fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hayvani kopmalar, girmemeler var. kırk yılın başı internette çok önemli işin oluyo onda da internet gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yurt dışı çıkışları 156Gbps den 186Gbps ye çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ist anadolu yakasındayım kopup duruyo 20mb download yaptırmadı şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 256 / 256 kbps TELEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 internet değilde türk telekom baştan beri sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Izmirdeyim Bornovada da bilmiorm modemden mi kaynaklanıyor ama hep kopup duruyor netim.. modemin power ışığı kırmızı oluyor sonra ışıklar dans ediyor.. geri geliyor bi süre sonra ama beni deli ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ankara'da kopma değil de yüksek ping alıyorum 1-2 gündür. Bazı siteleri ilk denemede açmıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 KillJoy said: Izmirdeyim Bornovada da bilmiorm modemden mi kaynaklanıyor ama hep kopup duruyor netim.. modemin power ışığı kırmızı oluyor sonra ışıklar dans ediyor.. geri geliyor bi süre sonra ama beni deli ediyor.. aynı problem... TÜRKTELEKOM SENİ SEVİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bodrumdayım ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 CaNNi said: Şuan net gidip geliyor bende. Zoom x6 da status ışığı da kırmızı yanıyor. Anlamadım nedendir :S Bi oyun oynatmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aynen bende modem bozuldu sandım yanlız benimki bayaa uzun zmndır öle.. modemi açtıktan en az yarım saat sonra net gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 iskenderun da berbat.adsl ışığı gidio sonra internet ışığı sonrada ben sövüyorum tabiii.artık servisi aramaktan bıktım.arkadaş olduk ordakilerle.arayınca hal hatır soruom fln.bi tane hatun var çıkma teklif edcem tanıştık baya sohbet edyoz telefonlarıma o bakıo hep :D mesafe uzak ama hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Spliterin modem kablosu arada çıkıomuş bende de ttnet dolayı die paso sövüyordum ama ttnetten ötürüde çok gidip gelmeler oluyor. bağlantım 1024kbps/4gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bloodless said: Spliterin modem kablosu arada çıkıomuş bende de ttnet dolayı die paso sövüyordum ama ttnetten ötürüde çok gidip gelmeler oluyor. bağlantım 1024kbps/4gb doru haklı olabilirsin.ama işin garip yanıda telefonla bir yeri aradığım zaman net geri gelio nassı iştir aklım almadı büyü mü yaptılar nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bak bu taktii denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Deli olacam ya. 1-2 dakika internet geliyor sonra 15 saniye gidiyor bidaha geliyor falan. Status ışığı internet varken kırmızı yanıyor yokken yanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cons said: bodrumdayım ölüyorum aynen, nedendir anlamadım da. sabah iyiydi ama şimdi 5kb ile iniyor dosyalar, paticik bile zor açılıyor. bir saçmalık va ama anlamadım nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 benimde gece düzeldi şimdi yine aynı. altyazılar bile yavaş iniyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 alala bende bir problem yok? D=122kb/U=118kb Durmak yok yola devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bende sorun devam ediyor halen. Arıza kaydı aldılar bakalım nass olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 256 / 256 kbps kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 2mb internet var D:80.3 U:45 ajsdhwaewaewa butun boyledı anlayamadım valla bu arada weplada dotada bile lag vardı hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ankarada sorun yaşayan var mı? ntvmsnbc sayfası paso hata veriyor. girmek istediğim bi kaç siteye giremiyorum. istanbuldaki bi kaç arkadaşa sordum onlar giriyolarmış gayet normal şekilde benim giremediğim sitelere. kafayı yiycem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 walla izmirde tüm gün bi agırlık wardı nette nitekim hala var gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 deli oldum ben ya. tracert çektim baktım. bi yerlerde sorun var ttnetle alakalı. paketler istanbula gidince gümlüyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar