2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 az çönce haberlerde izleidim acayip şaşırdım ... gelişmeleri bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Beşiktaşlılık ölmez. Çarşı gider sevgi bitmez. Kapalı yine aynı kapalı.Kazandan yürüyüşler yine aynı yürüyüşler olucak. Sadece artık Beşiiikktaşş Çarşııısııı allaaayıınaa giderr tezahuratlarını duyamııcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 said: Çeşitli badirelerin, sayısız hüzünlerin ve nice sevinçlerin dışa vurumudur bu film. Aslında bu film, bir hayatın yollara nasıl aktığının bir belgeselidir de... Gönül isterdi ki şampiyonlukla kucaklaşılmış bir senede bacak bacak üstüne ataraktan "inanın çocuklar başardık" şarkılarını söyleyerekten ve de şöyle 32 dişimizle gülerekten bir fotoğraf karesinde olalım. Lakin, çok sakin bir şekilde söyleyelim ki; Beşiktaş Camiası'nı o fotoğraf karesinde buluşturmak istemeyen güçler var. Amatör ruh, profesyonel düşünce içinde hazırlanmış bu filmde belki birşeyler hissedeceksiniz. Kıpır kıpır olan yanınıza kulak verin. Çünkü o yanınız size mutlu bir fotoğraf karesinin adresini söyleyecektir. Beşiktaş'ı yaşamak, Çarşı'yı hissetmek, tutkunlarına bir peri masalı gibidir. Dinleyenlerine bir zamk gibi yapışan bu aşk yaşayanlarına neler eylemektedir? Hiç düşündünüz mü? Devamlı sırtında kamburla dolaşan, ama negatif ama pozitif mutlaka eleştirilen, her daim içine çomak sokulan, dudak dudağa bile hayalken, göz göze sevişmelerine bile ferman çıkartılan bu coğrafyayı... Hiç düşündünüz mü? Bağırıyorken de, bağırmıyorken de her şekilde her dönemde para alıyorlar düye suçlanan, seviyesiz muhabbetlerin odak noktası bu haritanın ızdıraplarını hiç düşündünüz mü? Ve siz "karşı" olmak ne demektir bilir misiniz? Düşünün bakalım. Tam 1,5 saatiniz var. Mahallenin hep kötü çocuğuyduk. Hep içimizden, gönlümüzden birşeyler katmaya çalıştık. Ama yalnızca çalıştık. Zaman denilen amansız girdapla hep dalga geçtik. Zamanın tümünü Beşiktaş'la geçiren bu kitlenin ne yaptığını "zaman" bile anlayamazdı eminiz. İyi, kötü, güzel, çirkin, farklı, ayrıcalıklı, hit ve hep bir numara birçok imzamız oldu. Her şeyi Beşiktaş için yaptığımıza kalıbımızı basardık. Hala da basarız. Lakin bunları yaparken, galiba sanırım zannediyorum ve hissediyorum ki zarar veriyormuşuz. Şanlı, şerefli camiamızı rahatsız etmeye başladığımızı hissettik sanki. Biz fazlaysak, biz birilerinin adamıysak, biz Beşiktaş'sız bir hayat yaşamaya başlamışsak ve biz zarar veriyorsak hemen gidebilirdik. Herşey Beşiktaş için değil miydi? Aslında herşey geçen sene "satılmış Çarşı" diye bağırıldığında başladı. Yazık kere yazıktı. Tam bırakıyorduk ki... 24 Saat Beşiktaş'ı yaşarken Beşiktaşsızlık nasıl bir duyguydu ki? Ve biz nereye gidiyorduk? Dedik ki zamansız ayrılıkları sevmiyoruz, uygun zamanını bulalım öyle terkedelim diyarı. Ama baktık ki; hakaret almış başını gidiyor ve dayanılmaz bir ızdırap var içimizde ve biz kimin hakaret ettiğini bile göremiyoruz, masket takmış bir sürü insan atıp tutuyor... Sessizce ve kimsesizce ayrılmak geçti içimizden, hem bu limandan, hem bu can evimizden. Bu kararı verirken kaburgamızın tam ortasına saplanan bir hain hançeri sizle paylaşmak istiyorum: "Çarşı Beşiktaş'ın üstüne geçti" İşte bu halüsülasyon ve sınırı belli olmayan dedikodulardan dolayı... Beşiktaş neresiydi, Çarşı kimdi? Bu ne yaman çelişkiydi ki... Şanlı Beşiktaş olmasa Çarşı olurmuydu ki? Neyse... İnşallah geriye bayrağı göklerde, şerefi yedi düvelde bir tribün bırakıyoruz. Dinlenmek ve yapılacakları görmek bizim de hakkımız sanırım. Hakkımız geçtiyse size hakkınızı helal edin. Biz bizimkileri sizlere helal ediyoruz. ÇARŞI adına Alen Markaryan www.forzabesiktas.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben artık bu adamların samimiyetine bi gram inanmıyorum. vardır altında bi olay. başkan istemiştir dağılmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Oha ne biçim mesaj yazmış öyle. Biraz değiştirip bir kıza yazayım ben de, kesin kabul eder teklifimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 üzüldüm. bir fenerli olarak kıskandığım bir oluşumdu. ama geri gelirler kesin, beşiktaş'ın gaza ihtiyacı var, çok boşladılar bu ara çoook.. bir-iki başarı olsun, taraftarın yüzü gülsün, beşiktaş başarısıyla sayfalarda yer alsın, çıkarlar yine yeraltından. böyle köklü şeyler kolay bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ya şampiyonluğuda geçtim, takıma yönetime güvenim yok içimden desteklemek gelmiyor böyle bi heves yok. Bi maç izleyeyim diyorum, cinnet geçiriyorum resmen. Bu sezonda istifa etmedi demirören bakalım daha neler örcek başımıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 2010 a kadar yönetimdeyim demiş demirören bey. HOLEY! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bjk nın tek olayı çarşı idi ki nası dagılır be, biraz reklam kokan haraketler gibi. tavır takınmak icin yapılmışa benziyor belki bir süre çarşı adını duymayız sonra eksikliği hissedilip tekrar oluşturulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Geri dönerlerse boku çıkar . Bence talihsiz bi açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 çarşı zaten günden güne tükeniyordu.. kendine çarşı diyenler günden güne çirkinleşiyordu.. Yerinde bir karar olmuş, farklı ve güzel bir oluşum ile dönerler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alen konuşuyordu demin. "Beşiktaşlıyız yine, her zaman taraftarız ama "Satılmış Çarşı" diye tezahüratlar başladıktan sonra feshetmeyi düşündük ama çekindiğimiz nokta zamanlama hatası yapmaktı" dedi. "Gençlere emanet ediyoruz..." diye de sözlerine devam etti. Terbiyesiz bir cümle kurdu. Muhabir, Çarşı özlenmeyecek mi dedi, Alen'de "belgeseli çekildi özleyen koysun cd'yi izlesin" dedi. İğrenç bir cevaptı, yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Doğru aslında bilinen Çarşı oluşumu duyarlı bilinçli insanlardan oluşuyordu. Yani Çarşı biraz farklıydı . Ancak son zamanlarda sokakta tiner çekerek ısrarla para isteyen serseri çocuğun sırtında bile Çarşı eşofmanı vardı. Gerçekten reklam için yapmadılarsa bu hareketi hak verebilirim ancak iki gün sonra geri dönüyoruz derlerse gözümde bir değerleri kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Çeşitli badirelerin, sayısız hüzünlerin ve nice sevinçlerin dışa vurumudur bu film. Aslında bu film, bir hayatın yollara nasıl aktığının bir belgeselidir de... Gönül isterdi ki şampiyonlukla kucaklaşılmış bir senede bacak bacak üstüne ataraktan "inanın çocuklar başardık" şarkılarını söyleyerekten ve de şöyle 32 dişimizle gülerekten bir fotoğraf karesinde olalım. Lakin, çok sakin bir şekilde söyleyelim ki; Beşiktaş Camiası'nı o fotoğraf karesinde buluşturmak istemeyen güçler var. Amatör ruh, profesyonel düşünce içinde hazırlanmış bu filmde belki birşeyler hissedeceksiniz. Kıpır kıpır olan yanınıza kulak verin. Çünkü o yanınız size mutlu bir fotoğraf karesinin adresini söyleyecektir. Beşiktaş'ı yaşamak, Çarşı'yı hissetmek, tutkunlarına bir peri masalı gibidir. Dinleyenlerine bir zamk gibi yapışan bu aşk yaşayanlarına neler eylemektedir? Hiç düşündünüz mü? Devamlı sırtında kamburla dolaşan, ama negatif ama pozitif mutlaka eleştirilen, her daim içine çomak sokulan, dudak dudağa bile hayalken, göz göze sevişmelerine bile ferman çıkartılan bu coğrafyayı... Hiç düşündünüz mü? Bağırıyorken de, bağırmıyorken de her şekilde her dönemde para alıyorlar düye suçlanan, seviyesiz muhabbetlerin odak noktası bu haritanın ızdıraplarını hiç düşündünüz mü? Ve siz "karşı" olmak ne demektir bilir misiniz? Düşünün bakalım. Tam 1,5 saatiniz var. Mahallenin hep kötü çocuğuyduk. Hep içimizden, gönlümüzden birşeyler katmaya çalıştık. Ama yalnızca çalıştık. Zaman denilen amansız girdapla hep dalga geçtik. Zamanın tümünü Beşiktaş'la geçiren bu kitlenin ne yaptığını "zaman" bile anlayamazdı eminiz. İyi, kötü, güzel, çirkin, farklı, ayrıcalıklı, hit ve hep bir numara birçok imzamız oldu. Her şeyi Beşiktaş için yaptığımıza kalıbımızı basardık. Hala da basarız. Lakin bunları yaparken, galiba sanırım zannediyorum ve hissediyorum ki zarar veriyormuşuz. Şanlı, şerefli camiamızı rahatsız etmeye başladığımızı hissettik sanki. Biz fazlaysak, biz birilerinin adamıysak, biz Beşiktaş'sız bir hayat yaşamaya başlamışsak ve biz zarar veriyorsak hemen gidebilirdik. Herşey Beşiktaş için değil miydi? Aslında herşey geçen sene "satılmış Çarşı" diye bağırıldığında başladı. Yazık kere yazıktı. Tam bırakıyorduk ki... 24 Saat Beşiktaş'ı yaşarken Beşiktaşsızlık nasıl bir duyguydu ki? Ve biz nereye gidiyorduk? Dedik ki zamansız ayrılıkları sevmiyoruz, uygun zamanını bulalım öyle terkedelim diyarı. Ama baktık ki; hakaret almış başını gidiyor ve dayanılmaz bir ızdırap var içimizde ve biz kimin hakaret ettiğini bile göremiyoruz, masket takmış bir sürü insan atıp tutuyor... Sessizce ve kimsesizce ayrılmak geçti içimizden, hem bu limandan, hem bu can evimizden. İnşallah geriye bayrağı göklerde, şerefi yedi düvelde bir tribün bırakıyoruz. Dinlenmek ve yapılacakları görmek bizim de hakkımız sanırım. Hakkımız geçtiyse size hakkınızı helal edin. Biz bizimkileri sizlere helal ediyoruz. Bu kararı verirken kaburgamızın tam ortasına saplanan bir hain hançeri sizle paylaşmak istiyorum: "Çarşı Beşiktaş'ın üstüne geçti" İşte bu halüsülasyon ve sınırı belli olmayan dedikodulardan dolayı... Beşiktaş neresiydi, Çarşı kimdi? Bu ne yaman çelişkiydi ki... Şanlı Beşiktaş olmasa Çarşı olurmuydu ki? Neyse... ÇARŞI adına Alen Markaryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 verilmişti zaten yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o diil de carsi ayni zamanda ultraslan gibi itin kopugun da dadandigi, sokak terorune varan olaylari cikaran taraftar grubu degil mi? benim aklimda cikardiklari olaylar kalmis hep. yok pek iyi bilmiyorum, ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 çarşı olmasa zaten diğer taraftar grupları nasıl olurdu onu merak ediyorum ben işte. sabah onu konuştuk arkadaşla. artık bjk maçlarınıda izlemek için neden kalmıcak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 olmazdı canım. çarşı kapandı ya iki güne kalmaz ultraslan, gfb falan sizlere ömür diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Önce birkaç futbolcuyu, daha sonra teknik kadroyu ele geçiren güç şimdi tribunu de susturdu. Helal valla ne para varmış adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sinan Engin'i stada almamaları lazım.Demirören'de aynı şekilde.mahfettiler takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iyi de tribünü neden susturmak istesin ki demirören? zaten her dediğini yaptırıyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 toggie said: olmazdı canım. çarşı kapandı ya iki güne kalmaz ultraslan, gfb falan sizlere ömür diyim ben. onlar şimdi çarşının yerini almaya çalışıcaklar yüzlerine gözlerine bulaştırıcaklar aha demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 carsı'nın yeri neresi ki almaya calıssınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bjk subesi acacakmis ultraslan, onu demeye calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Llama said: toggie said: olmazdı canım. çarşı kapandı ya iki güne kalmaz ultraslan, gfb falan sizlere ömür diyim ben. onlar şimdi çarşının yerini almaya çalışıcaklar yüzlerine gözlerine bulaştırıcaklar aha demedi demeyin şaşırmam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar