Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu quicknet telekom alt yapısını kullanmıyor, acaba sansürlerden etkileniyor mudur? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sence mahkeme kararı onu bağlamıyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Burası türkiye burada ne olacağı belli olmaz =) netin %95 i ttnetin alt yapısına bağlı bu yüzden diğer firmaları takmıyor olabilirler. Kararın bunlara geçmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben quicknet kullanıyorum. 2 aydan beri. ilk faturam bugün geldi. 28.99 ytl bana 29 ytl demişlerdi o bile gelmedi. download hızım günün her saati 110-130kb. (siteye göre). upload hızımda download ile aynı bilmiyorum daha ne diyeyi. haa evet sansür burdada var. nedeni ise her ne kadar ttnet omurgası olmasa bile istanbuldaki gateway de koyuyolar sansürü. omurgasıda yanılmıyorsam türkcell in kendine ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Pingler nasıl peki? oyun oynuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 zaten şuan kullanıdığınız adsl2 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hayır olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kablonet kullanıyorum, quicknete geçeceğim herhalde ama dertsiz başıma dert alıyor olmam inşallah. Zaten kablonun bu hale gelmesi bayağı zaman aldı şimdi aynı bağlantı kopuklukları vs ile uğraşmayız inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 arkadaş tellcomdan bahsediyor 2 yıllık sözleşme imzalatıyorlar o fiyatlarda internet vermek için burada sitesinden bakabilirsiniz ama 2 yılın tam 1. yılında çıktınız çat 1 yıl orjinal tarifeden her ayın farkını çatır çatır alıyorlar + modemde bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 1 ay falan bi sabredin ya :) kefallemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 noluyoruz ya :/ double. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 double decker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Arkansis said: arkadaş tellcomdan bahsediyor 2 yıllık sözleşme imzalatıyorlar o fiyatlarda internet vermek için burada sitesinden bakabilirsiniz ama 2 yılın tam 1. yılında çıktınız çat 1 yıl orjinal tarifeden her ayın farkını çatır çatır alıyorlar + modemde bye byett de yapıyor aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 TribalChillOut said: zaten şuan kullanıdığınız adsl2 oluyor hayır,tellcom'un verdiği hizmette belirli bi bağlantının üstü (mesela 8mbit'ten itibaren diyelim) fiberlan.Ads2 ile 100mbit gibi bi hıza çıkılamıyor. Ya bu tele2,teliasonera falan neden türkiye piyasasına girmiyolarki acep.Zamanında lisansını vırtını zırtını alıp girmiş olsalar,altyapılarını yapsalardı negüzel olurdu şimdi,telekom'u bile ringin dışına atarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fiberlan güzel bişi,işallah şu tellcom yayılırda herkes yararlanır mis gibin. şöyle bişi,tele2 kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ADSL2 de max 24 mbit bağlantı sınırı. tellcom ve benzerlerinin bağlantı hızlarına fazla göbek bağlamayın çünkü geçmişte dediğim gibi onlar zaten kendilerine çizdikleri bir rotada bu altyapıyı sizlere getiriyorlar. sözleşmelerinde belirli bir zaman mutlaka olacaktır çünkü günü geldiğinde, "kusura bakma sözleşmemizin süresi doldu, artık sana 100mbit internet vermek zorunda değilim" diyebilmek mecburiyetindeler. 4 tel bakır kablo çoğunuzun derdine derman olacaktır zaten. görüyoruz işte, bu başlıkta bile kimse evine ayda 200 ytl civarı para verip internet bağlatma taraftarı değil çünkü gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oha öyle hakkımı oluyo yav tellcom'un.ozamana kadar belki değiştirirler çünkü,bikere bukadar yüksek hızları verip fiberlan ile sonra geri alırlarsa tam bi fiyasko olur.Çok müşteri kaybederler,buarada bu tellcom değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2 sene sözleşmedeki hızı versin o zamana kadar birileri daha bu piyasaya girmiş olur, kusura bakma artık 100mbit veremem derse iyi peki güle güle deriz yani , öyle bir politika ile kimsenin bir yere varabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben şu anda antalya'da bu fiyatlara adı lazım olmayan bir operatörün hizmetlerini çatır çatır satıyorum. ayda 3 haneli rakamlara bu bant genişliklerini uzun zaman kimse alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ttnet altyapısına muhtaç olduktan sonra maalesef evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar