fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen rastlamamışsın. bazı filmlerde ki -evet bunlar bağımsız yapım oluyo genelde- Hz. İsayı resmen itin götüne sokuyolar hatta hemen aklıma gelen bi örnek: Monty Python's Life of Brian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 south park falan izle...amerikanın 90% ının takip ettiği bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Evet bunlar var , peki Hz. İsa ve hristiyanlığın yüceltildiği film ve diziler yok mu? Tekrar sorayım Türkiye'de bu şekilde filmler yapılsa sizce yapanlara neler denir? Biraz objektif düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ewt var diyip geçiosun başka soru soruosun sorulana cvp ver veya ewt haklısınız de south park tarzı bi dizi tr de olsa o kanal sahibi o yapımcı taksimde görüldükleri yerde linç edilir mi edilmez mi dalga geçen filmi yapan kafir olmazsa öven filmi yapan da yobaz olmaz edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ulan hz muhammedi gösterebiliyolar mı ki filmini yapsınlar asdasdfasnas ne adamsınız ya. bi film yaptılar hz muhammed kameramandı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Heee demek ki noluyormuş? Türk halkı dini konularda çok hassas ve iyi kötü eleştiri kabul edemiyor değil mi? Kabul etmek zorunda mı? Bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 abi kendi kendine tez öne sürüp bizim çürütmemize rağmen kendini haklı buluyosun monolog tarzında ahahhaha hiç gülceğim yoktu yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 anlarsın büyüyünce ne demek istediğimi , şuan gülücek çağındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen benim hangi çağda olduğumu nerden biliyorsun? saçma sapan tezler öne sürüyosun önüne baksan boş arkasına baksan boş bi bok bilmeden AMERİKADA YAP DA GÖR diyosun yapıyolar diyorum örnek gösteriyoruz ama türkiyede neden hz muhammed filmi yok diyosun senin dinine göre GÜNAH hz muhammedi göstermek resmetmek diyorum sonra da kendini haklı buluyosun. hadi canım hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Spacecake said: AMERİKADA YAP DA GÖR diyosun nerde dedim bunu göstersene ? hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 suBzer0 said: Ayrıca ben neden bu güne kadar Hz. İsa ile dalga geçilen filme rastlamadım? Benim izlediğim filmlerin çoğunda Hristiyanlık ve Hz. İsa yüceltilmiş durumda. Eğer Tr de bu tarz filmler yapılsa yapan kesim yobaz olur di mi? bu ne ? illa amerika demene gerek yok batıyı kastettiğin belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konu dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 diyanet said: kadının parfüm sürmesi edepsizlik markası önemli mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 parfüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bak işte burdan anladım senin hangi çağda olduğunu.Ben hala ABD de yapta gör gibi bir anlam çıkaramadım ordan çıkaran varsa açıklasın bana nasıl çıkardığını.. Biraz açıklıyayım istersen sana ne anlatmak istediğimi Öncelikle benim anlatmak istediğim olay "Tr de insanların dini konularda hassa olduğu ve iyi veya kötü eleştiriyi kaldıramadığı" idi. Şimdi bunun için sizden ABD de Hz. İsa yı eleştiren dizi veya film örneği sordum ve cevabını aldım. daha sonra Tr de bu tarz filmlerin neden yapılmadığını sordum ve bu cevabı aldım : Scheriff said: dalga geçen filmi yapan kafir olmazsa öven filmi yapan da yobaz olmaz ondan sonra burdan en başta ulaşmak istediğim noktaya ulaştım. Eğer hala anlamadıysan yapıcak birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yıkanmasınlar kadınlar bölece kimse yaklaşamaz zina fuhuş ele ele tutuşma fln yokolur herkes gay olur mutlu mutlu yaşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamınbiri said: diyanet said: kadının parfüm sürmesi edepsizlik markası önemli mi acaba? hacı kolanyasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Caiz Günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hidayetten Tripledouble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 suBzer0 said: Heee demek ki noluyormuş? Türk halkı dini konularda çok hassas ve iyi kötü eleştiri kabul edemiyor değil mi? Kabul etmek zorunda mı? Bence değil. Bu halktan olmak istemiyorum mu demeliyim o zaman? Ben ülkemi seviyorum ama şu zihniyetçilerden tiksiniyorum işte. Hassasmış, onun adı hoşaflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tartışmayı boşverip direk, başlığa hitaben; hani din hocalarımız, imamlarımız der ya, incil değiştirilmiş zamanında, ama kuran hep saf kalmış diye. incili kim değiştirdiyse, iyiki değiştirmiş ozaman. değiştirmek demişken, bu diyanet iktidara göre fetbaa veriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 redaktör fetoş un ülkeye gelmesiyle yaydığı auranın etkisi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Geldi mi lan o herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar