BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Selamlar, daha onceden forumlari okudugum ve yapilmasi gerekenleri yaptigim halde, funcom forumlarina kesinlikle erisemiyorum.. yaptiklarimi siralamak gerekirse; - account registration bolumunden, forum accountu yarat bolumune girdim ve bir account yarattim. username ve pass sordu verdim.. - sonrasinda yarim saat beklemem gerektigini gordum 1.5 saattir bekliyorum hala acilmadi. - ne US ne EU forumlarina girmiyor, hani dedim yanlislikla digerine falan acsa ona da sukur diyecegim.. benim atladigim unuttugum birseymi var? yoksa bu sorunu yasayanlar varmi? veya forumlarda (funcom forumlarinda) bu konudan soz ediliyormu? bilgisi olanlarin insaniyet namina paylasmasini rica ediyorum, lol kanser oldum burda yaw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 accountunun oldugu yerde forumlara gecis icin bir tus var banada öyle olmustu ordan foruma girince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Only Chuck Norris can reach Funcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ok bende ordan tikladim zaten, yinede olmadi.. alla alla cok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bende de olmamıştı, 2. kez registration yaptım ondan sonra çalışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben 3. denedim bakalim olacakmi bu sefer, ancak ilk iki seferde normal account user ve pass imi kullanmistim aynisini belki o sebeple olmuodur die yeniden denedim, ancak sonucta farkli db ler kullaniyorlar.. anlamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: - sonrasinda yarim saat beklemem gerektigini gordum 1.5 saattir bekliyorum hala acilmadi. Bence seninki bu aşamada. Yarım saate olur yazmış Funcom, benimki 1 saatte falan açıldı. Elle teker teker mi yapıyorlar nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Başka bir sorun olabilir. Ben forum accountumu yarattıktan 2 dk sonra forumlara girmiştim ama belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benimde ilk yarattığım forum hesabı çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bekliorum bakalim son denememden bu yana 1 saat 15 dk gecti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Salak bu Funcom ya... Madem sadece Retail Key olanlara veriyorsun acess, onu da hızlı yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benimde ilk yarattigim olmamisti 1 saat sonrasinda da digeri acilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 2 saat and counting :D hala tik yok bu arada customer support a mail attim belki halleder die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 2 haftadır deniyorum giremiyorum. acountumun oradan da upgrade ettim. nedir bu iş yahu. Yeni şifrede girdim. Succes dedi. tık yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aynen iki gun oldu, mail attim hala yanit yok.. umidi kestim, sadece onemli post lari buraya tasiyan arkadaslardan allah razi olsun baska bisey diemiorum.. yoksa patch note larindan da haberimiz olmicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Her yolu denedim 2-3 gün civarı da bekledim, mail de attım, böyle giderse hesabımı iptal edicem tribi de attım via customer supporta mesajda ama ı ıh olmuyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dratogy said: Her yolu denedim 2-3 gün civarı da bekledim, mail de attım, böyle giderse hesabımı iptal edicem tribi de attım via customer supporta mesajda ama ı ıh olmuyor:P muhtemelen toplu bir sorun oldugu icin, kendileri muhtemelen bu konuyla ilgili official forumlarda bir aciklama yapmistir.. ama tabi bizler goremioruz.. erisebilen arkadaslar boyle bir baslik varmi bakabilirmi rica etsem.. yada bizim icin bir topic acabilirmi? cok tesekkurler simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 farklı bir kullanıcı adı belirtip 1-2 saat sonra tekrar girmeyi deneyin ben bu şekilde cozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende hala drinkign cape'imi alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nasıl oldu bilmiyorum ama başvurumun 4. gününde açmışlar forum kullanıcımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hesabı açtığım pzt'den beri bende de aynı sorun var ve bıktım artık, çünkü olan şu: - hesabı göremiyorum diyor - pass'i unuttum e-mail yolla diyorum, "e-mail adresi yok böyle" diyor - admin'e e-mail yolla seçiyorum, bu sefer de "admin has disabled this function" diyor "yer misin yemez misin" deyip girişesim var bunların sistemine. düzinelerce başka insan da aynı olaydan mağrur gamespot forumlarına yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Yeni hesap açın forum için Yeni hesap açın forum için Yeni hesap açın forum için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 vantilasyon yapmam lazımdı ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dün create account demiştim bugün login olmayı deneyeyim dedim umutsuzsa ama bağlanabildim, aratmak istediğiniz konu olursa yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 duzeldiiiiiiiiiiiiiiii mail geldi bana tam sure veremioruz ama calisiyoruz uzerine die.. geldim buraya bunu haber vermek icin.. ama duzeldi bilginiz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar