SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Adamlar "askerde çatışmaya girer miyim?" filan demiyor, çüküme birşey olacak mı diyor. Hey güzel Allah'ım ne günlkere kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 batıda demiyorlar evet.. doğudakilerin aklı doğal olarak çatışmada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 devletin erkek öğrenci yurtlarında da şap atılırdı yemeklere eskiden. atılan madde şap mıdır başka bir kimsayal madde midir bilemiycem tabi. yurda ilk defa gelen bütün erkek öğrencilerin istisnasız 1 hafta ereksiyon faaliyeti olmazdı. ama ondan sonra herşey normale dönerdi. yani kullandıkları şey herneyse vucüt 1 haftada uyum gösteriyordu. askeriyede kullandıkları da bu cinstense onun da olayı 1 hafta olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 SturmVogel said: Adamlar "askerde çatışmaya girer miyim?" filan demiyor, çüküme birşey olacak mı diyor. Hey güzel Allah'ım ne günlkere kaldık? şap sadece ereksiyonu engellemiyor, cinsel organların dışında sağlık sorunlarından da bahsediliyor. "çüküme birşey olcak mı" denmiyor, "şap var mı yok mu" diye soruluyor. tut ki şapa alerjin var, en azından bu durum için bile bilgilenmesi hakkı değil mi insanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 askerde herkes çatışmıyor zaten. hatta ben 5 sene sonra gittiğimde muhtemelen, er olarak giden kimse de savaşmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Absolut said: Acemilikte 15 gün aklına bile gelmiyor bazı şeyler insanın yani ŞAP yok diyemiyorum yemeklerde. Ama her yemekte olduğunu sanmam. her yemeğe koyduklarını sanmam tuz olduğuna göre sadece çorbaya koysalar çoğu kişi içiyor zaten çorba :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yrn cevabı alacam.. beklemede kalın: ankara'da jitem bölge kurmay albayın'dan öğrendirtecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 jandarma jitem die bişi olduğunu kabul edio mu ki? benim bildiğim resmi olarak kabul etmiyorlar jitem diye bir yapılanma olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o ne demek la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 HE hatırladım şimdi, biz bunu lisede milli güvenlik hocası yarbayımıza sormuştuk. Olur mu öyle şey çocuklar falan demişti. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim, hani soralım demişizdir ben hayalimde o hikayeyi uydurmuşumdur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sufi said: devletin erkek öğrenci yurtlarında da şap atılırdı yemeklere eskiden. atılan madde şap mıdır başka bir kimsayal madde midir bilemiycem tabi. yurda ilk defa gelen bütün erkek öğrencilerin istisnasız 1 hafta ereksiyon faaliyeti olmazdı. ama ondan sonra herşey normale dönerdi. yani kullandıkları şey herneyse vucüt 1 haftada uyum gösteriyordu. askeriyede kullandıkları da bu cinstense onun da olayı 1 hafta olur yani. ilk hafta stresidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yok öle bişey. yani.. öyle öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 vardır var. yani "biz yemeğe şap atıyoruz birbirinizi zitmeyin coşmayın diye küçük kalsın çükünüz" mü dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 insanın amcası eniştesi de yalan sölemez herhalde yiğenine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar