Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iphone

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben kimsenin isini baltalamiyorum. Sadece insanlara bir bilgi verdim. Turkiye icin sattigi fiyatta iyi ayrica diye ekledim ama soyle soyle sansi olan varsa su sekilde alabilir diyede ekledim. Neden adamin satisini engelliyim? Ya da ben kazanamiyosam o da kazanamasin diye sacma sapan bir sey soyluyorsunuz? Kazancim Turkiye sartlarina gore cok cok iyi, kimsenin parasinda pulunda gozum yok. Sacma sapan yazilar yazmayin yazmis olmak icin. Bakin gecmisime kac yildir forumlardayim ne gibi yazilar yazmisim anlarsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
özel mesaj kullanın o zaman.
yani burdan yazıldığında konuyu açan kişide şikayette bulunabiliyor haklı olarak. benim konumu baltalıyor hede hödö gibisinden. ( zegna dan böyle bi şikayet gelmedi kesinlikle ama daha önce çok olduğu için böyle tartışmalar o yüzden uyardım)

Dunyanın en sacma kuralı eger patide de bole bi kural warsa dunyanın en sacma uygulaması. Ne yane millet birbirini saapcak diye konusmucaz mı?
Ben buldugum aldıgım fiyati solerim arkadas. Bunun adı serbest ekonomidir. Onu gectim burası bir forum bir ortam yane herkers birbirini az cok tanıyorken birisi gelip ben sana aldıgımın 2 katına sokcam bu urunu diyip az cok muhabbetim olan birini kaskallama cabasındaysada uyarırım.
HA ben kurdanı 1000 ytlye satamaz mıyım tarkanın kurdanı diye ? satarım alan olursa o onun hıyarlıgıdır ama yane burda cocuk saapılmasınada izin vermek sacmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Dunyanın en sacma kuralı eger patide de bole bi kural warsa dunyanın en sacma uygulaması. Ne yane millet birbirini saapcak diye konusmucaz mı?
Ben buldugum aldıgım fiyati solerim arkadas. Bunun adı serbest ekonomidir. Onu gectim burası bir forum bir ortam yane herkers birbirini az cok tanıyorken birisi gelip ben sana aldıgımın 2 katına sokcam bu urunu diyip az cok muhabbetim olan birini kaskallama cabasındaysada uyarırım.
HA ben kurdanı 1000 ytlye satamaz mıyım tarkanın kurdanı diye ? satarım alan olursa o onun hıyarlıgıdır ama yane burda cocuk saapılmasınada izin vermek sacmalık.

bonecum haklısında şimdi bi çok kere satıcı kişilerden şikayet gelince böyle yapmak durumunda kalıyorum.
dediğim gibi yani alacak olan kişide zaten salak değildir fiyat araştırması yapar pahalı veya ucuzsa. her neyse konu amacından çıktı. zegna bir iphone satıyo. gereksiz oldu tartışmalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...