yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 moonspell çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Epic fail olmus valla. Zaten okulda OZ kalmadi 2-3 yildir sanirim?[Biz son oz donemiydik ama kalan eden olmus olabilir.] Uveylerin festivalinden ne beklenirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Peeeh, sanki öz vardı da biz üvey olduk :D Geçti öz-üvey dönemleri valla. Ki önceki kalfestler gayet iyiydi. Gündüzlü kalfestinden bişey beklemek yanlıştı diyeceğim de naraso yapsa kral olacaktı mesela :D Yapanın suçu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 az daha pentagramda çıkmıyomuş zaten. çok değerli kalid üyeleri sponsor paralarını vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 naraso yu başkan yapmayanlar utansın :P tek aday girip % 55 oy alanlar daha çok utansın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 PrudenT said: hayal mi görüyosun deep purple çıkıcakmış sdgfjh İnan bana çıkabilirdi de. Kalfest'i küçümsemeyin, bu sene düzenleyen arkadaşların acemiliği ve eski ÖK başkanı arkadaşımın da dediği gibi hayatı boyunca kalfest'e gelmemiş adamların kalfest yapmaya kalkması sonucu böyle bir olay yaşandı. Önümüzdeki senelerde Kalfest yine duyulunca ağızları açık bırakan isimlerle devam edecektir. Üniversiteler Kenan Doğuluyu zar zor çıkarırken kalfest'e benny benassi gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Benny Benassi'yi getirenler utansın be. Ne güzel rockçı çıakrtacakken Benny Benassi nedir arkadaşım öyle kop kop :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Okuluma laf etmeyin bakiim :) Organizasyon dediğin zor iş, her zaman olamayabiliyor işte. Benim zamanımda kalfest dediğiniz şey, okul gruplarından ibaret, okul zamanında, herkesin okulda kalıp derslerin yapılmadığı gerçek bi öğrenci şenliğiydi. Şimdi biletx falan, bi ticari boyutu olmuş, çok haz etmedim işin doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 walla ben cok eglenmistim Benny de =).. Fantaydi sponsor aptal iceceklerden dagitmislardi.Fazla icmistim kusucaktim. O sene en iyilerindendi. Bide Teoman Duman Manga kombosu yapmislardi sanirim o senede iyiydi. Bu sene icine ettiler.Allahin bebelerine verirseniz bu isi bole olur. Benim ark. yapicakti az kalsin bu seneyi, son anda vazgecti. Allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Valla istersek deep purple'ı çıkartabilirdik triplerine girmeden önce çağırdınız adamları çıkarabilin bence. Potansiyel vardır belki ama hal böyleyken bunu apaçık söylerseniz biri çıkar hadi ordan der hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: Benny Benassi'yi getirenler utansın be. Ne güzel rockçı çıakrtacakken Benny Benassi nedir arkadaşım öyle kop kop :P oha benny benassi mi geldi ? çüşş. *saygıyla eğilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yav said: Valla istersek deep purple'ı çıkartabilirdik triplerine girmeden önce çağırdınız adamları çıkarabilin bence. Potansiyel vardır belki ama hal böyleyken bunu apaçık söylerseniz biri çıkar hadi ordan der hani. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yav said: Valla istersek deep purple'ı çıkartabilirdik triplerine girmeden önce çağırdınız adamları çıkarabilin bence. Potansiyel vardır belki ama hal böyleyken bunu apaçık söylerseniz biri çıkar hadi ordan der hani. İstesek çıkarırdık değil, istedik zaten ama alkolsüz içecek yada öylesine yiyecek firmaları o paraları çıkamıyor yani :D Moonspell'in uçağının rötarından da kal sorumlu olmasın artık. Sadece tente açmayı beceremeyen bikaç mal vardı işte onların suçu. Ne yapalım MEB öyle istedi, biz mi istedik sanki ök'nın o tiplerden oluşmasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Quibble said: walla ben cok eglenmistim Benny de =).. Fantaydi sponsor aptal iceceklerden dagitmislardi.Fazla icmistim kusucaktim. O sene en iyilerindendi. Bide Teoman Duman Manga kombosu yapmislardi sanirim o senede iyiydi. Bu sene icine ettiler.Allahin bebelerine verirseniz bu isi bole olur. Benim ark. yapicakti az kalsin bu seneyi, son anda vazgecti. Allahtan. fanta diil yedigün mojo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ben gitmemiştim clubber müziği dinleyeceğime daha iyi şeyler yapabilirdim o gün, yaptım da heralde hatırlamıyorum pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Neyi niye savunuyosunuz hala yahu x) Ben olsam konuşmazdım böyle bir olay üstüne bir sonraki kalfest zamanına kadar. Bir sonraki kalfest'te bile bir çok kişi ciddiye almayacak sizi afişe ne isim yazarsanız yazın, o derecede bir rezalet söz konusu siz hala deep purple gelcekti ama meb alkollü sponsora izin vermiyor diyin :P Hay kendimi kötü hissettim sanki çekemiyorum yurdumdaki bir lisenin böyle organizasyonların altına girmesine.. de yok öyle bişey sadece olan bitenden sonra üstüne hala böyle konuşulması garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok alkollü sponsordan değil disiplin suçu olan ökya giremez dediği için meb suçlu. İşi bilmeyen bi avuç ... kaldı olay. Yani.. :D Sen merak etme gayet ciddiye alınır düzgün biri çıkacak olursa. Saygılar efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 KAL i ciddiyen almayan KAL a bi ugrasin... niye kizistiriyorum ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: Yok alkollü sponsordan değil disiplin suçu olan ökya giremez dediği için meb suçlu. İşi bilmeyen bi avuç ... kaldı olay. Yani.. :D Sen merak etme gayet ciddiye alınır düzgün biri çıkacak olursa. Saygılar efendim :) çıkarsa işte, çıkmıyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Quibble said: Bu sene icine ettiler.Allahin bebelerine verirseniz bu isi bole olur. Benim ark. yapicakti az kalsin bu seneyi, son anda vazgecti. Allahtan. gülerim buna sadece. kimse kalfestten vazgeçmedi girmek isteyipte,en azından ök istiyoduda ben girmem demedi hiç bir organizatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar