yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya bi de avrupa'da uni sıralaması gibi bir site olsa çok da güzel olurmuş ya :) Bu kadar uni arasından hangisi iyi hangisi kötü nerden bilebiliosunuz? Tırt okulda master yapcağıma hiç yapmıyım dimi ama taşı toprağı altın mıdır bu avrupa nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 finans ve ekonomi alanında en azından şöyle bir şansın var: okulun ismini financial times listesinden bakabilirsin veya okul kendi istesinden özelliklerini inceleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hmm onu deniyim bi tek sene MBA düşünüyorum ancak adını duyduğum üni'ler ya 2 yıl çalışma tecrübesi istiyor yada 20000€ üstü ücreti war, neyse daha araştırmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ben uluslararası ilişkiler bölümünde okuyorum ve avrupada yüksek lisans yapmak istiyorum. biraz baktım bu verdiğiniz siteye baya bi seçenek var gibi. aslında genel olarak araştırdım ama size de sorayım. Yıllık ücret dışında neler lazım master yapmak için avrupada sizce. yani eğer şu yoksa, şunu bilmiyorsan, şu derecen şöyleyse hiç hayal bile etme avrupayı dediğiniz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Completion of a specialized Bachelor’s degree or degree course (technical college or university) or equivalent post-secondary degree Practical work experience Good English skills Avusturya'da bi üniversite şunları istiyo mesela. practical work experience ne demek? Alaska'da balık fabrikasında çalıştım, aynı anda da cafede garsonluk yapmıştım sayılır mı sdfsdf benim istediğim şey 2 yıl avrupa'da okumak. hangi üniversite, hangi ülke, hangi şehir olduğu çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hangi üniversite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 mastersportal.eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bunun iş bulmalısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 o da ayrı bi konu zaten. oraya master yapmaya gidince iş bulabilme şansımız varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 abi o üniversite değil Fachhochschule şurdan bak istersen aradaki farka: Fachhochschulen Ayrıca Tirolde okunmaz abi niye geldin buraya bilader derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 işlisi vardırda alman sisteminde hem çalışıp hem okumak eşittir okul süresi çarpı iki.eğer übermensch değilsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 dur biraz daha bakıyım ben o zaman. mastersportal.eu polonya nasıl acaba? ya ben şu non-EEA'larda fiyatların uçmadığı bi yer istiyorum açıkçası. en fazla 2k euro veririm. IELTS'e gir diplomanı falan kap gel diyor sanırım bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 almanya var, master beleş. bazı eyaletlerde cüzi bir senelik ücret var ama senelik eyalet içi beleş ulaşım pasosu veriyorlar, yabancılara sağlanan olanaklar almanlara sağlanan olanaklardan fazla. almanya'da master yapan arkadaşlar vardı, onlar genişletsin bilgileri ya da yanlış varsa düzeltsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 calimero said: yabancılara sağlanan olanaklar almanlara sağlanan olanaklardan fazla. Mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 mesela irkcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Olm Tirol de okumayın lan ahaha git Şırnak myo da oku aynı =) sadece şırnak'ın biraz hristiyanlaşmış güzelleşmiş hali bi de savaşmıyorlar sadece konuşuyorlar çok ırkçılar ama Ya 1 senelik programlardan birini düşünüyorum aslında gitsem bu sefer iş bulmak sorun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GEd said: calimero said: yabancılara sağlanan olanaklar almanlara sağlanan olanaklardan fazla. Mesela? Mesela yurtlarda daha ucuza kalıyorsun vs. birçok şey okumuştum, sağdan soldan duymuştum ancak aklımda kalmadı. o yüzden almanya'da okuyan arkadaşlar daha net bilgi verir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Oyle seyler yok ben soyliyim o zaman. Almanya ucuncu dunya ulkesinden gelen bir vatandasa asla fazla ayricalik vermez. Türklerin afrikalilardan azicik daha fazla hakki var oda su nedenle : http://en.wikipedia.org/wiki/Ankara_Agreement Yabanci olarak yurtta yer bulabildigine dua ediyorsun daha cok. aquila said: mesela irkcilik. :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 GEd said: Oyle seyler yok ben soyliyim o zaman. Almanya ucuncu dunya ulkesinden gelen bir vatandasa asla fazla ayricalik vermez. Türklerin afrikalilardan azicik daha fazla hakki var oda su nedenle : http://en.wikipedia.org/wiki/Ankara_Agreement Yabanci olarak yurtta yer bulabildigine dua ediyorsun daha cok. aquila said: mesela irkcilik. :) :) valla doğrudur. geçen dönem 1 ay fln almanya'da kaldım. eğitim sistemi vs konusunda da tanıtım vardı (türk bi firma tarafından) onlar baya bi ayrıcalık saymışlardı yabancılara özel olan. şu anki oda arkadaşım almanya'da büyümüş bir tunuslu o da aynı şeyleri söylüyor. erasmusla değişime gelen gerek alamancı gerekse de has alman arkadaşlar da aynısını söyledi (phd'yi almanya'da yapmayı düşünüyorum o yüzden her bulduğuma soruyordum). dediğim gibi sağdan soldan duyduklarım bunlar gerek resmi gerekse de resmi olmayan kaynaklardan. elbette siz daha iyi bilirsiniz orada okuyanlar olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 mastersportal iyidir ancak artık güncellenmiyor malesef bununla ilgili en güzel bilgiyi istediğin ülkenin konsolosluğundan ya da varsa türkiyedeki yetkili bürolarından alabilirsin mesela ben Almanya master başvurusu için DAAD'ye gitmiştim. bu arada ben de haber bekliyorum 1 ay içinde netleşecek durumum kabul ederlerse gideceğim işallah. sorun varsa benimle iletişime geçebilirsin iskandinav ülkelerindeki ünileri hiç araştırmadım ama prosedür ve benzeri konularda yardımcı olabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 deadwoll said: Avrupa'da İsveç ve Finlandiya'dan başka hangi ülkelerde eğitim ücretsiz? Bazı ülkeler (Norveç ya da Danimarkaydı) AET'e ücretsiz sadece onlar hariç. isveç finlandiyada ücretsiz mi? abi yanlışın olmasın iskandinav ülkeleri en pahalı üniversitelere sahiptir genelde. beleşe okumak için ya vatandaşı olman gerekir ya da istisnai olarak avrupa birliği vatandaşı olman gerekir. mesela danimarkada anaokulundan üniye kadar bedava ancak kendi vatandaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 İsveç'te bir ara ücretsizdi diye hatırlıyorum, sanırım sonra AB üyeis olmayanlara mı ne ücretli yaptılardı. Acaba Norveç miydi o ya? Öyle bi ülke işte. Gereksiz bi post oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben o mesajı 5 sene önce atmıştım, o dönem ücretsizdi. Ben mezun olduğum sene (ertesi sene) AB tam üyesi olmayan (esasen Avrupa Ticaret Ortaklığı) ülke vatandaşlarından bayağı kallavi ücretler almaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aquila zanzibar'da yasiyor yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar