matama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tir soforu degilim assagilamiyorumda simdiye kadarda senin yapamadigini yaptigim ruslar heralde kalitede benim diyeni gecerdi cebimden kurus parada vermedim, ama turk kizinin nazinida cekemem ben begenmissem o beni begenmisse Bone said: matama said: ulan rusyadada gay olunur mu lan utanir insan turkiye olsa anliyacam şu zihniyete de bitiyorum yalnız. ruslar bizim amele ve tır şöförleri vs için seks imkanı olunca, sanki dünyanın en güzel ırkı ruslarmış, rusyadaki insanlar da 7/24 sevişiyormuş gibi davranıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ne alaka lan? rus kadını güzel geliyo abi, bu budur. illa fahişe mi olması gerekiyo. yani biz daha çok rus görüyoruz da, slav ırkı tüm dünyaya da çekici geliyo. ha mesela coğrafya olarak uzak olmasalar, iskandinav hatunlarına da bayılıcaz, ama uzak işte. bone bu ara acayip köşeli tespit yapıyo yannız konu dışında görüyorum. sarkastik, müstezih falan. ama bulaşmıyo kimse, dur bakalım drama çıkar burdan yakında eheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yok abi Ruslar dünyanın her yerinde bir numara. Ukrayna ve Rusya kızları. Bu sırf Türklere has bir önyargı değil. Belki Çek-Slovak kızlar onları geçebilir ama onlar da sayıca azlar. Dünyanın neresins gitsen böyle bu. Ama fahişe muamelesi olayı; evet abaza toplumumuz her gördüğünü fahişe veya yollu sanıyor. O konuda haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yaw gayde bize mi gay? biz niye SKANDAL diyip olmaz öle şey falan diyoz ki çokta fifi hayır eurovizyon avrupada sallanan bişi diil bide işin kötüsü... fransada kuzenim var eurovizyon ne falan alakası yok. hollandaya exchange olarak gittiğim sene bu sertap erenerin kazandığı seneydi. bikaç kere onların televizyonlarda gördüm söyledim eurovision falan. one diye baktılar kimsenin şeyinde olan bi olay diil yani fakat bizim için milli gurur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cık, o konuda da yalnız değiliz. Romada rus bi hatunla muhabbet etmiştik interraildayken. En çok yakındığı şeylerden biri avrupanın genelinde yalnız gezen rus bi kadın görünce insanların fahişe muamelesi yapmasıymış. İspanyollardan falan özellikle yakınmıştı baya. Hatta bize abartıyosunuz türkler iyi insanlar aslında demişti heh. Ama özellikle sscb çöktüğünde avrupada çok fazla slav hayat kadını varmış, e bide genetik güzel insanlar olunca millet saçma sapan tepkiler veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Vingthor said: yaw gayde bize mi gay? aasdasds DOMINATING! sinirim bozuk heralde niye koptum ben buna aahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 rus konusunda her ne kadar herkes tepki göstermiş olsa da, katılmıyorum "ruslar mükemmel ırktır" kavramına. ukrayna ve rus hastalığı da sadece türk'lerde mevcut, bu budur yani. türk gençliği dışında ruslarla kafayı bu kadar bozmuş ve takıntılı kimse görmedim ben. fhm gibi dergilerin yaptığı "en güzel kızlar listesi" gibi şeylerde 100/100 rus gözükmesi lazımdı eğer öyle olsa ama değil. Listedeki kişileri oturup inceleseniz, ingilizler, esmerler, almanlar, ispanyollar felan çoğunlukta çıkıyor, ama rus çok nadir. "Yeni yüzler" kısmında bile genelde latinleri görüyoruz. Ha tabii hata ediyorum ben, Türk bir ortamda rus kadınlarına laf etmek intihar ile eş anlamda olur, ama yaptık bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bone"insert a letter here" bişey diycektimde küfredicen diye korkuyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İyi de bone elin adamı kadından anlamıyorsa bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hadi taşlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar