Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fena taktım

Hayvan_

Öne çıkan mesajlar

-Wissy said:
Bronzlasmis adamlar orda. Git Brad'e Interview with the Vampire'da bak bembeyaz, yine tas.
Koyu ten renkli insanlari kirmak istemem ama beyazin bronzlasmisidir olay. Koyu ten degil.

Beni en zayıf 2 yerimden vurdun.Vampirler+Brad Pitt..
Interview with the vampire dan resim aşaada.

bronzlaşmışını falan bilmem ben,beyaz tenli ve taş adam.
Dünyanın gen haritasına armağan resmen..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kinezi dallarında bu durumun bir ismi var zaten. Biokinesis

Biokinezi anlayacağınız gibi Bio-lojiden gelmekte. İnsanın DNA sında yapabileceği bir takım değişiklikler yeteneği.

Birkaç günlük çalışmayla uzun süreli göz rengi değiştirmek mümkün. Ve sadece imajinasyonla. Bir sitede vardı ingilizce çalışma ama hangi sitedeydi hatırlayamıyorum bile. Denemiştim. Gözlerim koyu kahverengiyken 2 gün kadar bir süre için zeytin yeşili gibi bişi olmuştu.

evrim yok diyenlere kapak olsun
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
kahverengi gozum yakismasi icin mukemmel bi goz yapisi lazim yuze giden. yoksa cok banal bi renk, hıh.

offtopic:
misal!

cok garip adamlara asik oluyorum =//
lakin bunun cenesi düz.

benim ananemin gozlerinin rengi menekşe rengi gibi bişe
mora benziyo koyumsu bazen aciliyor, insan gozu gibi değil cidden. ama kendisi mukemmel bir insandir

bu arada düşünüyodum bu adam birine benziyo diye. babacum a benziyo gdfhdh
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Lavanta renkli gözler...
Palalar girdap gibi dönüyordu...

lol
"drizpt tekrar avjı olmuştu, palaları mükemmel bir kılıç dansı çıkarıyor, gözleri çılgınlar gibi parlıyordu. kılıcın kılıca çarpma sesi saniyede yarım hatta bir düzine kez duyuldu. x (örn: regis), drizptin x (örn: 2) x (örn: drow askeri) karşısında çıkarttığı dansa kendini kaptırmıştı. x'in (örn: cattie-brie) x yapmasıyla (örn: mağaranın öbür ucuna ok atması) dikkati dağılan drowlardan biri başını bir an çevirip oka baktı ve üzerine girdap gibi gelen palaların kaliteli drow zırhından içeri girdiğini görmek için tam zamanında dönmüştü. tek görebildiği drizptin kıvılcımlar saçan lavanta (diğer kullanım için: menekşe, eflatun) renkli gözleriydi.
sonra drow askeri için yalnızca karanlık vardı................"

iyi çalışmış mıyım dersime fdsf
Sosyal ağlarda paylaş

-alatariel- said:
benim gözlerimde mavi-yeşil.
yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyor =)
karanlıkta koyu mavi, çok ışıkta yeşil görünüyor ehe

bu fotoda da gri nedense=P
çakır deniyor onlara =) üzerindeki giysinin rengine göre değişiyor gibi oluyor genelde nedenini bilmiyorum ama.

gri değil bu arada bildiğin açık mavi, buz mavi arası tonlarda fotoğrafta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...