Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0942385/ Tropic Thunder Yüksek bütçeli savaş filmlerinin parodisini yapacak olan bir film,Tropic Thunder.Başrollerinde Ben Stiller,Jack Black,Robert Downey Jr. gibi efsaneler var.Yardımcı rollerde de Tom Cruise,Nick Nolte,Tobey Maguire,Matthew McConaughey gibi isimler geçiyor. Türkiye'ye gösterim tarihi girilmemiş,gelir umarım :) http://www.canmag.com/images/front/movies20083/tropicthunder2.jpg http://www.iesb.net/images/stories/productionstills2/tropicthunder.jpg http://www.canmag.com/images/front/movies20083/tropicthunder3.jpg http://z.about.com/d/movies/1/0/o/E/R/tropicthunderposter4.jpg Robert Downey zenci evet adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben bu Ben Stiller dan bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Komik bir adam değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Jack Black götürür bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 jack black muhteşem bi adam. ben stiler de öyle ama çoğu filmi oyunuculuğuna uymuyo. akıllı bi menejeri olsa uçurur adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Jack Black ve Ben Stiller'in sanırım en güldüren filmi olacak. sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Güzel filme benziyo, cıvık komedileri genelde pek sevmem ama Ben Stiller iyidir, Jack black iyidir. Tom Cruise bile yardımcılıkta kalmış anca eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oha kadroya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 R.Downey Jr.'i kimse söylememiş,Scanner Darkly'deki Barris tarzı bir oyunculuk bile sergilese bu tarz bir film için yeterlidir ki şu koyduğum afişteki tipi bile bizi neyin beklediğini anlatıyor aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Rewendor said: Güzel filme benziyo, cıvık komedileri genelde pek sevmem ama Ben Stiller iyidir, Jack black iyidir. Tom Cruise bile yardımcılıkta kalmış anca eheh Bende cıvık zenci komedilerine dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 super olucak insallah, nezaman geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 15 Eylül'dü sanırım, yanlış olabilirim ama. Çok fazla güzel film var gelecek, karışıyor hepsi. Robert Downey Jr. silip süpürecek bu filmi gibi, en sevdiğim zaten şu anda. "I'm the DOOD, playin' the DOOD, disguised as another DOOD" Trailer. Red Band Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 inanılmaz heycanlandırmıştı bunun fragmanını sinemada görünce. kesinlikle mükemmel gaz ve komik bi film olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 -what you mean you people? +what DO you mean you people? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hiç türkiyeye getirmeselermiş.. 13 ağustos'ta çikan film burda 3 ekimde giriyormuş.. abi inadına gitmiyorum ben bu tarz filmlere. biraz daha bekleselermiş blu-ray kalitesinde düşermiş zaten nete. mal adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 guzel olucak bu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aquila said: -what you mean you people? +what DO you mean you people? -what you mean you people? +what do YOU mean you people? vurgu direk fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahahaa Downey jr. muthis adam ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 konu: Aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere bir kampta eğitim verilmektedir. Oyuncular topluma dönüşlerinde çeşitli zorluk ve bocalamalarla karşılaşırlar. Film bu olayları komedi kalıplarında anlatıyor. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörler, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca kampta öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyorlar ve ortaya eğlenceli olaylar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Harikaydı film. Kesinlikle izlenmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 inanılmaz bi film. ABİİİİİİ TOM KURRRRRRRRUUUUUUUUUUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Tom Cruise ve Robert Downey Jr. yerden yere vurdu beni resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ooo ben bu filmi gözden kaçırmışım. Kadroya bak tam efsane. Robert Downey Jr.'ı zenci olarak görünce iyicene gaza geldim ne iyiymiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xaenin said: Tom Cruise ve Robert Downey Jr. yerden yere vurdu beni resmen. playaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Harika mıydı? felaket sıkıcıydı çok başarısız buldum will farrel ın filmleri yanında hiçbişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar