Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zenci evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zenci mi dendi slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 uche! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 buğday tenli deniyor onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 -Wissy said: Bronzlasmis adamlar orda. Git Brad'e Interview with the Vampire'da bak bembeyaz, yine tas. Koyu ten renkli insanlari kirmak istemem ama beyazin bronzlasmisidir olay. Koyu ten degil. Beni en zayıf 2 yerimden vurdun.Vampirler+Brad Pitt.. Interview with the vampire dan resim aşaada. bronzlaşmışını falan bilmem ben,beyaz tenli ve taş adam. Dünyanın gen haritasına armağan resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Burax said: söyle doktor lütfen söyle yaşayacak mıyım?harbiden lo zıçtık mı yoksa? sesu said: niye ya benim öyle galiba :S Hayvan korksun diye söyledim yoksa bişey olduğu yok. Benim gözler de öyle, karanlıkta göz bebeği büyüyünce kahverengi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Benimkisi güccükken maviymiş, sonra yeşermiş, şimdi öle garip bir rengi var. Bilmiom tam rengini. sfdjlksdf Birine soruom yeşil dio, birisi kahverengi, bazısı ela. Sarı diyen bilem çıktı. Ben napim ulen, atim kendimi aşa en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sarı diyen benim.. evet sarı oluyor güneşte gözlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ne kötü filmdi ayrıca o interview with the vampire. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Afush said: http://www.smh.com.au/ffximage/2005/08/14/travisfimmell_narrowweb__200x312.jpg ama bunun pipi kılları gözüküyor :< günüm kötü geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Lavanta renkli gözler... Palalar girdap gibi dönüyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hepimiz ölcez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: -Kinezi dallarında bu durumun bir ismi var zaten. Biokinesis Biokinezi anlayacağınız gibi Bio-lojiden gelmekte. İnsanın DNA sında yapabileceği bir takım değişiklikler yeteneği. Birkaç günlük çalışmayla uzun süreli göz rengi değiştirmek mümkün. Ve sadece imajinasyonla. Bir sitede vardı ingilizce çalışma ama hangi sitedeydi hatırlayamıyorum bile. Denemiştim. Gözlerim koyu kahverengiyken 2 gün kadar bir süre için zeytin yeşili gibi bişi olmuştu. evrim yok diyenlere kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Marl0_on said: ne kötü filmdi ayrıca o interview with the vampire. = hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cons said: benimkide bok rengi ama herkes çok güzel diyo anlamadım bence iğrenç. senin gozlerin deil marti modeli tek kasin guzel cons dogal bi hava katiyo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 NEYİM TEKKAŞ YA http://img143.imageshack.us/img143/5041/photo0020ate8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dory said: kahverengi gozum yakismasi icin mukemmel bi goz yapisi lazim yuze giden. yoksa cok banal bi renk, hıh. offtopic: misal! cok garip adamlara asik oluyorum =// lakin bunun cenesi düz. benim ananemin gozlerinin rengi menekşe rengi gibi bişe mora benziyo koyumsu bazen aciliyor, insan gozu gibi değil cidden. ama kendisi mukemmel bir insandir bu arada düşünüyodum bu adam birine benziyo diye. babacum a benziyo gdfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Afush said: Marl0_on said: ne kötü filmdi ayrıca o interview with the vampire. = hadi ordanbariz kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 neyine göre kötü olduğunu düşünüyosun? edit:dalgınlıkla alt alta quote,sildim onu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ekmek said: Lavanta renkli gözler... Palalar girdap gibi dönüyordu... lol "drizpt tekrar avjı olmuştu, palaları mükemmel bir kılıç dansı çıkarıyor, gözleri çılgınlar gibi parlıyordu. kılıcın kılıca çarpma sesi saniyede yarım hatta bir düzine kez duyuldu. x (örn: regis), drizptin x (örn: 2) x (örn: drow askeri) karşısında çıkarttığı dansa kendini kaptırmıştı. x'in (örn: cattie-brie) x yapmasıyla (örn: mağaranın öbür ucuna ok atması) dikkati dağılan drowlardan biri başını bir an çevirip oka baktı ve üzerine girdap gibi gelen palaların kaliteli drow zırhından içeri girdiğini görmek için tam zamanında dönmüştü. tek görebildiği drizptin kıvılcımlar saçan lavanta (diğer kullanım için: menekşe, eflatun) renkli gözleriydi. sonra drow askeri için yalnızca karanlık vardı................" iyi çalışmış mıyım dersime fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -alatariel- said: benim gözlerimde mavi-yeşil. yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyor =) karanlıkta koyu mavi, çok ışıkta yeşil görünüyor ehe bu fotoda da gri nedense=P çakır deniyor onlara =) üzerindeki giysinin rengine göre değişiyor gibi oluyor genelde nedenini bilmiyorum ama. gri değil bu arada bildiğin açık mavi, buz mavi arası tonlarda fotoğrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fotoyu akşam koydugum için ışıktan filan herhalde gri gibi gözükmüştü yada benim gözler iyice bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cons said: benimkide bok rengi ama herkes çok güzel diyo anlamadım bence iğrenç. AHAHAH bana yeşil göz, lağım rengi gibi geliyor. ya da islam yeşili olur. mavi yi severim ama. benim ki ne renk bilmiyorum. 5 senelik arkadaşım geçen gün "aaa senin gözler yeşilmiş" dedi. ama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar