan tasarımı flan leondan kat kat üstün bence ışıklandırması filan olsun leondan daha kaliteli diyebilirim.ama daha spor görünümlü olsun diosan leon u al derim.golf kasa değiştiricek yalnız onuda göz önünde bulundur.
Mesaj tarihi:
ya 1.6 dan vazgeçtim zatende nedense aklım corsaya kaymaya başladı. çünkü diğerlerinden daha yeni. golf ve leonun kasaları yakında değişir gibime geliyo:/ fiyatı da uygun.

corsa kullanan var mı hiç bu yenilerinden. memnun musunuz?
  • Yeni Oluştur...