Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyanet'den Fetva

Exodus

Öne çıkan mesajlar

sen benim hangi çağda olduğumu nerden biliyorsun?

saçma sapan tezler öne sürüyosun önüne baksan boş arkasına baksan boş bi bok bilmeden AMERİKADA YAP DA GÖR diyosun yapıyolar diyorum örnek gösteriyoruz ama türkiyede neden hz muhammed filmi yok diyosun senin dinine göre GÜNAH hz muhammedi göstermek resmetmek diyorum sonra da kendini haklı buluyosun.

hadi canım hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Ayrıca ben neden bu güne kadar Hz. İsa ile dalga geçilen filme rastlamadım? Benim izlediğim filmlerin çoğunda Hristiyanlık ve Hz. İsa yüceltilmiş durumda. Eğer Tr de bu tarz filmler yapılsa yapan kesim yobaz olur di mi?

bu ne ?

illa amerika demene gerek yok batıyı kastettiğin belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak işte burdan anladım senin hangi çağda olduğunu.Ben hala ABD de yapta gör gibi bir anlam çıkaramadım ordan çıkaran varsa açıklasın bana nasıl çıkardığını..

Biraz açıklıyayım istersen sana ne anlatmak istediğimi

Öncelikle benim anlatmak istediğim olay "Tr de insanların dini konularda hassa olduğu ve iyi veya kötü eleştiriyi kaldıramadığı" idi.

Şimdi bunun için sizden ABD de Hz. İsa yı eleştiren dizi veya film örneği sordum ve cevabını aldım. daha sonra Tr de bu tarz filmlerin neden yapılmadığını sordum ve bu cevabı aldım :

Scheriff said:

dalga geçen filmi yapan kafir olmazsa öven filmi yapan da yobaz olmaz

ondan sonra burdan en başta ulaşmak istediğim noktaya ulaştım. Eğer hala anlamadıysan yapıcak birşeyim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Heee demek ki noluyormuş? Türk halkı dini konularda çok hassas ve iyi kötü eleştiri kabul edemiyor değil mi? Kabul etmek zorunda mı? Bence değil.

Bu halktan olmak istemiyorum mu demeliyim o zaman? Ben ülkemi seviyorum ama şu zihniyetçilerden tiksiniyorum işte. Hassasmış, onun adı hoşaflık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...