Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bira mira aldım işte eve gelirken ama acıktım , yemeksepetinden bişey söyleyip yanında içeyim diyorum. http://www.yemeksepeti.com/Openrest.asp?Semt=105 buradakilerden bildiğiniz güzel bir restoran var mı yanında gidecek bişeyler yollayabilecek olan ? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 schlotzkys söle işte negzel keşke sarıyere de getirseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yok gelen servis elemanları AĞABEY NABER EHEHEH diye geliyor, muhattap olasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bira ile pizza pek harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hım. tavuklu bir şeyler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 balık söyle balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 söyledim tavuğumu güzeldi de millera nolmuş ya bira değil soda resmen. almam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 carlsberg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 öf bi gun de evinde yemek pişsin yada git sen dışarda ye go get a life fefese edik: yada git pizzanı kendin yap fırında (ben yaptım misal güze l oluyo) //Krypt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ev arkadaşı meselesi var, evde yemek pişirince ortak bişey bulmak lazım, kendisi de ton balığı+hardal , kebap+süt gibi tiksinç şeyleri yediği için anlaşamıyoruz Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben 3 tane dürüm söyledim yanında da cola (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamınbiri said: ben 3 tane dürüm söyledim yanında da cola (tu) dürümüm şişim colam(ayranım daha güzel olcaktı aslında) insan bedenine hapsolmuş bi hayvanam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yaz geldi siz hala yi babam yi. olmuyor ama (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 karpuz çıkmadıki daha çıksa sırf karpuzla beslencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ahaha burda çıktı gel elimle yedircem(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yok ya yemek demişken ben bugün bi daha hamburgere tövbe ettim artık yok yemicem seneye kadar. bi 6 ay içeri girmem. big king king boy aldık, yüzüm gözüm kızardı yağdan kolesterolden. kusuyorduk artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bende geçenlerde pizza hut da bi zımbırtı vardı böyle rulolar,elma dilim patates ve nugget a benzeyen birşeyler=)Çok beğendik direk istedik meğersem o ruloların içinde soğan ıspanak varmış tavuklar en tırtındanmış elma dilim pattes de ...neyse almayın o zımbırtıdan sakın(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar